Anders

De 6 beste online ringtone die websites voor je smartphone maakt

In het afgelopen decennium zijn smartphones een zeer belangrijk onderdeel van ons leven geworden en net als bij alles wat we bezitten, willen we bijna alles over hen aanpassen. Dit omvat onze beltonen - die geluiden die onze voorkeuren weerspiegelen en ons helpen te weten wanneer onze smartphone overgaat. Veel mensen zoeken en gebruiken beltonen die door anderen zijn gemaakt, maar sommige - waaronder wij - geven er de voorkeur aan hun eigen aangepaste beltonen te maken, nummers te gebruiken die wij leuk vinden, favoriete levensmotto's enzovoort. Als u op ons lijkt, zult u waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in een aantal goede websites waarmee u uw eigen beltonen online kunt maken zonder dat u enige vorm van software op uw computer hoeft te installeren. Hier is onze lijst met de beste online ringtone-websites:

OPMERKING: De websites die we aanbevelen, kunnen u helpen bij het maken van beltonen voor elk smartphoneplatform: Android, Windows, iOS enzovoort.

1. melofania.com

Melofania.com is een van de beste en gemakkelijkst te gebruiken websites om online beltonen te maken. U maakt beltonen voor bestanden die u uploadt vanaf uw computer en u kunt ook beltonen maken van YouTube-video's. In beide gevallen, nadat u uw bron hebt geselecteerd, kunt u de partij selecteren die u wilt behouden als uw beltoon, fade-in en fade-out effecten toevoegen en vervolgens de beltoon naar uw smartphone downloaden.

Website: melofania.com

2. ringtonemaker.com

Ringtonemaker.com is een meer traditionele website voor beltonengensters, wat inhoudt dat je niet rechtstreeks audio kunt uithalen van YouTube-video's of andere soortgelijke online platforms. Het doet echter zijn werk erg goed als u van plan bent een beltoon te maken van een bestand dat u uploadt vanaf uw computer. De website laat je het geüploade bestand knippen zoals je wilt, maar je kunt er geen effecten aan toevoegen.

Website: ringtonemaker.com

3. mp3cut.net

Mp3cut.net brandt niet echt als een ringtone maker website, maar zijn Audio Cutter webpagina doet precies dat. Hiermee kunt u een beltoon maken van een audio- of videobestand dat u uploadt, of van een bestand dat is opgeslagen in Google Drive, Dropbox of op een andere opslaglocatie. Het werkt echter niet met video's van YouTube. Nadat u de bron voor uw beltoon hebt geselecteerd, kunt u het bestand naar wens knippen en kunt u desgewenst fade-in en fade-outeffecten toevoegen.

Website: mp3cut.net

4. ringer.org

Ringer.org is weer een online ringtone-making website, die er uitziet en werkt bijna precies zoals ringtonemaker.com - de website nummer twee in onze lijst. Het is iets traditioneler omdat je YouTube-video's niet als bron kunt gebruiken. Je kunt ook geen geluidseffecten toepassen op de beltoon die je maakt. Maar uiteindelijk is het eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar. Het zal niet teleurstellen als je besluit om het te gebruiken.

Website: ringer.org

5. free-ringtones.cc

Free-ringtones.cc heeft een grote verzameling gratis beltonen voor alle soorten smartphones, maar ze bieden ook een tool voor beltonengenerator, waarmee u uw eigen aangepaste beltoon kunt maken. U kunt een bestand dat u uploadt vanaf uw computer gebruiken of u kunt een YouTube-video gebruiken. Hoe dan ook, zodra de audiobron is geselecteerd, kunt u de beltoon naar wens knippen en kunt u ook fade-in en fade-outeffecten toevoegen.

Website: free-ringtones.cc

6. ringtone-converter.com

Met Ringtone-converter.com kunt u uw eigen aangepaste beltonen maken van audiobestanden die u uploadt, maar ook van audiobestanden die u hebt opgeslagen in een Dropbox- of Google Drive-cloudopslagservice. Helaas kun je YouTube niet gebruiken als bron voor je beltonen en kun je geen fade-in of fade-out geluidseffecten toevoegen.

Website: ringtone-converter.com

Conclusie

Dit zijn de beste websites die we hebben gevonden voor het online maken van aangepaste beltonen, zonder dat u enige vorm van software op uw computer hoeft te installeren. Natuurlijk zijn er ook andere websites, maar veel van hen zijn erg oud, terwijl andere niets anders zijn dan nesten voor malware en vervelende adware. Wat betreft degenen in onze lijst, we hebben ze allemaal getest en ze zijn allemaal veilig. Als je andere soortgelijke online beltonenmakers kent, aarzel dan niet om ons dit te laten weten, en we zullen de lijst bijwerken.