Anders

Top 25 beste muiscursor-schema's voor Windows

Als je de gebruikersinterface van Windows verveelt en je de standaard aanpassingsmogelijkheden beu bent, is het misschien tijd om een ​​aantal personalisatiepakketten te proberen. Een van de beste manieren om uw bureaublad er uniek uit te laten zien, is door een nieuw muiscursorthema te installeren en te gebruiken. Er zijn er genoeg op het internet. In dit artikel zullen we vijfentwintig van de beste gratis muisaanwijzerschema's voor Windows met je delen, die je kunt gebruiken om de beeldkwaliteit van je besturingssysteem te verbeteren. Laten we beginnen:

OPMERKING: u kunt de volgende muisaanwijzerschema's installeren en gebruiken in Windows 10, Windows 7 en Windows 8.1. Om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn, hebben we ze gescand met Bitdefender. Als u niet weet hoe u muiscursorschema's moet installeren, lees dan het einde van de tweede pagina van dit artikel. We hebben gedetailleerde instructies over dit onderwerp.

1. Metro X Cursor Set

Het Metro X-pakket geeft je computer een cursorschema dat is geïnspireerd op Windows 8. Je kunt het in de onderstaande schermafbeelding zien.

Downloadpagina: Metro X Cursor Set

2. Nieuwe Mac OS X-cursors

Je zou in de verleiding kunnen komen om een ​​reeks cursors uit te proberen die eruitzien als die van Mac OS X. Deze verzameling bevat zes verschillende stijlen cursors. Installeer het INF-bestand dat overeenkomt met de stijl die u wilt gebruiken. Of installeer elke INF voor elke stijl in de set.

Downloadpagina: nieuwe Mac OS X-cursors.

3. Gant Cursor-pakket

Deze cursorset is gebaseerd op de populaire Gant-pictogramset die wordt gebruikt voor het aanpassen van Windows, Linux, enz. Deze set bevat twee kleurenschema's: geel en blauw, elk met twee sets. Met andere woorden, er zijn in totaal vier sets cursors, die zich in vier afzonderlijke mappen bevinden.

Downloadpagina: Gant Cursor-pakket

4. Hallo Cursor

Voor diegenen die houden van het wereldwijde fenomeen dat Hello Kitty is, hier is een cursorset met het schattige Japanse icoon. Deze set bevat geen INF-bestand. Het is ook geen complete set, wat betekent dat het alleen de cursors heeft die in de onderstaande afbeelding worden geïllustreerd. Het kan echter worden gebruikt als u de aanbevelingen volgt die in de beschrijving worden gedeeld.

Downloadpagina: Hello Cursor

5. Richting

Een meer ongebruikelijke set aan tips, waarvan u misschien geniet. Je kunt zien hoe ze eruitzien op de onderstaande afbeelding.

Downloadpagina: richting.

6. Mario Gant

Een set handcursors op basis van het Super Mario-personage. Behoorlijk geweldig, toch?

Downloadpagina: Mario Gant.

7. ONGEDRAGEN

Een eenvoudige en kleine set cursors voor degenen die van kleine iconen houden.

Downloadpagina: NIET GEOPEND.

8. Krystall

Een unieke en kleurrijke icon set. Dit cursorpakket bevat geen INF-bestand voor een eenvoudige installatie. Het kan echter worden gebruikt als u de aanbevelingen volgt die in de beschrijving worden gedeeld en u elke aanwijzer handmatig toewijst.

Downloadpagina: Krystal.

9. Zuurstofcursors

Gemaakt voor KDE, deze icon set is geporteerd naar Windows en is een van de meest populaire icon sets aller tijden op DeviantArt. Deze set bevat 37 verschillende kleurenschema's.

Downloadpagina: Zuurstofcursors.

Heb je een muiscursor gevonden die je leuk vindt? We hopen dat je dat gedaan hebt. Als u dat niet deed, blijf scrollen. We hebben nog meer dingen die je kunt proberen.

10. Regenboogcursors

Dit is een muisaanwijzer schema gebaseerd op Mac cursors dat zijn kleur constant verandert. Als je van levendige kleuren houdt, zul je dol zijn op dit muiscursorschema.

Downloadpagina: Rainbow Cursors.

11. Metro X3 Cursor Set

Eerder in dit artikel presenteerden we de Metro X Cursor Set. De X3 Cursor Set heeft bijna dezelfde wijzers, maar in een grotere verscheidenheid aan kleuren.

Downloadpagina: Metro X3 Cursor Set.

12. Zune'D geanimeerde cursors ingesteld

Zune'D geanimeerde cursorset is een ander kleurrijk cursorschema dat is geïnspireerd op het oude en uitgestorven Microsoft Zune-apparaat.

Downloadpagina: Zune'D geanimeerde cursorset.

13. Kristalhelder

Crystal Clear is een doorschijnende set met muiscursor. Als u wilt zien wat er achter de aanwijzer zit, moet u dit schema proberen.

Downloadpagina: Crystal Clear v4.0.

14. DIM-cursor

Dit is een van de meest aantrekkelijke muisaanwijzer in onze verzameling. DIM-aanwijzers zijn geïnspireerd op videogames en bevatten discrete animaties die veranderen afhankelijk van hoe u de muiscursor gebruikt.

Downloadpagina: DIM Cursor.

15. Gaia 10

Gaia 10 biedt een reeks muisaanwijzers prachtig gekleurd en elegant ontworpen. Als u op zoek bent naar een verfrissend, kleurrijk en milieuvriendelijk muiscursorthema, kunt u hier niet mis gaan. Gaia 10 bevat ook een geautomatiseerd INF-installatieprogramma voor eenvoudige installatie.

Downloadpagina: Gaia 10.

Je bent aan het einde van de eerste pagina aangekomen met muiscursor-schema's. We hebben meer voor jou op de tweede pagina, geïnspireerd door spellen zoals Starcraft, sommige gebaseerd op cartoons en andere gebaseerd op Star Wars. Je zou ook de tweede pagina moeten lezen.