Anders

De universele Windows-apps die werken op Continuum & Windows 10 Mobile

Een van de grootste functies van Microsoft met hun nieuwste mobiele besturingssysteem - Windows 10 Mobile - is het Continuum. Het is die functie die uw Windows 10 Mobile-apparaat via een Microsoft Display Dock met een extern beeldscherm verbindt en u overal een desktop-achtige ervaring biedt. Continuüm betekent dat, zodra u uw Windows 10-smartphone op een extern beeldscherm hebt aangesloten, u Universal Windows Platform-apps op dat grotere scherm kunt gebruiken, net zoals u uw desktop-pc zou gebruiken. Het is een geweldig idee, maar eentje dat nog in de kinderschoenen staat. Er zijn niet veel apps beschikbaar die Continuum nu ondersteunen, maar de lijst groeit. Omdat er geen eenvoudige manier is om erachter te komen welke apps werken op Continuum, hebben we het web doorzocht en een lijst samengesteld met universele Windows Platform-apps die vandaag beschikbaar zijn voor Windows 10 en die werken op Continuum:

Een paar dingen die u moet weten over Windows-apps die Continuum ondersteunen

Continuum laat je je Windows 10 mobiele apparaat verbinden met een groter scherm en stelt je in staat om ze te gebruiken samen met een toetsenbord en een muis, in een desktop-pc-achtige opstelling.

Dat alles zou onmogelijk kunnen werken zonder nieuwe soorten apps beschikbaar te hebben. Dat is waarom Microsoft ook een nieuw soort apps heeft gemaakt, genaamd Universal Windows Platform (UWP) -apps. Deze apps zouden op verschillende apparaatfamilies op dezelfde manier moeten werken, ongeacht of ze mobiel of desktop gericht zijn. Als u meer wilt weten over de Universal Windows Platform-apps, lees dan dit artikel: Simpele vragen: Wat zijn universele Windows Platform-apps (UWP) ?.

Je zou in de verleiding kunnen komen om te denken dat Universal Windows Platform (UWP) apps allemaal werken aan Continuum, toch? Nou ja, niet helemaal! Niet alle Universal Windows Platform-apps ondersteunen Continuum . Om ervoor te zorgen dat een app goed werkt op Continuum, moeten ontwikkelaars een specifieke codetaal programmeren die op Continuum is gericht.

Als niet alle UWP-apps werken op Continuum, hoe weet u dan wie van hen dat doen? Nou ja, voor nu althans, dit is meestal vallen en opstaan. Als je een Windows 10 mobiel apparaat hebt dat Continuum ondersteunt, kun je de apps uitproberen die je in de Store vindt en kijken of ze in Continuum werken. Dat is echter een behoorlijk moeilijke en vervelende taak om te doen. Daarom hebben we deze lijst met apps samengesteld waarvan we weten dat ze werken met Continuum:

De lijst met Universal Windows Platform-apps die Continuum ondersteunen

Als u een Windows-mobiel apparaat hebt dat ondersteuning biedt voor Continuum en u beschikt over alles wat u nodig hebt om het te laten werken, dan is de volgende lijst met Universal Windows Platform-apps die Continuum ondersteunen misschien van pas komen. We willen graag vermelden dat we, naast onze eigen tests, ook hebben geprofiteerd van de informatie in deze Microsoft Community-discussie om onze lijst aan te vullen. We splitsen de apps op categorie.

Spellen

 1. Candy Crush Jelly Saga
 2. Candy Crush Soda Saga
 3. Crossy Road
 4. King of Thieves
 5. Houthakker 10
 6. Spiegels van Albion
 7. Snoeien
 8. Trivial Pursuit & Friends
 9. TWEE PUNTEN
 10. World of Tanks Blitz

Afstandsbediening apps

 1. Microsoft Remote Desktop Preview
 2. TeamViewer: afstandsbediening

Video, muziek, foto's, entertainment

 1. Audioboeken van Audible
 2. Wees voor Behance
 3. Flipagram voor Windows Phone
 4. Fused: dubbele belichting, video en foto-menger
 5. MyTube! YouTube-app
 6. Microsoft Foto's
 7. Films en tv
 8. PicsArt - Fotostudio

sociaal

 1. 6tin (Tinder)
 2. Aeries (Twitter Client)
 3. Baconit (Reddit-client)
 4. Facebook voor Windows Phone
 5. Fenice voor Twitter
 6. Lijn (chat-app)
 7. Readit (Reddit-client)
 8. Timber (Tinder)
 9. Tweetium

Internet en e-mail

 1. Microsoft Edge
 2. Microsoft Outlook

Nieuws, sport en weer

 1. AccuWeather
 2. DailyMail Online
 3. Eurosport.com
 4. MSN Weer
 5. TED
 6. The Guardian
 7. De Wall Street Journal

Bestandsbeheer, Office & Ebooks

 1. Foxit MobilePDF
 2. Kobo eBoeken
 3. Microsoft Excel
 4. Microsoft OneDrive
 5. Microsoft OneNote
 6. Microsoft Powerpoint
 7. Microsoft Word
 8. Wattpad: gratis boeken en verhalen

anderen

 1. 1Password Beta
 2. AppRaisin
 3. AtomicClock
 4. Schakel het scherm uit
 5. Duolingo - Leer gratis talen
 6. Fitbit
 7. Uber
 8. USAA Banking
 9. WiFi Commander: 3D Analyze & Monitor
 10. Windows Maps

Conclusie

Hopelijk, als je van plan bent om deze nieuwe en opwindende Windows 10-functie Continuum te gebruiken, of als je deze al gebruikt, zal deze lijst met apps die het ondersteunen nuttig voor je zijn, net als voor ons. Voordat je dit artikel afsluit, als je andere apps kent die uitstekend werken met Continuum, aarzel dan niet om ze met ons te delen in een commentaar hieronder. We beloven dat we de lijst zullen bijwerken.