Beoordeling

Beveiliging voor iedereen - KeepSolid VPN onbeperkt bekijken

Als u verbonden bent met internet, kunt u niet voorkomen dat u wordt gevolgd door verschillende partijen, zoals technologiebedrijven, advertentienetwerken, regeringen, hackers enzovoort. Naast het gebruik van een antivirus- of beveiligingssuite om uw apparaten tegen malware te beschermen, wordt het ten zeerste aanbevolen uw internetverkeer te beveiligen en te anonimiseren met behulp van een VPN-service, vooral wanneer u bent verbonden met openbare Wi-Fi-netwerken. VPN Unlimited van KeepSolid biedt een van de populairste VPN-services ter wereld. Lees deze recensie om te zien wat KeepSolid VPN Unlimited te bieden heeft en of het voor u geschikt is:

Wat VPN Unlimited te bieden heeft

KeepSolid is gevestigd in New York, VS. Het bedrijf is opgericht in 2013 en is gespecialiseerd in productiviteit en privacybescherming. Hun onderzoek en ontwikkeling gebeurt in Oekraïne. Hoewel zij relatieve nieuwkomers zijn op de cyberbeveiligingsmarkt, is hun privacybeschermingsdienst, VPN Unlimited, bekend en vermeld in tal van publicaties.

Naast hun VPN-service en -toepassing bieden ze ook een privébrowser voor Android en iOS, die gebruikmaakt van de KeepSolid VPN-infrastructuur, een eSignature-oplossing en een WiFi Hotspot Protector en netwerkhulpprogramma's voor iOS.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

VPN Unlimited kan worden gekocht in drie verschillende plannen, die dezelfde functies bieden, maar een andere prijs en geldigheidsduur hebben:

  • het Economy- plan kost $ 9, 99 per maand
  • de Professional heeft een prijs van $ 49, 99 voor een jaar (of $ 4, 17 / maand)
  • het Infinity- plan kost $ 499, 99 (momenteel aangeboden voor $ 149, 99 voor een beperkte tijd), en het biedt een levenslang abonnement dat niet hoeft te worden verlengd

Als u geïnteresseerd bent in het proberen van de KeepSolid VPN Unlimited- service, kunt u dat zeven dagen lang gratis doen, omdat het een proefversie van een week heeft. Ook is er een 7-dagen niet-goed-geld-terug garantie voor alle aankopen. Zowel de gratis proefversie als de betaalde abonnementen hebben dezelfde fundamentele kenmerken: gegevensversleuteling (AES 128 of 256 bit op Android en Windows en AES 128 bit op iOS en Mac OS), IP-adreswijzigingen, snelle verbindingen (OpenVPN op Windows en Android, IPsec IKEv1 op Mac OS en iOS), gelijktijdige beschikbaarheid op maximaal 5 apparaten en extra diensten tegen een extra prijs.

VPN Unlimited is beschikbaar op de meeste besturingssystemen: het heeft toepassingen voor Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS, Apple TV en Windows Phone en bovendien browser-plug-ins voor Chrome en Firefox. Er is geen ondersteuning voor de ingebouwde VPN-verbindingsfunctie van het besturingssysteem, wat betekent dat u hun toepassing moet gebruiken om toegang te krijgen tot hun VPN-servers. Een welkome functie is dat VPN Unlimited op ondersteunde routers kan worden geconfigureerd en daarmee uw hele netwerk kan beschermen (hiervoor moet u een Professional- of Infinity-abonnement aanschaffen).

KeepSolid's VPN-service is wereldwijd beschikbaar en om het te laten werken in landen waar VPN-verkeer wordt geblokkeerd of geblokkeerd, kunt u de KeepSolid Wise-functie inschakelen, die uw VPN-verbinding maskeert als eenvoudig netwerkverkeer. Voor gebruikers in dergelijke landen, zoals China, zijn er speciale VPN-servers die u kunt gebruiken.

Wat de wereldwijde VPN-serverdekking betreft, heeft VPN Unlimited meer dan 1000 servers, verspreid over meer dan 70 landen verspreid over Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en de Pacific. Er zijn geen VPN-servers beschikbaar in China of Rusland, zoals geldt voor veel andere VPN-providers. De volledige lijst met landen kan worden bekeken op de VPN Unlimited-website.

