Beoordeling

Herziening van de TP-LINK NC450-camera - Betaalbaar en gemakkelijk!

Heeft u een betaalbare camera nodig voor het begeleiden van een klein tot een middelgroot gebied in uw huis of op uw werk? Wilt u zien wat uw kinderen of uw huisdieren doen als u niet thuis bent? Moet u uw collega's in de gaten houden wanneer u weg bent? Overweeg dan om te investeren in een bewakingscamera zoals TP-LINK NC450. Dit model biedt veel handige functies, zoals nachtzicht, geluid en bewegingsdetectie. Als u nieuwsgierig bent of het aan uw behoeften voldoet, lees dan deze review:

Unboxing van de TP-LINK NC450 HD Pan / Tilt Wi-Fi-camera met nachtzicht

De TP-LINK NC450 draadloze camera wordt geleverd in een verrassend grote doos met kalmerende witte en blauwe kleuren. U krijgt een foto te zien van het apparaat en, aan de zijkanten, gedetailleerde presentaties van de belangrijkste functies van dit product en alle technische specificaties.

In de doos vindt u de TP-LINK NC450-camera, de stroomadapter, de externe antenne, schroeven en voet voor het monteren van de camera op muren, een verlengkabel, een Ethernet-kabel, een passieve PoE-injector, de garantie, ondersteuning informatie en de snelle installatiehandleiding. PoE betekent Power over Ethernet en beschrijft een gestandaardiseerd of ad-hoc-systeem dat elektrische energie doorgeeft, samen met gegevens over twisted pair Ethernet-bekabeling.

De verpakking voor de TP-LINK NC450 WiFi-camera bevat een verrassend groot aantal accessoires die veel gebruikers zullen waarderen. Je krijgt ook alles wat je nodig hebt om het gemakkelijk op muren te monteren.

Hardwarespecificaties

De TP-LINK NC450-camera bevat een 1 megapixel CMOS-sensor die video kan opnemen met een maximale resolutie van 1280x720 pixels (720p) en 30 frames per seconde. Het maakt gebruik van de codec H.264-videocompressie en biedt instelbare helderheid, contrast en verzadiging. De camera heeft ook een infrarood-LED waarmee het nachtzicht kan bieden.

De camera heeft een panbereik van 300 ° en een kantelbereik van 110 ° waardoor hij zeer mobiel is. Wat al deze vreemde cijfers betekenen, is dat je de camera op afstand kunt draaien, in bijna elke gewenste hoek, en gemakkelijk een hele kamer ermee kunt scannen.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu

Het bevat ook nuttige dingen, zoals bewegings- en geluidsdetectie, en u kunt het configureren om push- en e-mailmeldingen te verzenden wanneer beweging of geluid wordt gedetecteerd in een bepaald gebied. Het is erg handig voor monitoringdoeleinden. Het heeft ook tweerichtingsaudio, wat betekent dat je het kunt gebruiken om met anderen te communiceren. Als u bijvoorbeeld toezicht houdt op uw kind dat alleen thuis is en u iets tegen hem of haar moet zeggen, kunt u dat doen met de tpCamera- app op uw smartphone en communiceren.

TP-LINK NC450 integreert ook een Micro SD-kaartsleuf voor het toevoegen van maximaal 32 GB aan opslagruimte. Je kunt het gebruiken om zowel foto's als video op te slaan voor later bekijken.

Wat betreft ondersteuning voor draadloze netwerken werkt TP-LINK NC450 alleen met draadloze 2.4GHz-netwerken. Het ondersteunt de 802.11ac-standaard niet, alleen de 802.11 b / g / n-standaarden.

Aan de achterkant van het apparaat vindt u een Ethernet-poort voor aansluiting op het netwerk met behulp van een kabel, de draadloze antenne, de voedingsingang en de WPS / Reset-knop.

Wat betreft de afmetingen is de TP-LINK NC450 vrij groot, met een afmeting van 5, 7 x 4, 3 x 4, 2 inch of 144 x 109 x 106 mm in hoogte, breedte en diepte. Hij weegt in totaal 27, 86 ounce of 0, 79 kilogram.

