Tutorial

Hoe invoegtoepassingen in Internet Explorer 11 te installeren

In een van onze recente artikelen hebben we de invoegtoepassingen van Internet Explorer ontmaskerd en wat ze doen, en nu is het tijd om je te laten zien waar je ze kunt downloaden en hoe je dergelijke add-ons op je computer kunt installeren. Laten we beginnen:

Op zichzelf staande add-ons - Niet gedistribueerd door Microsoft

Allereerst willen we benadrukken dat veel add-ons voor Internet Explorer 11 niet daadwerkelijk door Microsoft worden gedistribueerd. U hebt bijvoorbeeld plug-ins voor surfen op internet en het spelen van verschillende soorten media, zoals: Flash Player, Java, Silverlight, etc. Al deze 'add-ons' zijn te vinden op de website van hun fabrikant.

Een ander veel voorkomend type add-ons zijn werkbalken. Sommigen van hen zijn te vinden in de galerij met add-ons in Internet Explorer, terwijl andere samen met andere toepassingen of als standalone installatiepakketten worden gedistribueerd.

Er zijn ook extensies (zoals die in Firefox of Chrome), die zeer nuttige functies bieden. Sommigen van hen kunnen afzonderlijk worden gedistribueerd door hun provider en kunnen niet worden gevonden in de galerij die door Microsoft wordt onderhouden. Een heel beroemd voorbeeld is LastPass. Hun Internet Explorer- versie van de extensie is opgenomen in de LastPass Universal Windows Installer, die afzonderlijk moet worden gedownload en geïnstalleerd.

Internet Explorer Gallery - Add-ons Gedistribueerd door Microsoft

Alle add-ons die door Microsoft worden gedistribueerd, zijn te vinden op de webpagina van Internet Explorer Gallery. De Internet Explorer-galerij is voor Internet Explorer wat de Chrome Web Store voor de Google Chrome- browser is.

Laten we nu leren hoe we deze webpagina kunnen gebruiken. Haast je niet om op dingen te klikken! Let op de taal die in de rechterbovenhoek van de pagina wordt weergegeven. Add-ons die op de website worden vermeld, worden automatisch gefilterd op basis van de taal die daar wordt weergegeven. Daarom, als Verenigde Staten (Engels) is geselecteerd, krijgt u een andere lijst dan wanneer bijvoorbeeld Frankrijk (Français) is geselecteerd.

De inhoud van deze pagina is onderverdeeld in drie categorieën:

  1. Vastgezette sites - in deze sectie vindt u de meest populaire sites, afhankelijk van de taal die u hebt gekozen in de vorige stap, die kan worden vastgezet op uw Windows 8.1 startscherm. Voor de Engelse taal vind je websites zoals Facebook, MSN, Amazon of Bing, en voor Frans vind je Le Monde, L'Equipe, Le Figaro, enzovoort.
  2. Add-ons - Als u erop klikt, ziet u alle add-ons in de galerij. We weten niet waarom, maar het aantal add-ons is aanzienlijk verminderd, dus nu, de add-ons sectie heeft slechts 20 items. Hier vindt u Adblock Plus, Flash Player, YouTube, enzovoort.
  3. Beveiligingslijsten volgen - In deze sectie vindt u enkele beveiligingsproducten.

Hoe invoegtoepassingen in Internet Explorer 11 te installeren

OPMERKING: voor deze gids gebruiken we de Adblock Plus- add-on, maar het proces is tot op het punt hetzelfde voor alle add-ons in de lijst.

Breid eerst het gedeelte Add-ons uit door erop te klikken of er op te tikken.

Nu alle invoegtoepassingen voor u liggen, kiest u een van de add-ons en klikt of tikt u erop. Natuurlijk, zoals we al zeiden, zullen we Adblock Plus kiezen.

Druk vervolgens op de knop Toevoegen aan Internet Explorer .

Dit is de stap die verschilt van de ene add-on naar de andere. Voor Adblock Plus moet u uw acquisitie bevestigen. Om door te gaan, druk je op Uitvoeren en ga je verder met het proces.

Conclusie - Add-ons waard om te installeren?

Nu u weet hoe u invoegtoepassingen voor Internet Explorer 11 moet installeren, is de volgende logische stap om enkele add-ons te vinden die de moeite van het installeren waard zijn. Raadpleeg voor meer artikelen over Internet Explorer enkele van onze gerelateerde handleidingen en als u suggesties, vragen of problemen heeft, aarzel dan niet om het onderstaande opmerkingenformulier te gebruiken.