U kunt betalen voor de diensten aangeboden door KeepSolid met vele betaalmethoden: creditcard of bankpas, PayPal, Amazon Payments, Bitcoins of andere betalingsmethoden die door PaymentWall worden aangeboden. Als u VPN Unlimited wilt gebruiken, moet u een KeepSolid-account maken waarvoor alleen een e-mailadres vereist is.

Downloaden en installeren

Om de VPN Unlimited- toepassing op Windows te installeren, moet u het installatiebestand van 35, 2 MB downloaden, genaamd VPN_Unlimited_v4.1.exe . De bestandsnaam zal uiteraard in aankomende versies veranderen.

Nadat u de licentieovereenkomst hebt geaccepteerd, kunt u kiezen waar u de toepassing wilt installeren en installeert de installatiewizard VPN Unlimited .

VPN Unlimited kan u vragen om de installatie van virtuele netwerkstuurprogramma's ( TAP-Windows Adapter V9) toe te staan . Kies desgevraagd Ja om de installatie toe te staan; anders zal de applicatie niet kunnen werken.

Merk op dat als u andere VPN-software hebt geïnstalleerd, de virtuele netwerkadapters conflicteren, waardoor een of beide VPN-toepassingen onbruikbaar worden. Het wordt aanbevolen om op elk moment slechts één VPN-client op uw Windows-computer te hebben geïnstalleerd.

Onze eerste indruk van VPN Unlimited is positief: de service biedt een groot aantal VPN-servers over de hele wereld. De installatieprocedure is eenvoudig en snel. KeepSolid biedt een 7-daagse proefversie van hun VPN-service en u hebt ook een 7-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat genoeg zou moeten zijn om al hun functies te testen. De betaalbaarheid met behulp van verschillende betaalmethoden en beschikbaarheid op een groot aantal platforms zijn andere robuuste functies van deze VPN-service.

VPN onbeperkt gebruiken op Windows

Als u KeepSolid VPN Unlimited wilt gebruiken , moet u een account bij hen hebben. Wanneer u de toepassing voor het eerst start, krijgt u de keuze om er een te maken of in te loggen met een bestaand KeepSolid-account.

Zodra dat is gebeurd, wordt u begroet met een informatiescherm dat de essentiële elementen van de toepassing samenvat.

Klik ergens om de toepassing te gebruiken. Om direct verbinding te maken met een VPN-server, hoeft u alleen maar op de AAN / UIT- schakelaar in de linkerbovenhoek te klikken. Hiermee kunt u verbinding maken met een automatisch geselecteerde server, die wordt beschouwd als de snelste voor uw huidige locatie.

De toepassing laat zien dat de verbinding met de VPN-server aan de gang is.

Nadat de verbinding tot stand is gebracht, verschijnt het blauwe bericht Verbonden boven in het venster en worden uw echte en virtuele IP-adressen rechts weergegeven. Als u de verbinding wilt verbreken, klikt u opnieuw op de AAN / UIT- schakelaar.

Als u verbinding wilt maken met een VPN-server in een bepaald land, moet u beginnen door het tabblad Servers aan de linkerkant te openen.

Hier kunt u een lijst zien van alle servers waarmee KeepSolid VPN Unlimited verbinding kan maken, in alfabetische volgorde, per land. U kunt het zoekvak bovenaan gebruiken om naar een specifiek land te zoeken. KeepSolid promoot enkele unieke functies zoals:

  • De optimale server wordt automatisch gekozen en de server wordt als de snelste beschouwd
  • De Streaming- server is een bepaalde VPN-server, geoptimaliseerd voor het gebruik van videostreamingservices zoals YouTube of Hulu
  • Servers met het label TORRENTS ondersteunen torrent-overdrachten, hoewel deze iets trager kunnen zijn

Om verbinding te maken met een server, klikt u op de naam in de lijst.

De gebruikersinterface van VPN Unlimited is gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Verbinding maken met de snelst beschikbare server kan met een enkele klik worden gedaan en het kiezen van een specifieke server is ook een eenvoudige taak. De kaart op het hoofdscherm is ook een geweldig visueel hulpmiddel om u te laten weten waar de VPN-server waarmee u bent verbonden is gevonden.

Lees de tweede pagina van deze recensie om meer te weten te komen over de extra functies die VPN Unlimited biedt en de resultaten die zijn verkregen in onze benchmarks. U vindt ook ons ​​definitieve oordeel voor dit VPN-product.