Anders

4 redenen waarom de HyperX-gamingaccessoires nu een 'Best Buy' zijn

Kingston is een bedrijf dat bekend staat om de geheugenproducten die het maakt. Gedurende de laatste paar jaar heeft het bedrijf zijn portfolio uitgebreid en is het ook op de markt gekomen voor gamingaccessoires en probeert het zijn weg te vinden in een omgeving die al erg concurrerend is. Nadat we een aantal van hun gamingaccessoires hebben gezien, getest en gespeeld, gemaakt onder het merk HyperX, kunnen we zeggen dat ze een "beste koop" zijn, althans op dit moment. Als je het leuk vindt om op je computer te spelen en je wilt weten waarom het de moeite waard is om jezelf een toetsenbord, muis of hoofdtelefoon HyperX te kopen, lees dan dit artikel:

1. Goede prestaties

Allereerst zijn alle gaming-apparaten die Kingston onder de merknaam HyperX heeft gemaakt, apparaten van hoge kwaliteit, met goede tot hoge prestaties. Je zult geen HyperX-gamingaccessoires vinden die op zijn minst goede prestaties leveren. Het bedrijf wedt op het feit dat geen echte gamer tevreden is met tweedehands randapparatuur, met onzekere prestaties. Je hoeft geen professionele gamer te zijn om te kunnen waarderen wat een muis met een goede DPI-resolutie of wat een toetsenbord met een unieke voelbare feedback betekent.

Vraag een gamer die vooral van shooters houdt, en hij of zij zal je zeker vertellen dat een van de belangrijkste dingen om een ​​game-ervaring te verbeteren, een hoofdtelefoon is met een goed geluid, die alle essentiële audiospecten dekt. Bovendien, als je een nog groter tactisch voordeel voor je vijand wilt hebben, dan wil je zeker een hoofdtelefoon met surround sound.

2. Toegankelijke prijs

De meeste HyperX-apparaten zijn verkrijgbaar voor een vriendelijke prijs. Het productiebedrijf wedt hun laagste punt op het feit dat ze kwaliteit kunnen bieden tegen een prijs die niet onredelijk is.

Enkele uitstekende voorbeelden zijn de HyperX Cloud Stinger-hoofdtelefoons die beschikbaar zijn op Amazon voor een prijs van ongeveer $ 50, de HyperX Pulsefire FPS-muis die u voor minder dan $ 50 kunt kopen, of het HyperX Alloy FPS mechanische gamingtoetsenbord dat u ook bij $ 100 kunt vinden. op Amazon. Als je het ons vraagt, zijn dit prijzen die heel moeilijk te verslaan zijn als het gaat om gamingaccessoires van hoge kwaliteit.

Er zijn ook enkele HyperX-randapparatuur, zoals de HyperX Cloud Revolver S, die een relatief hoge prijs hebben, een prijs die niet iedereen zich kan veroorloven. Toch vallen zelfs deze hoofdtelefoons in dezelfde categorie producten die een betere prijs hebben dan wat de concurrentie te bieden heeft voor hetzelfde bedrag. De HyperX Cloud Revolver S heeft bijvoorbeeld een prijs van minder dan $ 150, en voor uw geld krijgt u een zeer comfortabele koptelefoon, met hoge prestaties, Dolby-geluid en USB-audio. Het zal moeilijk voor je zijn om een ​​apparaat te vinden met dezelfde specificaties voor dezelfde prijs, van andere fabrikanten.

3. Hoogwaardige materialen

Een ander detail waar HyperX schittert, is de kwaliteit van de materialen die het gebruikt voor het maken van zijn apparaten en hun inherente betrouwbaarheid. Gamingaccessoires zijn per definitie objecten die waarschijnlijk sneller slijten dan andere. Gamers gebruiken randapparatuur zoals muizen, toetsenborden en koptelefoons, meer dan een programmeur, die al een type gebruiker is die bekend staat om de enorme tijd die ze voor hun computers doorbrengen. Een gamer weet niet alleen zijn of haar videokaart te benadrukken, maar ook hetzelfde of zelfs meer, zijn of haar toetsenbord en muis.

