Boek

Dream It, Do It, Live It - Ciprian's eerste persoonlijke ontwikkelingsboek

Niet veel mensen weten dat er naast technologie ook nog heel wat andere onderwerpen zijn waarover ik schrijf. Als gevolg hiervan, ben ik vandaag blij om mijn eerste boek aan te kondigen dat niet over technologie gaat. Het heet Dream It, Do It, Live It en het is een heel leuk en praktisch persoonlijk ontwikkelingsboek. Lees dit artikel als u er meer over wilt weten.

Dream It, Do It, Live It - A Project Manager's Dream

Dream It, Do It, Live Het begon als een droom van mij, een paar jaar geleden. Destijds was ik een projectmanager, die complexe IT-implementaties bij Procter & Gamble beheerde. Een van de vele dingen die ik tijdens deze ervaring heb geleerd, is dat de wereld meer kennis van projectmanagement nodig heeft. Meer mensen inzicht geven in de basisprincipes van wat het betekent om projecten af ​​te leveren, bespaart ons allemaal veel hoofdpijn en verbetert onze productiviteit.

Dat is waarom ik besloot er iets aan te doen en een boek te schrijven. Een eenvoudig boek waarin alle basisprincipes van het uitvoeren van dingen worden uitgelegd, op een eenvoudige en effectieve manier, zonder saai jargon dat specifiek is op het gebied van projectbeheer. Het maakt niet uit welke achtergrond u heeft: u bent misschien een kunstenaar, een ondernemer, een journalist of een arts, u zult merken dat dit boek gemakkelijk te lezen, te begrijpen en toe te passen is in uw dagelijks leven. En je zult effectiever zijn in het bereiken van je dromen en dingen voor elkaar krijgen.

Een andere beslissing die ik maakte was dat ik het niet alleen moest schrijven. Daarom vroeg ik Richard Newton (zie de afbeelding hieronder) om me te helpen. Het gebeurt zo dat hij mijn favoriete auteur van bedrijfs- en managementboeken is. We hebben elkaar slechts één keer ontmoet, ergens in Londen en we hebben over dit idee gesproken. Hij vond het geweldig en we besloten samen aan dit project te werken.

Nu we het hebben geschreven, het hebben gepubliceerd en het voor de laatste keer hebben gelezen, zijn we erg trots op het resultaat en we denken dat je het ook leuk zult vinden.

Dream It, Do It, Live It - Free Sample Chapter

Maar genoeg gepraat. De beste manier om je ervan te overtuigen om het te kopen is niet om er meer lof over te zingen, maar om een ​​gratis voorbeeld hoofdstuk met je te delen.

We hebben ook een coole boekenlegger, gemaakt door dezelfde kunstenaar die de cover van het boek en de illustraties ervan ontwierp - Laura Dumitru.

Als je het leuk vindt wat je ziet, koop dan een exemplaar!

Droom het, doe het, leef het - waar te kopen!

"Dream It, Do It, Live It: 9 eenvoudige stappen om dingen voor u te laten gebeuren" kunnen op veel plaatsen worden gekocht, waaronder boekwinkels en online winkels. We willen een paar locaties aanbevelen:

Waar te kopen

Koop nu Koop nu
  • Amazon US - het boek is verkrijgbaar in zowel pocket- als digitale versies. De pocketversie kost slechts $ 13, 08.
  • Amazon UK - het boek is beschikbaar in zowel pocket- als digitale versies. Je kunt het vandaag bestellen voor £ 6, 69.
  • Amazon Duitsland - het boek is verkrijgbaar in zowel pocket- als digitale versies. Je kunt het bestellen voor 12, 99 Euro.
  • Barnes & Noble - het boek is beschikbaar vanaf 10 juni 2013. Je kunt het voor $ 12, 88 bestellen.

Hoewel digitale aankopen snel en pijnloos zijn, raden we de pocketversie aan. De omslag, de kleuren en tekeningen, de kwaliteit van het papier - al deze elementen zijn beter en voegen veel toe aan de kwaliteit van de leeservaring.

Als je op de hoogte wilt blijven van wat er nieuw is aan het boek, leuke wedstrijden en nieuws, kun je ook onze Facebook-pagina bekijken: Dream it, Do it, Live it.