Als u de officiële specificaties van dit product wilt bekijken, bezoekt u deze pagina: Specificaties TP-LINK NC450.

Instellen en gebruiken van de TP-LINK NC450 HD Pan / Tilt Wi-Fi-camera met nachtzicht

Er zijn veel manieren om uw camera in te stellen en het gaat om het gebruik van de Ethernet-kabel in de doos of de WPS-knop op de camera, evenals uw smartphone. Als het u uitkomt, kunt u ook de passieve PoE-injector gebruiken die is meegeleverd met de camera, zoals in het onderstaande schema.

Er is ook een andere manier om het in te stellen, zonder uw smartphone: u kunt het verbinden met uw draadloze router, het IP-adres voor de camera ophalen bij de router en vervolgens dat IP-adres gebruiken om de gebruikersinterface van het beheer in een webbrowser. U zult deze methode de voorkeur geven als u net zo nerd als wij bent, want het biedt u ook volledige controle over de TP-LINK NC450. Hier kunt u alle geavanceerde instellingen instellen, firmware-upgrades uitvoeren, de camera verbinden met het draadloze netwerk dat door de router wordt uitgezonden, enzovoort.

Minder technische gebruikers geven de voorkeur aan hun smartphones en de TP-LINK tpCamera voor Android of iOS. Deze app is gemakkelijk te gebruiken en het enige dat u hoeft te doen, is de camera kiezen en de app helpt u om verbinding te maken en deze te configureren.

De app beveelt aan dat u een gebruikersnaam en wachtwoord instelt voor de TP-LINK NC450 die verschilt van admin / admin. We vinden dit een uitstekende veiligheidsmaatregel.

Een van de nadelen van deze app is dat deze weinig configuratie-opties biedt. Het is vooral een kijker van informatie en een eenvoudige manier om met de camera te communiceren. Je krijgt een livestream en je kunt de webcam kantelen en kantelen zoals je wilt.

Wat we niet op prijs stellen aan de TP-LINK tpCamera- app, is dat deze toegang vereist tot veel dingen op je Android-smartphone, inclusief je contacten. Deze informatie wordt op geen enkele manier gebruikt in de app en mag hier geen toegang toe vragen.

Als u uw handen vies wilt maken en alles wilt configureren over de manier waarop de TP-LINK NC450 werkt, opent u een webbrowser en opent u de gebruikersinterface van het beheer. We raden u ten zeerste aan de firmware bij te werken naar de nieuwste versie. TP-LINK heeft een flink aantal nieuwe releases geleverd, maar het heeft geen release-notes aangeboden. Daarom hebben we de nieuwste firmwareversie geïnstalleerd, maar we hadden geen idee wat deze had opgelost of verbeterd. Het is iets dat TP-LINK in de toekomst zou moeten verbeteren.

Als u een gebied met de TP-LINK NC450 op afstand wilt bewaken, moet u de camera verbinden met de slimme thuiswolkdienst TP-LINK. Dit kan zowel vanuit de app als via de webinterface. Als dat uit de weg is, configureer dan of u wilt dat de LED aan de voorzijde knippert of niet, stel in hoe u video wilt opnemen, de functies voor geluid en bewegingsdetectie en de SD-kaart (als u van plan bent er een te gebruiken) . U moet ook instellen hoe u op de hoogte wilt worden gesteld als iemand inbreekt in het bewaakte gebied.

Een ander kenmerk dat u zult waarderen is hoe gemakkelijk het is om deze camera op muren te bevestigen, met de meegeleverde accessoires. Wanneer u dat doet, zijn de gebundelde verlengkabel en de passieve PoE-injector erg handig.

Een van de leukste functies van de TP-LINK NC450 is dat deze ook nachtzicht biedt, zodat u gemakkelijk kunt zien wat er gaande is in het bewaakte gebied.

De waarschuwingen voor geluids- en bewegingsdetectie werken goed. U moet echter de gevoeligheid en de drempel testen om ervoor te zorgen dat ze het gewenste resultaat opleveren.

