Anders

Kunstenaars blootleggen via Windows-thema's - Maria Galea

De foto's van Maria Galea laten een scherp oog en een gevoelige aard zien die zich achter de zoeker verbergen. Hoewel ze pas 18 is, toont Maria, oorspronkelijk afkomstig uit Malta, een groot potentieel en een enthousiasme voor het leren van nieuwe dingen en het verbeteren van haar techniek. Haar uitverkoren onderwerpen, vaak bloemen en waterlandschappen en portretten, tonen een beginnend talent dat net begint te schijnen. Nog steeds op de middelbare school, is ze van plan in de toekomst hoger onderwijs te volgen en houdt ze van alle kunsten, met name literatuur en fotografie. Om meer over Maria te weten te komen en haar thema met Malta-thema voor Windows 7 en Windows 8 te downloaden, raden we aan haar interview hieronder te lezen.

Introductie van Maria Galea

Maria vertelde ons een beetje over haar vroege start met fotografie en toekomstige ambities in een kort interview:

Hoe ben je in de fotografie terechtgekomen?

Toen ik een jaar of elf was, kocht mijn vader een kleine compactcamera voor me. Ik gebruikte het om overal foto's van te maken en later begon ik ze met GIMP te bewerken. Toen ontdekte ik deviantART en zag ik alle geweldige foto's daar geplaatst. Ze inspireerden mij om mijn eigen werk te verbeteren. Ik begon te sparen voor mijn huidige DSLR-camera. In de tussentijd een vriend van mij die mijn interesse in fotografie deelde - jakmiller - laat me experimenteren met zijn DSLR. Uiteindelijk heb ik mijn eigen camera kunnen kopen en heb ik ook een beginnerscursus in fotografie gevolgd. Ik ben sindsdien aan het oefenen.

Wat inspireert je als je foto's maakt? Wat zijn je favoriete vakken?

Ik heb geen specifieke onderwerpen waar ik de voorkeur aan geef, omdat ik geloof dat alles een schoonheid heeft die het waard is om op de foto te brengen. Ik ben echter dol op bloemen en dat is duidelijk in mijn fotografie. Ik maak ook graag foto's met een lage sluitertijd, met name waterlandschappen en bewegende lichten. Ik ben ook dol op portretfotografie en wil er graag meer mee experimenteren.

Welk type camera gebruik je en wat voor soort nabewerkingssoftware?

Ik gebruik momenteel een Canon EOS 600D, met een 18-55 mm lens. Wat betreft software voor nabewerking, gebruik ik Adobe Photoshop CS5.

Heb je fotografen en artiesten waar je naar opkijkt?

Ik volg veel mensen op deviantART en ik geloof dat ze allemaal geweldige artiesten zijn, maar ik vind het moeilijk om een ​​favoriet te kiezen.

Wat is het ding / de plek waar je het liefst zou willen fotograferen, maar heb je nog geen kans gehad?

Ik wilde altijd al een aurora borealis fotograferen omdat het er absoluut geweldig uitziet. Ik heb echter niet de gelegenheid gehad om een ​​van de hoge breedtegraadregio's te bezoeken waar ze voorkomen en helaas is er geen kans dat ze op Malta plaatsvinden!

Op welke foto ben je het meest trots en waarom?

De foto waar ik het meest trots op ben, is "De herinneringen wegwassen". Het werd genomen voor een wedstrijd waarin men water en tijd moest afbeelden. Het werd opgenomen tijdens mijn eerste poging om een ​​DSLR-camera te gebruiken en de camera was niet eens van mij. Ik was heel blij met het resultaat. Het inspireerde me om in een spiegelreflex te investeren, te blijven experimenteren en mijn zelfvertrouwen een beetje op te krikken.

Wat is je plan met fotografie vanaf hier?

Ik ben van plan om te blijven leren door cursussen te volgen en te experimenteren. Ik zou willen verbeteren en investeren in meer apparatuur waarmee ik betere resultaten zou kunnen behalen. Ik denk niet dat ik wil dat fotografie mijn carrière wordt, omdat ik het wil zien als iets dat ik vrijuit doe, alleen omdat ik er dol op ben. Mocht er echter een mogelijkheid ontstaan ​​om professioneel foto's te maken, dan denk ik dat het de moeite waard is om te overwegen.

Geniet van Maria's werk via een Windows-thema - Download koppelingen

Maria heeft ervoor gekozen om prachtige waterlandschappen en bloemen op te nemen in haar thema voor Windows 7 en Windows 8.

Het Windows 7-thema kan hier worden gedownload. Het Windows 8-thema kan hier worden gedownload.

COPYRIGHT: Maria Galea. Als u van plan bent de afbeeldingen in deze thema's te gebruiken voor iets anders dan uw bureaubladachtergronden, hebt u schriftelijke toestemming van de auteur nodig.

Volg Maria Galea en haar werk

Als je de foto's van Maria leuk vond en meer wilt zien, kun je haar vinden op deviantART: ~ sweetfragnance - Maria, Tumblr: Maria Galea Photography en 500px: Maria Galea.

We willen Maria bedanken voor het delen van haar werk met ons en onze lezers en wensen haar het allerbeste.