Tutorial

Hoe te werken met verf in Windows

Velen van u weten dat Paint een tekengereedschap is dat kan worden gebruikt voor eenvoudige tekeningen en eenvoudige beeldbewerking. Paint is opgenomen in elke versie van Microsoft Windows, te beginnen met Windows 1.0 die in 1985 werd uitgebracht. Nu is de applicatie vrijwel hetzelfde, zowel Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10. Maar, in vergelijking met eerdere versies van Windows, heeft Paint veranderd en drastisch verbeterd, na bijna 20 jaar stagnatie. Het voelt nu als een eenvoudige tool voor het bewerken van afbeeldingen die de moeite waard is om in overweging te nemen.

Waar Paint In Windows te vinden

U kunt de toepassing op verschillende manieren openen:

Zoek in Windows 7 naar de snelkoppeling Start Menu in de map Accessories of gebruik het zoekvak om paint te typen.

In Windows 8.1 is de app te vinden in de app-weergave in het gedeelte Windows Accesories . U kunt ook gewoon beginnen met het schrijven van verf op het startscherm om zoekresultaten te krijgen.

In Windows 10 zijn de zaken een beetje anders. Ga naar het menu Start en druk op Alle apps .

Blader nu naar de map Windows Accesories en open deze. Daar vindt u de Paint- app.

De snelste manier om Paint in Windows 10 te starten is door Cortana te vragen het te starten door Open Paint te zeggen.

Een andere manier om het te starten is om Paint in Cortana 's zoekvak te typen.

Voor degenen onder u die liever gebruik maken van de opdrachtregel, kunt u deze starten door deze opdracht uit te voeren: C: \ Windows \ System32 \ mspaint.exe .

Ongeacht de methode die u kiest om Paint te openen, moet u na het starten iets zien dat lijkt op de onderstaande schermafbeelding.