Iedereen die ooit League of Legends heeft gespeeld, weet dat de meest versleten toetsen meestal QWER en C zijn. Iedereen die Counter Strike gespeeld heeft of fan is van FPS-games weet dat de WASD-toetsenbordsleutels de eerste zijn die niet kunnen worden gelezen en die die Diablo veel hebben gespeeld, heeft waarschijnlijk meer dan een paar computermuizen vervangen. Gamers gebruiken hun randapparatuur tot ze opraken. Waarom? Omdat ze ze veel gebruiken. Gelukkig betekent dit ook dat de gamingmarkt zichzelf positioneert om aan deze behoeften te voldoen. Dientengevolge zijn de meeste gaming-randapparatuur die wordt gefabriceerd door gerenommeerde bedrijven apparaten gemaakt met materialen van hoge kwaliteit, die lang mee moeten gaan. Kingston is geen uitzondering op de regel en de merknaam HyperX staat al bekend om de kwaliteit van de materialen die voor de productie worden gebruikt.

Het HyperX Alloy FPS-toetsenbord wordt geleverd met een extra set toetsen voor de WASD- en 1234-toetsen, gemaakt van een metaalachtig materiaal zodat ze bestand zijn tegen zelfs wanneer ze worden gebruikt door fans van schietspellen. Bovendien profiteren de HyperX Cloud Stinger en de HyperX Cloud Revolver S-hoofdtelefoons van een frame van aluminium, dat duidelijk is gebouwd om lang mee te gaan.

Alle HyperX-gamingaccessoires die we hier bij Digital Citizen hebben gezien en getest, zijn apparaten gemaakt van solide materialen, die u het gevoel geven dat ze lang meegaan.

4. Eenvoudig en ergonomisch ontwerp

OK, er zijn ongetwijfeld veel mensen die het niet met ons eens zijn. :) Design is per definitie een subjectieve aangelegenheid, en sommigen vinden de manier waarop een apparaat wordt 'getrokken' leuk, terwijl anderen het haten. Nou, we houden van de manier waarop de HyperX-gamingaccessoires eruitzien. Over het algemeen hebben ze allemaal een eenvoudig ontwerp, met klassieke lijnen die al worden gewaardeerd door gebruikers over de hele wereld. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze conservatief zijn. Gelukkig is het een verwelkomd conservatorisme. Er is een limiet tot waar je nieuwe dingen kunt veranderen en introduceren in bijvoorbeeld hoe een muis of zijn knoppen er uitzien. We vinden het leuk hoe de HyperX Pulsefire FPS er in onze handen uitziet en aanvoelt. We houden van de twee eenvoudige knoppen aan de linkerkant en we hebben geen behoefte aan gecompliceerde vormen met futuristische looks en slechte bruikbaarheid.

Hetzelfde geldt voor het HyperX Alloy FPS mechanische gaming-toetsenbord dat een van de eenvoudigste en mooiste toetsenborden is die we hebben gezien. Waarom zou je een toetsenbord nodig hebben met tientallen extra toetsen voor macrofuncties die maar heel weinig gamers gebruiken? Wij geloven dat eenvoud nuttig is, vooral in games, als je alleen maar geeft om wat handig is om te gebruiken om je doel te bereiken. HyperX geeft ons mechanische toetsen die een genot zijn om op te drukken, met een eenvoudig verlichtingssysteem, zodat je alle toetsen gemakkelijk kunt zien als je 's nachts speelt. De meeste gamers zijn tenslotte 'nachtbrakers'.

Zoals we zojuist noemden, hebben liefdesspelers voor de nacht, we moeten ook de koptelefoon vermelden die ze gebruiken. Een ding dat we zowel bij HyperX Cloud Stinger als de HyperX Cloud Revolver S-hoofdtelefoon op prijs stelden, was het feit dat ze beide headsets zijn die zeer comfortabel zijn om te dragen. Beide hebben oorschelpen die erg groot zijn, zodat ze je niet storen, zelfs niet na urenlang spelen. Het is precies wat je wenst als je veel en vaak speelt, toch?

Conclusie

We hebben dit artikel geschreven met als doel u te laten zien waarom we zo enthousiast zijn over de nieuwe gamingaccessoires die de merknaam HyperX dragen. Voor ons vertegenwoordigen ze een "Best Buy" van het heden. Het zijn solide apparaten van hoge kwaliteit, die u kunt kopen tegen uitstekende prijzen. Als je van spelen houdt, en je hebt een paar goede accessoires nodig, maar je wilt er geen fortuin aan spenderen, dan raden we je aan een HyperX-spelaccessoire te proberen.