Anders

Download het Mafia 2-themapakket door 7 zelfstudies

Na ons Starcraft 2-themapakket richtten we onze aandacht op Mafia 2-fans en creëerden we een themapakket voor Windows 7. Omdat we erg onder de indruk waren van hoe cool de soundtracks voor deze game zijn, hebben we een deel daarvan gebruikt om het geluidsschema voor onze thema's. We hebben geluiden gemaakt voor: Windows-aanmelding en afmelding, kritieke stop, verbinding en verbreking van het apparaat, programmafout en andere. Elk themapakket is ontworpen voor een andere resolutie: 1024x768, 1280x1024, 1600x1200, 1680x1050 en 1920x1200. We hebben verschillende afbeeldingen gebruikt die als bureaubladachtergrond zullen worden ingesteld, in elk themapakket. De achtergronden worden elke 15 minuten gewijzigd en de beeldpositie is Fill . Als u het themapakket voor uw resolutie wilt downloaden en wilt weten hoe het te installeren, klikt u op Meer lezen .

Hoe u uw Themapakket installeert

Voordat u kiest welk themapakket u wilt downloaden, moet u uw schermresolutie kennen. Zoals we al hebben aangetoond, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteert u Schermresolutie en vinkt u het nummer uit in het vak Resolutie .

Als we het thema voor uw resolutie niet hebben, kijk dan toch eens naar een thema met een hogere resolutie dan het thema dat u heeft. Je zou het toch leuk kunnen vinden.
Nadat u het themapakket hebt gedownload, dubbelklikt u op het bestand om het te installeren. Het configuratiescherm Personalisatie wordt weergegeven, zodat u verschillende aspecten van het thema kunt bekijken en aanpassen. Klik op de link Desktopachtergrond om te zien welke afbeeldingen in uw themapakket zijn opgenomen.

Selecteer de koppeling Geluiden in het configuratiescherm van Personalisatie om de geluiden te testen die we hebben gemaakt. Klik op het geluid dat u wilt horen en druk op de knop Test .

Download links

Het thema kan hier worden gedownload.

Conclusie

We hebben geprobeerd themapakketten te maken die je zoveel mogelijk de sfeer geven van Mafia 2: de geluiden en de afbeeldingen. We hopen dat je het leuk vindt. Als je problemen hebt met deze themapakketten, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten.