Tutorial

De beste 5 GPS-navigatie-apps voor Windows Phone

Als u van reizen met de auto of dagelijks pendelen houdt, heeft u een goede navigatie-app voor uw Windows Phone nodig. Terwijl sommigen de kortste route naar een bepaalde bestemming moeten vinden, moeten anderen zich meestal bewust zijn van gevaren voor de weg, politie of andere gebeurtenissen op de weg. Sommige kunnen in orde zijn met mobiel gegevensgebruik, terwijl anderen een app nodig hebben die stabiel is, zelfs wanneer u in een ander land reist of als u een gebied binnengaat zonder mobiel bereik. We hebben gekeken naar enkele van de beste navigatie-apps voor Windows Phone en nu zijn we klaar om ze met u te delen, in dit artikel:

1. Hier Drive +

Als het op navigatie aankomt, is Drive + inderdaad een geweldige app. Een belangrijk voordeel is het feit dat je deze app offline kunt gebruiken. Zodra u de kaart downloadt die u nodig heeft, bent u klaar om te gaan. Op deze manier vermijdt u extra kosten en slaat u uw dataplan op. Wanneer u echter offline bent, zullen sommige functies, zoals live verkeersupdates, niet werken.

De app is heel gemakkelijk te gebruiken. Stel gewoon een bestemming in en u kunt stapsgewijze spraaknavigatie gebruiken, zelfs als u offline bent. De stembegeleiding is gratis en bevat 88 downloadbare opties. U kunt ook de snelheidslimietwaarschuwing activeren, zodat de app een geluidssignaal laat horen wanneer u de snelheidslimiet overschrijdt.

Met behulp van Route-optimalisatie kunt u een snellere route, een kortere route of een uitgebalanceerde route kiezen op basis van de verkeersinformatie.

Een functie die voor de meeste bestuurders erg handig kan zijn, is Zoek mijn auto . De app slaat automatisch de locatie van uw geparkeerde auto op de kaart op en helpt u later uw weg terug te vinden.

Over het algemeen is Here Drive + een betrouwbare app en we raden het ten zeerste aan. Het heeft veel geweldige en nuttige functies die je voor jezelf moet proberen.

Downloadpagina: hier Drive +.

2. GMaps

GMaps is een andere geweldige app als het gaat om navigatie, een eenvoudige manier om Google Maps op je Windows Phone te gebruiken. De app biedt een routebeschrijving tussen twee punten in verschillende reismodi: rijden, openbaar vervoer, fietsen en wandelen . De app toont handig de reistijd en de afstand voor elke beschikbare route.

Wanneer u een ander land bezoekt, kunt u deze app gebruiken om lokale plaatsen te ontdekken, zoals toeristische attracties, restaurants, winkels, banken en geldautomaten, auto's of ziekenhuizen, evenals de afstand tot hen.

Voeg verschillende lagen toe aan uw kaart om veiliger te navigeren. De lagen bevatten een verkeerslaag, een transportlaag, een fietslaag, een weerlaag en een laag met favorieten . Houd er echter rekening mee dat als u veel lagen gebruikt, de kaart moeilijk te volgen is, dus houd deze eenvoudig en schakel onnodige blokken uit.

Over het algemeen kan de app op veel verschillende niveaus worden verbeterd en heeft deze een betrouwbare gegevensverbinding nodig om te werken, maar de kaartfuncties zijn het proberen waard. Het is een app die Google Maps op een zeer handige manier op uw Windows Phone integreert. Probeer het en vertel ons wat u denkt.

Downloadpagina: GMaps

3. Waze

Waze is snel uitgegroeid tot de favoriete app van dagelijkse pendelaars die navigatieplezier maken. Door de app gewoon open te houden, draag je veel informatie bij aan je lokale rijcommunity. U kunt ongevallen, gevaren, politie en andere evenementen melden, realtime verkeersinformatie en weginformatie verstrekken, maar ook wegmeldingen ontvangen op uw route.