Nadat u de TP-LINK NC450 hebt ingesteld, configureert u alle functies en gevoeligheidsniveaus, het gebruik ervan is eenvoudig en het werkt goed. We zijn tevreden over het gebruiksgemak en de functies die het biedt. TP-LINK NC450 is geschikt voor de meeste bewakingsbehoeften voor slimme woningen.

De slimme thuiswolk van TP-LINK heeft meer werk nodig

Om te profiteren van alle beschikbare functies, moet u de TP-LINK NC450-camera verbinden met de TP-LINK Cloud. En helaas heeft de TP-LINK Cloud nog wat meer werk nodig voordat hij een geweldige en veilige ervaring biedt. Een van de dingen die u misschien niet op prijs stelt, is dat u om toegang tot uw camera in een webbrowser wordt gevraagd om een ​​browserinvoegtoepassing te downloaden. We hebben eerst de nieuwste versie van Opera gebruikt en TP-LINK zei dat deze browser wordt ondersteund. Dat was echter niet het geval en de plug-in die we installeerden werkte alleen in Google Chrome. TP-LINK moet de ondersteuning van hun webbrowser voor hun cloud verbeteren.

Als u Google Chrome gebruikt, kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw TP-LINK NC450-camera overal ter wereld en bekijken wat er gebeurt in het gebied dat u wilt bewaken.

Een ander nadeel is dat de beveiliging van de TP-LINK-cloud zwak is. Als iemand je slimme huis hackt, is dat een groot probleem. Ze kunnen je huis op afstand bedienen en dat is geen prettige situatie. De tv-serie Mr. Robot geeft je een realistisch beeld van wat er kan gebeuren als iemand je slimme huis hackt.

TP-LINK moet zo snel mogelijk minimale beveiligingsfuncties implementeren zoals tweestapsverificatie en de mogelijkheid om een ​​extra pincode in te stellen voor de TP-LINK tpCamera-app, zodat iemand die uw smartphone steelt, niet ook uw huis kan bewaken. Werken met een bedrijf dat beveiligingsproducten ontwikkelt, kan een geweldig idee zijn, zodat de beveiliging is ingebouwd in alle smart home-apparaten van TP-LINK.

Voors en tegens

Waar te kopen

Koop nu Koop nu Koop nu

De TP-LINK NC450 HD Pan / Tilt Wi-Fi camera heeft verschillende voordelen:

  • Het is betaalbaar geprijsd
  • Het bevat veel nuttige accessoires, inclusief alles wat je nodig hebt om het op muren te monteren
  • U kunt een Micro SD-kaart toevoegen voor het opslaan van video's en afbeeldingen
  • Het biedt nachtzicht, geluids- en bewegingsdetectie
  • Biedt tweewegcommunicatie - voor het moment dat je moet schreeuwen tegen de inbreker in je huis :)
  • Het is heel gemakkelijk om op afstand te bedienen, als je eenmaal alles hebt geconfigureerd

Er zijn ook enkele minpunten te overwegen:

  • Het bevat een sensor met een kleine resolutie (1 Megapixel, een resolutie van maximaal 1280 x 720 pixels)
  • De TP-LINK Cloud biedt weinig voorzorgsmaatregelen voor de beveiliging
  • De TP-LINK tpCamera- app voor Android vraagt ​​om toegang tot persoonlijke informatie die hij niet zou mogen hebben, zoals uw contacten
Product Nominaal 4/5

Vonnis

TP-LINK NC450 is zeer betaalbaar, hij biedt alle accessoires die je nodig hebt en het is erg handig voor veel bewakingssituaties. U kunt de kinderen of huisdieren in kritieke gebieden van uw huis bekijken. Mogelijk moet u een kleine bedrijfsruimte controleren, zoals wat er gebeurt in de keuken van uw restaurant of in de opslagruimte. Zolang u een groot gebied niet bewaakt, is de TP-LINK NC450 een goede keuze. Deze camera is niet ingewikkeld om in te stellen en als je eenmaal klaar bent met de eerste configuratie, is toegang op afstand eenvoudig. U kunt bekijken wat er gebeurt vanuit een webbrowser of vanuit een mobiele app die zowel op Android als iOS werkt. De meeste gebruikers zullen zeer tevreden zijn met wat het te bieden heeft.