Tutorial

Hoe de WhatsApp Web App te activeren met behulp van uw Windows Phone

Goed nieuws, iedereen! WhatsApp is nu beschikbaar, zowel op uw smartphone als op uw computer, via een computergebaseerde extensie van uw WhatsApp-account genaamd WhatsApp Web. Wanneer u het gebruikt, worden al uw berichten gesynchroniseerd tussen uw smartphone en uw computer. Maar om deze webservice te gebruiken, moet u deze activeren met uw smartphone. In dit artikel laten we u zien hoe u WhatsApp Web kunt activeren met uw Windows Phone.

Doe dit voordat u WhatsApp Web activeert:

Voordat u WhatsApp Web gaat gebruiken, zijn er enkele voorwaarden waaraan u moet voldoen. Ten eerste moet u Google Chrome gebruiken als uw webbrowser. Andere browsers worden momenteel niet ondersteund. Als u Google Chrome niet op uw computer hebt geïnstalleerd, klik dan hier.

Om te kunnen werken, moet WhatsApp Web de nieuwste versie van WhatsApp op uw smartphone installeren. Zorg ervoor dat u het installeert.

Het is ook belangrijk om een ​​stabiele internetverbinding beschikbaar te hebben, zowel op uw smartphone als op uw computer.

Hoe WhatsApp Web te activeren met behulp van uw Windows Phone

Om toegang te krijgen tot uw WhatsApp-account vanaf een computer, moet u WhatsApp Web koppelen met uw Windows Phone. Het proces is echt snel en gemakkelijk.

Open eerst WhatsApp Web vanaf uw computer met Google Chrome. De pagina toont een QR-code die u moet scannen met uw Windows Phone.

Ga op je Windows Phone naar de App-lijst en tik op WhatsApp .

Open vervolgens het WhatsApp-menu door op de knop met de drie punten aan de onderkant van het scherm te tikken.

Tik op WhatsApp Web in het menu.

Scan de QR-code die wordt weergegeven op de webpagina die u eerder op uw computer hebt geopend.

Wanneer de scan is voltooid, is uw WhatsApp-account geactiveerd op WhatsApp Web. Al uw berichten worden gesynchroniseerd tussen uw computer en uw Windows Phone.

Nu kunt u berichten verzenden en ontvangen met WhatsApp Web en Google Chrome, rechtstreeks vanaf uw computer.

Conclusie

WhatsApp Web kan op vele manieren nuttig zijn. U kunt uw toetsenbord gebruiken om sneller berichten te typen, u kunt media rechtstreeks naar uw computer downloaden en vele andere dingen die het waard zijn om te gebruiken. Zoals u in deze handleiding kunt zien, is de activering snel en eenvoudig. Test deze service alleen en laat ons weten hoe goed deze voor u werkt.