Tutorial

5 Internet Explorer-functies Andere browsers moeten worden goedgekeurd

Hoewel er niet veel websites uitgebreid over Internet Explorer gaan en er interessante artikelen en tutorials over schrijven, weet deze browser toch de titel van de meest gebruikte browser te behouden. Een van de redenen hiervoor is dat het een aantal interessante functies biedt die andere browsers niet hebben of niet volledig hebben overgenomen. Hier is een lijst met 5 geweldige functies die Internet Explorer heeft en een andere browser niet, wat ik graag zou zien als door iedereen wordt aangenomen.

Visual Search Providers

Een van de functies waar ik het meest van houd in Internet Explorer is de mogelijkheid om visuele zoekmogelijkheden te installeren en te gebruiken. Hiermee kunt u niet alleen suggesties voor uw zoekopdrachten bekijken, maar deze worden ook vergezeld door een visuele voorvertoning met een afbeelding en een tekstbeschrijving.

Zeer nuttig en ziet er geweldig uit. Ik ontdekte deze functie tijdens het onderzoek voor Google en andere 7 zoekmachines voor Internet Explorer 9. Helaas wordt deze functie niet door veel zoekmachines gebruikt en zou ik er meer van willen zien, zowel in Internet Explorer als in andere browsers.

Statistieken over de prestatie-impact van add-ons

Zoals aangegeven in het artikel Internet Explorer 9 - Hoe de laad- en navigatiesnelheid te verbeteren, bewaakt de browser de invloed van alle add-ons op de prestaties en moedigt gebruikers aan om die uit te schakelen die de werking vertragen.

Ik zou willen dat meer browsers hetzelfde gedrag zouden vertonen en op een transparante manier zouden delen in hoeverre elke add-on bijdraagt ​​aan het vertragen van de browse-ervaring.

Verbeterde beveiliging

Als je regelmatig het technische nieuws volgt, heb je zeker geleerd dat Internet Explorer de veiligste browser is, of op zijn minst een belangrijke concurrent voor de titel. Het laatste debat, hier te vinden: Browserstudie werpt licht op Firefox's onzekerheid (en Google keurt dit bericht goed), beschouwt Google Chrome en Internet Explorer als de twee beste kanshebbers voor de titel.

Afgezien van dit debat hebben we tijdens de tests voor de Security for Everyone-serie vastgesteld dat Internet Explorer zeker betere identificatie en rapportage biedt van kwaadaardige websites en downloads in vergelijking met andere browsers en zelfs sommige beveiligingssuites. Een andere leuke functie is dat Internet Explorer gebruikers in staat stelt om kwaadwillende websites gemakkelijk te rapporteren, rechtstreeks vanuit de hoofdinterface van de browser, waardoor de veiligheid voor alle gebruikers wordt vergroot.

We willen meer verbeteringen zien op dit gebied van alle grote browsers, inclusief Internet Explorer .

Als u meer wilt weten over de SmartScreen-filtertechnologie die wordt gebruikt in Internet Explorer, lees dan dit artikel: Wat is het SmartScreen-filter en hoe werkt het?

Stroombesparende functies

U kent dit misschien niet, maar met Internet Explorer kunt u wat meer sap uit uw batterij persen, wanneer u de stekker uit het stopcontact trekt. Je krijgt minder hardwareversnelling tijdens het browsen, zonder dat het je erg traag en een beetje meer tijd kost.

Hier is hoe het werkt: Bespaar batterijvermogen tijdens het surfen op het web in Internet Explorer 9.

Vastzetten van websites naar de Windows-taakbalk of het startmenu

Deze functie is niet nieuw en is door sommige browsers, zoals Google Chrome, overgenomen. Ik vind het echter nuttig en ik denk dat alle browsers dergelijke mogelijkheden aan hun gebruikers moeten bieden.

Als u meer wilt weten over hoe pinning werkt, lees dan deze tutorial: De complete handleiding voor het vastzetten van websites met Internet Explorer.

Conclusie

Ook al gebruik je Internet Explorer misschien niet als je hoofdbrowser, ik ben er zeker van dat je het eens bent met het nut van de functies die in dit artikel worden genoemd. Voordat u deze pagina sluit, zou ik graag willen dat u uw mening deelt: zijn er andere Internet Explorer- functies die u zou willen laten gebruiken in andere browsers? Hoe zit het met de dingen die Internet Explorer in toekomstige versies zou moeten verbeteren? Zijn er functies die u graag zou willen gebruiken vanuit andere browsers?