Nieuws

Ciprian zal op 1 december in de VS zijn. Zou je graag ontmoeten?

Ik ben erg enthousiast over mijn aanstaande reis naar de VS. Het begint op 1 december en eindigt op 11 december. Ik ga naar Washington DC, Indianapolis en Los Angeles. Als je in een van die gebieden woont en je zou graag willen ontmoeten, stuur me dan een bericht en we zorgen ervoor dat dit gebeurt.

Waar zal ik zijn en wanneer?

Mijn eerste bestemming is Washington DC. Ik ben in staat en bereid om een ​​van onze lezers te ontmoeten op 2 en 3 december. Mijn schema is op dit moment erg flexibel, dus als je me opgeeft, kunnen we afspreken voor een kopje koffie.

Dan ga ik naar Indianapolis. Ik ben beschikbaar om te ontmoeten op 5 en 6 december. Nogmaals, bijna altijd zal doen. Als u uit dat gebied komt, aarzel dan niet om mij een bericht te sturen.

Ten slotte zal ik in Los Angeles zijn. Ik kan op 8, 9 en 10 december een van onze lezers ontmoeten. Als je in de buurt bent, stuur me dan een bericht.

Ik kan gecontacteerd worden om onze meetups te plannen op 7tutorials [@] gmail [dot] com.

Waarom doe ik dit?

Omdat ik echt enkele van onze Amerikaanse lezers wil ontmoeten en leren kennen. Ik wil meer weten over wie je bent, wat je leuk en niet leuk vindt aan ons werk in 7 tutorials. Wees niet verlegen! Als je wat tijd hebt tijdens een van de dagen die ik heb genoemd, wil ik je ontmoeten. Ik reis maar eens in de paar jaar naar de VS en ik weet niet wanneer ik later terugkom. Ik hoop van zoveel mogelijk van jullie te horen en je te ontmoeten, van aangezicht tot aangezicht.