Zoals we al eerder vermeldden, vormen de gebruikers van deze app een community. In het gedeelte Mijn waze kunt u de gebruikersinstellingen configureren, een stemming instellen, een bijnaam. Je kunt ook punten verdienen en evenementen rapporteren en doorgaan naar hogere niveaus. Op deze manier wordt uw rapportagemachtiging groter en krijgen uw rapporten meer invloed. Bovendien, hoe meer je met je telefoon speelt tijdens het rijden, hoe groter de kans dat je deel zal uitmaken van de verkeersgevarenstatistiek!

Helaas werkt de app niet offline. Om te profiteren van alle functies die het biedt, moet je een betrouwbare netwerkverbinding hebben, maar de app is echt goed en leuk om te gebruiken. Probeer het zelf en vertel ons wat je denkt.

Downloadpagina: Waze.

4. CoPilot GPS

CoPilot is een andere geweldige keuze. Naast de kwaliteitskaarten biedt het de mogelijkheid om ze offline te gebruiken, ideaal voor reizen in het buitenland of in gebieden zonder mobiel bereik. Voer een bestemming in en je bent klaar om te vertrekken. Als u ook navigatie met stemondersteuning wilt, om u om beurten te helpen, heeft u een gratis proefperiode van 7 dagen.

U kunt de routes personaliseren, afhankelijk van uw voertuig, en de snelste of de kortste route kiezen, congestie, tolwegen of veerboten vermijden. U kunt ook een topsnelheid instellen voor uw route, zodat u telkens wordt gewaarschuwd wanneer u de limiet overschrijdt.

Met behulp van deze app kun je heel eenvoudig verschillende interessante punten vinden, zoals restaurants, hotels en benzinestations, en de afstanden naar hen bekijken. Tik op een resultaat in de lijst en de app vindt er automatisch een route naar.

Deze app biedt veel geweldige functies, sommige zijn gratis en sommige zijn premium. Zoals je misschien zou verwachten, zijn sommige functies niet offline beschikbaar. We raden u aan om kaarten te downloaden terwijl u bent verbonden met een Wi-Fi-netwerk, zodat u uw mobiele gegevens kunt opslaan. Probeer deze app en vertel ons wat je ervan vindt.

Downloadpagina: CoPilot GPS.

5. GPS-spraaknavigatie

GPS-spraaknavigatie kan gemakkelijk een van uw beste keuzes zijn. De minimalistische gebruikersinterface maakt de app eenvoudig te gebruiken, zelfs voor onervaren gebruikers. Typ gewoon een bestemming en u bent klaar om te gaan. De app biedt een handig dashboard dat niet alleen de geschatte tijd van aankomst, tijd en afgelegde afstand laat zien, maar ook uw huidige positie.

De aanwijzingen zijn kort, met stemgeluid en heel gemakkelijk te gebruiken. Afhankelijk van uw voorkeuren of de eenheden die in uw land worden gebruikt, kunt u metrische of Engelse eenheden kiezen.

Deze app heeft ook een Premium-versie beschikbaar voor $ 7, 85 met meer functies zoals het vinden van verschillende plaatsen op de kaart zoals hotels, restaurants, benzinestations en meer. We vinden deze aankoop echter overbodig omdat er gratis apps zijn die hetzelfde kunnen doen.

Deze app biedt geen offline kaarten, maar over het algemeen kan het een nuttige en eenvoudig te gebruiken app zijn voor de informele gebruiker.

Downloadpagina: GPS-spraaknavigatie.

Conclusie

Zoals je misschien hebt gemerkt, voldoen alle apps die we hebben gepresenteerd aan het doel waarvoor ze zijn gemaakt: ze kunnen je helpen overal naartoe te gaan. Sommige hebben een internetverbinding nodig, andere kunnen offline worden gebruikt. Uiteraard kan elk van hen op bepaalde niveaus worden verbeterd, maar het is aan jou om degene te vinden die het beste bij je past. Vertel ons wat u vindt van de apps die we hebben gepresenteerd en als u denkt dat er andere apps zijn die moeten worden toegevoegd aan onze lijst, aarzel dan niet om ze met ons te delen in de onderstaande opmerkingen.