Anders

Digital Citizen Awards - Het meest innovatieve antivirusproduct van 2017

Sommige mensen beschouwen antivirusproducten als tamelijk conservatief, software die niet erg snel evolueert. Maar dat kan niet vals zijn - cybercriminelen verliezen geen tijd met het maken van malware die hetzelfde is als die van vorig jaar. Als dat waar was, zouden we vandaag niet moeten vechten tegen zaken als geavanceerde ransomware. Virussen en andere cybercrime-vectoren evolueren in een zeer snel tempo en antivirusproducten moeten dit voorbeeld volgen. Daarom zijn antivirusproducten meestal een van de meest innovatieve soorten softwaretoepassingen ter wereld en daarom hebben we besloten dit jaar de prijs voor de "Beste innovatie" in de antivirusruimte te geven. Lees dit artikel en ontdek welk antivirusproduct onze prijs voor innovatie krijgt:

Digital Citizen - De beste innovatie van 2017 gaat naar F-Secure

Voor ons gaat de prijs 'Beste innovatie' naar het antivirusproduct dat opvalt in de crowd met een tool of functie die een krachtige impact heeft op het beveiligen van Windows-computers en -apparaten. Hoewel het over het algemeen niet het beste antivirusproduct is, heeft het wel een innovatieve functie die een verschil maakt in vergelijking met andere antivirusproducten.

Dit jaar hebben we besloten deze prijs aan F-Secure te geven voor de opname van de F-Secure Freedome VPN-service in hun F-Secure Total Security en Privacy 2017 antivirusproduct, zonder extra kosten.

Waarom F-Secure Total Security en Privacy 2017?

Omdat F-Secure Total Security en Privacy 2017 het enige antivirusproduct is dat we hebben getest en dat een volledige VPN-service biedt . Het heeft F-Secure Freedome genoemd en is om de volgende redenen beter dan andere VPN-services in andere antivirusproducten:

  • Het biedt onbeperkte bandbreedte
  • Het kost je geen extra geld . Als u hebt betaald voor F-Secure Total Security en Privacy 2017, krijgt u deze complete VPN-service inbegrepen
  • Het biedt extra bescherming bij het surfen op internet door websites te blokkeren die mogelijk schadelijke inhoud bevatten of persoonlijke of financiële informatie te stelen
  • Het beschermt u tegen volgsystemen terwijl u op internet surft en apps gebruikt
  • Het maakt gebruik van sterke codering om al het netwerkverkeer te beschermen
  • Een recente studie van beveiligingsdeskundigen over VPN-services die ook op Android-apparaten werken, heeft aangetoond dat de VPN-service van F-Secure een van de beste is in de groep en een van de weinige die echte privacy en robuuste codering biedt

Tijdens ons testen van F-Secure Total Security en Privacy, hebben we ontdekt dat het een beveiligingsproduct is met een efficiënte antivirus-engine, die ook snel is bij het scannen van uw computer. Het bevat ook een webschild om u te beschermen tegen online malware en het heeft een klein negatief effect op de snelheid en prestaties van uw computer.

F-Secure Total Security en Privacy biedt een minimalistische gebruikersinterface, met zeer weinig instellingen en aan te passen opties, die geliefd zullen zijn bij niet-technische gebruikers.

Waarom een ​​VPN-service in een beveiligingspakket aanbieden, is een goed idee

Hoewel het hebben van een goede beveiligingsoplossing op uw computer een vereiste is, beschermen dergelijke producten u vooral tegen malware, netwerkbedreigingen, kwaadwillende websites en schadelijke e-mails. Hoewel een antivirusproduct u tegen vele soorten bedreigingen kan beschermen, kan het u niet beschermen tegen elk beveiligingsrisico. Wij zijn van mening dat beveiligingssuites ook VPN-services moeten bevatten zoals F-Secure dat doet. Dat komt omdat alleen VPN's u op een aantal specifieke manieren veilig kunnen houden:

  • VPN-services coderen al het verkeer dat via uw netwerkverbinding wordt gegenereerd, waardoor het vrijwel onleesbaar wordt. Niemand zal kunnen zien wat u op internet doet
  • U krijgt een betere bescherming tegen criminelen die toezicht houden op de netwerken waarmee u verbinding maakt. Een goede VPN-service blokkeert iedereen die probeert uw netwerkverkeer te onderscheppen door middel van man-in-the-middle-aanvallen of door kwaadwillende code in uw websurfsessies te injecteren. Het is vooral handig wanneer u verbinding maakt met niet-vertrouwde openbare draadloze netwerken, zoals netwerken die u op openbare plaatsen zoals cafés, luchthavens, treinen enzovoort vindt
  • Een VPN helpt u anoniem te blijven en anonimiteit vertaalt zich vaak in een betere beveiliging

Als u meer wilt weten over VPN en waarom dit belangrijk is, lees dan dit artikel: Wat is VPN? Wat doet het?.

Wat vindt u van F-Secure Total Security en Privacy 2017?

Uiteindelijk willen we F-Secure feliciteren met de innovatieve benadering die zij hebben gevolgd met F-Secure Total Security en Privacy 2017 en u om uw mening vragen. Hebt u hun F-Secure Freedome VPN-service getest? Heb je hun Total Security and Privacy Suite geprobeerd? Wat was je ervaring met deze producten?