Tutorial

Hoe u uw Skype ID loskoppelt van uw Microsoft-account

Een paar jaar geleden hebben we een handleiding gepubliceerd over het ontkoppelen van uw Skype ID van uw Microsoft-account. Het was erg populair bij onze lezers en het voorzag hen van echte hulp. Vanaf begin 2017 stopte het echter met werken omdat Microsoft de zaken stilletjes heeft gewijzigd, zonder een officiële blogpost van welke aard dan ook. Vandaag lijkt het ontkoppelen van je Skype ID van je Microsoft-account Mission Impossible. We hebben echter wat onderzoek gedaan en we hebben hulp voor u. Hier is het:

In het verleden stond Microsoft ons toe om Skype-accounts te ontkoppelen van Microsoft-accounts

Als u in het verleden naar de Skype-website bent gegaan, bent aangemeld met uw Skype-account en naar Accountinstellingen bent gegaan, hebt u de mogelijkheid gekregen om uw Microsoft-account te ontkoppelen van uw Skype-ID.

Zie de knop Ontkoppelen die Microsoft tot 2017 heeft aangeboden.

Tegenwoordig bestaat deze knop niet meer en Microsoft verklaart op hun ondersteuningspagina het volgende: "Vanwege voortdurende wijzigingen is ontkoppeling van Skype- en Microsoft-accounts momenteel niet beschikbaar We begrijpen de frustratie als u per ongeluk de verkeerde accounts hebt gekoppeld. Als dit jou is overkomen, laat het ons dan weten via de onderstaande snelle enquête. "

Daarom zit u vast met de verkeerde koppeling tussen uw Skype ID en een Microsoft-account dat u niet wilt gebruiken of het is niet van u.

Wat kan ik doen om dit probleem op te lossen?

Sommige mensen leven ware gruwelverhalen waarbij hun Skype-ID's worden gekoppeld aan een Microsoft-account dat van iemand anders is. Als dit het geval voor u is, kunt u alleen een feedbackformulier gebruiken. Ga naar deze pagina, selecteer het probleem waarmee u geconfronteerd wordt en dien het in bij Microsoft.

Dit betekent niet dat Microsoft automatisch contact met u opneemt. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze enige actie ondernemen, alleen als veel mensen klagen via dit formulier. Dit is rot en we zijn net zo ongelukkig als jij bent met Microsoft's benadering van dit probleem.

Als u zich kunt aanmelden bij uw Skype ID of Microsoft-account, krijgt u mogelijk echte hulp van Microsoft als u naar deze ondersteuningspagina gaat.

Kies het Help-onderwerp, verstrek de nodige gegevens en dien uw probleem in. Microsoft kan u in dit scenario helpen.

Een ander alternatief is om uw Microsoft-account te verwijderen, als u het niet meer wilt gebruiken. Ga naar deze pagina en voltooi de wizard voor het sluiten van uw account. U kunt echter ook de toegang tot uw Skype ID verliezen en alles verwijderen tijdens het proces.

Waarom leven we in de problemen met het koppelen van Skype-ID's aan Microsoft-accounts?

Aanvankelijk werd Skype in Estland gemaakt en de eerste publieke bèta werd in augustus 2003 uitgebracht. In mei 2011 werd het bedrijf door Microsoft gekocht en sindsdien heeft Microsoft geleidelijk Skype geïntegreerd in zijn dienstenportfolio. Vandaag is Skype de officiële chat-client die wordt aangeboden door Microsoft.

Oude gebruikers van Skype hadden altijd een Skype ID om toegang te krijgen tot de app. Microsoft heeft zijn eigen, afzonderlijke Microsoft-accounts. Als u meer over hen wilt weten, lees dan deze handleiding: Wat is een Microsoft-account (Outlook, Xbox, Skype) ?.

Omdat het bedrijf Skype wilde integreren in zijn portfolio, moest het Skype-ID's koppelen aan Microsoft-accounts. Aanvankelijk was deze stap optioneel en konden mensen het doen wanneer ze wilden, als ze wilden. Vervolgens werd het verplicht, maar voor een tijdje konden mensen hun Skype-ID's loskoppelen van hun Microsoft-account, als ze problemen hadden. Nu wil Microsoft niet langer dat mensen Skype gebruiken met hun Skype-id's. Ze willen dat mensen Skype gebruiken met hun Microsoft-accounts. En omdat dit hele migratieproces slecht werd afgehandeld, worden jullie niet geconfronteerd met de problemen die jullie hebben. Mogelijk zit u vast met het Microsoft-account van iemand anders dat toegang heeft tot uw oude Skype-ID.

Vertel ons uw verhaal over uw Skype ID

Dit is alles wat we kunnen doen om te helpen. Hopelijk is ons werk nuttig voor u. Probeer onze suggesties en laat ons de ervaring kennen die je had, in de reacties hieronder. We wensen je veel succes met dit probleem.