Anders

Test ons nieuwe Captcha-systeem en laat ons weten wat u denkt

De afgelopen weken hebben we grote problemen ondervonden met ons antispamsysteem. Het functioneerde vaak niet goed en hoewel het veel en veel spam blokkeerde, blokkeerde het ook de meeste legitieme opmerkingen die mensen indienden. Dankzij een aantal lezers die hun problemen met ons deelden, hebben we besloten om de oude antispammodule te verwijderen en te vervangen door een nieuw & fantasierijk captcha-systeem dat is gemaakt door Solve Media. We vinden het geweldig, maar we hebben je nodig om het te testen en te delen wat je denkt.

Introductie van het Fun Captcha-systeem van Solve Media

Toen we besloten om de anti-spammodule die we gebruikten op onze website te wijzigen, wilden we iets vinden dat gemakkelijk te gebruiken is voor lezers. We HAAT captcha's die moeilijk te lezen zijn, vooral door mensen. Op een of andere manier hebben bots het gemakkelijker om ermee om te gaan. Wanneer we dergelijke captcha's tegenkomen, duurt het langer om ze te voltooien dan om een ​​opmerking te schrijven. We willen niet zo'n vreselijke ervaring op onze website, dus hebben we behoorlijk wat onderzoek gedaan om een ​​goed alternatief te vinden.

We geloven dat we iets hebben gevonden dat rockt - het captcha-systeem dat is gemaakt door Solve Media.

Allereerst zijn hun captchas leuk om te gebruiken. Of dat denken we tenminste na een paar uur testen. Ze zijn erg menselijk en dynamisch. Soms vragen ze je om een ​​stuk tekst in te voeren dat gemakkelijk en leuk is om te lezen. Iets als "kus me" . :)

In andere situaties zullen ze je vragen om een ​​klein raadsel op te lossen, zoals "wat eet een grote witte haai?" .

In andere scenario's, wanneer een bedrijf wil communiceren met lezers die onze website bezoeken, zal het iets vragen over een merk.

Stel je de plezier voor die we hadden toen we deze captcha-uitdaging zagen, gerelateerd aan Apple. :)

Telkens wanneer u een captcha-uitdaging ziet die gerelateerd is aan een merk, lost u het op en plaatst u een opmerking, we ontvangen een kleine betaling van Solve Media. Het beste is dat je, als je zo'n captcha eenmaal hebt opgelost, nog lang niets van merken zult merken. Ze zullen overschakelen naar de andere leuke soorten captcha's die ze hebben. Dit is om te voorkomen dat iemand het systeem misbruikt en dat lezers niet de hele tijd verveeld raken met advertenties.

Kijk, test en laat ons weten hoe goed het werkt

Omdat we veel problemen hadden met ons vorige anti-spamsysteem, willen we je om hulp vragen. We willen niet nog een ander systeem gebruiken dat legitieme opmerkingen blokkeert en het moeilijk maakt voor lezers om reacties op onze website te plaatsen.

Bekijk een paar artikelen en kijk of deze nieuwe captcha's correct in uw browser worden geladen, of ze gemakkelijk te gebruiken zijn, enz. Plaats hier een opmerking om ons te laten weten of ze goed voor u werken.

Ook is elke vorm van feedback met betrekking tot deze captchas welkom. Dank je!