Tutorial

Hoe een Microsoft-account te maken met of zonder een Microsoft e-mailadres

Wilt u Microsoft-producten en -services gebruiken, zoals Windows 10, Xbox, Skype, Office 365 of OneDrive? Vervolgens hebt u een Microsoft-account nodig om toegang te krijgen tot alle functies en voordelen. Er zijn veel manieren om er een te maken, waaronder van Windows 10 of een Xbox-console. De beste manier is echter om een ​​Microsoft-account in een webbrowser te maken en deze vervolgens te gebruiken om in te loggen bij de producten en services die u wilt gebruiken. U kunt als volgt een Microsoft-account maken in slechts één minuut, met en ZONDER het aanmaken van een Microsoft e-mailadres:

Hoe een Microsoft-account te maken met behulp van een e-mailadres van Outlook.com of Hotmail.com

Open een webbrowser en ga naar de pagina Create account van Microsoft. U wordt gevraagd om een ​​lang formulier in te vullen met veel persoonlijke gegevens. Typ eerst uw voornaam en uw achternaam en klik of tik op de koppeling 'Een nieuw e-mailadres krijgen' omdat u een e-mailadres van Microsoft wilt.

Er is een nieuwe versie van hetzelfde formulier geladen, waarin u de gebruikersnaam kunt typen die u wilt voor uw nieuwe e-mailadres en voor uw Microsoft-account. Typ het e-mailadres dat u wilt en Microsoft zal snel valideren of het beschikbaar is. Als dit niet beschikbaar is, wordt u op de hoogte gesteld en moet u het adres wijzigen. Als de e-mail die u hebt getypt beschikbaar is, kunt u doorgaan en het wachtwoord typen dat u wilt gebruiken. Houd er rekening mee dat het wachtwoord ten minste acht tekens moet bevatten en ten minste twee van de volgende moet bevatten: letters, cijfers en symbolen.

Voer het wachtwoord dat u hebt getypt opnieuw in en verstrek verdere informatie zoals uw land, geboortedatum en geslacht. Blader door het formulier en u wordt gevraagd informatie te verstrekken over het beschermen van uw Microsoft-account, waaronder uw telefoonnummer en een alternatief e-mailadres. U moet deze velden invullen, omdat deze zullen worden gebruikt om uw identiteit te verifiëren en uw account of wachtwoord te herstellen, wanneer u problemen hebt om toegang te krijgen tot uw Microsoft-account. Je moet ook een captcha-code typen om te controleren of je een persoon bent en geen geautomatiseerde bot. Voordat u op 'Account maken ' klikt, zorgt u ervoor dat u de optie 'Stuur mij promotie-aanbiedingen van Microsoft' uitschakelt, zodat u minder spam van Microsoft ontvangt.

Nadat u op de knop "Account maken " hebt gedrukt, wordt u erop gewezen dat Microsoft, alvorens verder te gaan, moet controleren of een echte persoon uw account aanmaakt en u vraagt ​​om uw telefoonnummer te bevestigen. Als dit gebeurt, drukt u op de knop Code verzenden en wordt er een verificatiecode naar uw nummer verzonden. Typ de toegangscode die u zojuist hebt ontvangen en klik of tik nogmaals op de knop 'Account maken' .

Als alles goed is gegaan, is uw Microsoft-account nu aangemaakt en krijgt u ook een e-mailadres van Microsoft.

Hoe een Microsoft-account te maken zonder een e-mailadres van Outlook.com of Hotmail.com te gebruiken

Open een webbrowser en ga naar de pagina Create account van Microsoft. U wordt gevraagd om een ​​lang formulier in te vullen met veel persoonlijke gegevens. Typ eerst uw voornaam en uw achternaam. Typ vervolgens in het veld Gebruikersnaam het e-mailadres dat u wilt gebruiken, wat NIET van Microsoft is. U kunt elk e-mailadres typen dat u daadwerkelijk gebruikt, inclusief een adres van services zoals Gmail of Yahoo.

Voer het wachtwoord in dat u voor uw Microsoft-account wilt gebruiken en voer het opnieuw in. We raden u aan een ander wachtwoord in te voeren dan het wachtwoord dat u gebruikt voor het e-mailadres dat u hierboven hebt opgegeven. Houd er rekening mee dat het wachtwoord ten minste acht tekens moet bevatten en ten minste twee van de volgende moet bevatten: letters, cijfers en symbolen. Vul het formulier in en verstrek verdere informatie zoals uw land, geboortedatum en geslacht.

Scroll naar beneden en u wordt gevraagd informatie te verstrekken voor het beschermen van uw Microsoft-account, inclusief uw telefoonnummer. Deze informatie zal worden gebruikt om uw identiteit te verifiëren en uw account of wachtwoord te herstellen, wanneer u problemen hebt om toegang te krijgen tot uw Microsoft-account. Je moet ook een captcha-code typen om te controleren of je een persoon bent en geen geautomatiseerde bot. Voordat u op 'Account maken ' klikt, zorgt u ervoor dat u de optie 'Stuur me promotie-aanbiedingen van Microsoft' uitschakelt, zodat u minder spam van Microsoft ontvangt.

Nadat u op de knop "Account maken" hebt gedrukt, wordt u erop gewezen dat Microsoft, alvorens verder te gaan, moet controleren of een echte persoon uw account aanmaakt en u vraagt ​​om uw telefoonnummer te bevestigen. Als dit gebeurt, drukt u op de knop Code verzenden en wordt er een verificatiecode naar uw telefoonnummer verzonden.

Typ de toegangscode die u zojuist hebt ontvangen en klik of tik nogmaals op de knop 'Account maken' .

Als alles goed is verlopen, is uw Microsoft-account nu gemaakt zonder een e-mailadres bij Microsoft te maken. U kunt uw persoonlijke e-mailadres blijven gebruiken zoals u tot nu toe hebt gedaan en het gebruiken om toegang te krijgen tot de services en apparaten van Microsoft.

Conclusie

Zoals u in deze handleiding kunt zien, kunt u eenvoudig een Microsoft-account maken, ook als u geen e-mailadres van Microsoft wilt gebruiken. Volg onze instructies en je bent binnen ongeveer een minuut klaar. Als u problemen of vragen heeft, aarzel dan niet om te vragen met behulp van het opmerkingenformulier hieronder.