Anders

Giveaway-winnaars: het beste antivirusproduct voor Windows, in 2017

Dit jaar organiseerden we de tweede editie van onze Digital Citizen Awards, waarin we de beste antivirusproducten voor Windows identificeerden. We hebben ook een openbare stemming gehouden, zodat we dit jaar onze 'Reader's Choice'- prijs konden uitreiken. Het is tijd om wat statistieken over de stemming zelf te geven en de winnaars van onze weggeefactie uit te pakken. Degenen onder u die hebben gestemd, komen in aanmerking voor een van de 10 verrassende prijzen die bestaan ​​uit eersteklas antivirusproducten. Wie heeft gewonnen en wat zijn de prijzen die we hebben weggegeven? Laten we het uitzoeken:

Het publiek stemt voor de beste antivirus op de markt - winnaar Bitdefender

In dit artikel moedigden we iedereen aan om op hun favoriete antivirus te stemmen. Vervolgens hebben we alle stemmen samengevat en de populairste antivirus van het jaar geïdentificeerd, een titel die we aan Bitdefender hebben toegekend. 234 lezers van over de hele wereld hebben gestemd. Velen van jullie waren afkomstig uit de VS, anderen uit India, Nieuw-Zeeland, Finland of Roemenië. De stemmen worden verdeeld zoals in het onderstaande cirkeldiagram.

Het is heel duidelijk dat Bitdefender een zeer populair merk van antivirusproducten is en het wint deze prijs voor het tweede jaar op rij. Je kunt de resultaten van vorig jaar hier bekijken.

Onze prijzen voor deze weggeefactie

Om de openbare stemming niet te beïnvloeden, zeiden we dat we 10 prijzen weg zouden geven voor tien gelukkige winnaars, zonder de exacte prijzen te noemen. Vandaag geven we 5 licenties weg voor één jaar en één pc van Bitdefender Total Security 2017 en 5 licenties voor één jaar en één pc van Kaspersky Internet Security 2017.

De winnaars van Bitdefender Total Security 2017

We gebruikten Random.org om de vijf winnaars van Bitdefender Total Security 2017 uit te pakken. Je kunt hun nummers hieronder zien.

We hebben ook twee back-up winnaars gewonnen. In de meeste weggeefacties kan het gebeuren dat sommige van de eerste winnaars niet reageren op hun e-mails. Dat is waarom, als sommige van de winnaars hierboven niet op ons reageren, we hun prijzen aan onze back-up winnaars zullen geven. Onze missie is om de prijzen aan onze lezers te geven en we willen geen van de licenties die we beschikbaar hebben verspillen.

Deze cijfers vertalen zich in de volgende personen die Bitdefender Total Security 2017 hebben gewonnen:

We zullen de komende 24 uur via e-mail contact opnemen met de vijf winnaars. Als een van hen niet binnen een week antwoordt, zullen we communiceren met de back-up winnaars om hen de resterende licenties te geven.

De winnaars van Kaspersky Internet Security 2017

We gebruikten Random.org om de vijf winnaars van Kaspersky Internet Security 2017 te extraheren. Je ziet de willekeurige getallen die werden gegenereerd, in de onderstaande afbeelding.

We hebben ook twee back-up winnaars gewonnen. Als enkele van de bovenstaande winnaars niet op ons reageren, geven we hun prijzen aan onze back-up winnaars.

Deze cijfers vertalen naar de volgende personen die een licentie van Kaspersky Internet Security 2017 hebben gewonnen:

We zullen de vijf winnaars binnen 24 uur een e-mail sturen. Als een van hen niet binnen een week antwoordt, zullen we de back-upwinnaars een bericht sturen om hen de resterende licenties te geven.

Wat vind je van de Digital Citizen Awards dit jaar?

Voordat je dit artikel afsluit, laat ons je mening weten over de awards van dit jaar. Wat vind je van de prijzen die we weggaven? Hoe zit het met de manier waarop we deze campagne hebben georganiseerd? Is er een manier om volgend jaar te verbeteren?