Tutorial

Hoe krijg ik dagelijkse wallpapers van Google op uw Android-apparaat

Een van de functies die we leuk vinden aan Windows 10 is dat deze elke dag op het vergrendelscherm een ​​nieuwe achtergrond kan bieden, rechtstreeks van Bing. We wilden dat Google een vergelijkbare functie zou aanbieden en nu doen ze dat ook. Ze lanceerden de app Wallpapers die je kunt gebruiken om een ​​dagelijkse achtergrond voor je Android-apparaten te krijgen. Hier kun je de app vinden en hoe je hem kunt gebruiken om elke dag een nieuwe achtergrond te krijgen, zowel voor het startscherm als voor het vergrendelingsscherm van je Android-apparaten:

Installeer de app Wallpapers in de Google Play Store

Aan het begin van de maand heeft Google de app Wallpapers in de Google Play Store gelanceerd. Je kunt het krijgen en het gratis gebruiken.

Nadat u het hebt geïnstalleerd, opent u het vanaf de Google Play- pagina of vanuit de lade met apps.

Hoe de app Wallpapers te gebruiken om een ​​aangepaste achtergrond in te stellen

Wanneer u de app Wallpapers opent, kunt u door de afbeeldingengalerij bladeren met behulp van de beschikbare categorieën: mijn foto's, achtergronden op het apparaat, aarde, landschappen, stadsgezichten, leven en texturen.

Blader door de lijst met categorieën om ze allemaal te bekijken. Onze favoriete categorieën zijn landschappen en texturen, maar u kunt ook van anderen genieten.

Elke categorie heeft een lange lijst met achtergronden om uit te kiezen, die dagelijks wordt bijgewerkt. U kunt een afbeelding openen die u leuk vindt en tik op 'Achtergrond instellen' bovenaan.

Vervolgens kunt u kiezen of u het wilt instellen als achtergrond voor het startscherm, het vergrendelingsscherm of beide.

Hoe de Wallpapers-app te gebruiken om een ​​dagelijkse achtergrond te krijgen

Als je wilt dat de app Wallpapers dagelijks een achtergrond voor je instelt, die elke vierentwintig uur verandert, kun je dat doen.

Ga in het app-venster naar de categorie achtergronden die je het leukst vindt: aarde, landschappen, stadsgezichten, leven of texturen. Tik vervolgens op de knop 'Dagelijkse achtergrond - Tik om in te schakelen' linksboven.

U wordt erop gewezen dat de achtergrond elke dag automatisch zal veranderen. U kunt selecteren of u toekomstige achtergronden alleen via Wi-Fi wilt downloaden. Tik vervolgens op OK om deze functie in te schakelen.


Nu kun je de Wallpapers- app sluiten en genieten van je dagelijkse achtergrond op je Android-smartphone of -tablet.

Vind je de nieuwe Wallpapers-app leuk?

Aarzel niet om te proberen hoe de Wallpapers- app werkt voor uw Android-apparaten. Deel dan uw mening met ons: Vind je het leuk hoe het werkt? Zijn de wallpapers die het biedt mooi? Open het opmerkingenformulier via de onderstaande link.