Anders

Top 10 must-have gratis add-ons voor Microsoft Edge

De meeste mensen willen hun apparaten en hulpmiddelen personaliseren en dat geldt ook voor webbrowsers. Hoewel Microsoft Edge niet dezelfde reeks extensies biedt als andere populaire browsers, zoals Chrome of Firefox, heeft de Microsoft Store Edge-extensies beschikbaar die u kunt downloaden en installeren. En sommigen van hen zijn echt goed! Als je van Microsoft Edge houdt en je wilt zijn functies uitbreiden, dan is hier onze lijst van top 10 met gratis add-ons voor deze webbrowser:

OPMERKING: Microsoft Edge-uitbreidingen werken alleen op pc's met Windows 10. Ze werken niet op smartphones met Android of Windows 10 Mobile.

1. LastPass

LastPass is een van de beste wachtwoordmanagers en iedereen zou het moeten gebruiken. Als je van Microsoft Edge houdt en je gebruikt niet hetzelfde wachtwoord voor al je verschillende online accounts, dan is LastPass een must-have-extensie. Het kan al uw wachtwoorden opslaan in een veilige kluis, het vult automatisch wachtwoorden terwijl u op internet surft, en het helpt u uw persoonlijke informatie weg te houden van nieuwsgierige blikken.

Downloaden: LastPass.

2. Adblock of Adblock Plus

Zowel AdBlock als Adblock Plus zijn extensies die zijn ontworpen om agressieve advertenties te blokkeren en ze doen het goed. Als u liever op internet surft en websites bezoekt zonder dat u wordt gehinderd door talloze advertenties, installeert u dan een van deze extensies in uw Microsoft Edge-browser. Je zult het geweldig vinden, daar bestaat geen twijfel over. Maar vergeet niet dat sommige van de websites waar je van houdt worden ondersteund door advertenties en ze irriteren je niet zoals andere websites. Vergeet daarom niet om onze website op de witte lijst te zetten - Digital Citizen . We zullen het zeer op prijs stellen. :)

Downloaden: Adblock en Adblock Plus

3. Muisbewegingen

Als u uw muis liever gebruikt dan dat u graag uw toetsenbord gebruikt, is er een uitbreiding voor Microsoft Edge waarmee u de webbrowser met muisbewegingen kunt bedienen. Nadat u deze extensie hebt geïnstalleerd, kunt u dingen zoals rechts klikken en vasthouden in Microsoft Edge en vervolgens de muis naar links verplaatsen om terug te gaan naar de vorige webpagina of de muis naar rechts en vervolgens naar de bovenkant verplaatsen, om een ​​nieuw tabblad te openen. De lijst met gebaren die u met uw muis kunt uitvoeren, is lang, zoals u kunt zien in de onderstaande afbeelding.

Downloaden: Muisbewegingen

4. Opslaan in zak

Pocket is waarschijnlijk de meest populaire online service om dingen op te slaan voor later. Hiermee kunt u alles opslaan, van artikelen tot video's, foto's en bijna alles met een webadres. Later, als je tijd hebt, kun je doorgaan met lezen of kijken naar de dingen die je in je Pocket hebt geplaatst, op elk apparaat dat je bezit. U kunt snel en eenvoudig dingen van internet opslaan, ook in Microsoft Edge. Installeer de Save to Pocket- extensie vanuit de Microsoft Store, log in en klik of tik op de knop Pocket om de webpagina op te slaan.

Downloaden: Opslaan in zak

5. Microsoft Translator

Veel mensen kunnen minstens één vreemde taal spreken, maar niemand kan meer dan 50 talen begrijpen. Microsoft Translator kan en u kunt zijn kennis gebruiken om elke webpagina die u bezoekt in Microsoft Edge te vertalen. Elke keer dat u op een webpagina in een vreemde taal bent, geeft de extensie Microsoft Vertalen een pictogram in de adresbalk weer. Klik erop en Microsoft Edge vertaalt die webpagina onmiddellijk naar uw huidige Windows 10-taal.

Downloaden: Microsoft Translator

6. Grammaticaal voor Microsoft Edge

Grammatica is een populaire tool die door veel schrijvers en redacteuren wordt gebruikt, maar ook door reguliere gebruikers, om hun schrijfstijl te verbeteren en hun Engelse grammatica te verbeteren. De ontwikkelaars hebben er ook een Edge-extensie voor gemaakt en je kunt deze nu downloaden van de Microsoft Store . Grammaticaal voor Microsoft Edge kan u helpen betere berichten, documenten en posts op sociale media te schrijven. Het ondersteunt Gmail, Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr en bijna elke andere plaats op het web waar je kunt schrijven.

Download: Grammaticaal voor Microsoft Edge

7. Enhancer voor YouTube voor Microsoft Edge

Enhancer voor YouTube is een extensie voor Microsoft Edge die iedereen die YouTube gebruikt zou moeten hebben. Het maakt je kijkervaring een stuk beter dan wat YouTube standaard biedt. Een van de dingen die we het leukst vinden aan deze extensie, is dat deze advertenties en annotaties uit video's verwijdert, u hiermee aangepaste thema's kunt instellen voor hoe YouTube eruitziet, en dat alle video's automatisch kunnen worden afgespeeld in 4K, HD of een andere gewenste resolutie.

Downloaden: Enhancer voor YouTube voor Microsoft Edge

8. Mailtrack voor Gmail & Inbox: e-mail tracking

MailTrack is een webservice waarmee u weet of uw e-mailberichten zijn aangekomen bij hun ontvangers en of zij deze hebben gelezen. Dus als u wilt weten wanneer uw vrienden of collega's uw e-mails hebben gelezen, moet u deze tool zeker gebruiken. Zodra je het doet, zullen ze je nooit kunnen vertellen dat ze je berichten niet hebben gelezen, omdat je weet dat ze dat hebben! :)

Downloaden: Mailtrack voor Gmail & Inbox: e-mail tracking

9. Zet de lichten uit voor Microsoft Edge

Als u video's vaak op uw Windows 10-apparaat bekijkt, is de Turn Off the Lights- extensie voor Microsoft Edge misschien iets voor u. Met deze extensie kunt u zich concentreren op de video die u bekijkt, door de rest van het scherm donker te maken. Het kost slechts één klik of tik daarvoor. De extensie ondersteunt alle populaire videosites zoals YouTube, Vimeo, Dailymotion, Hulu en Metacafe.

Downloaden: de lichten uitschakelen voor Microsoft Edge

10. Office Online

Er is een grote kans dat u Office-bestanden zoals Word-documenten of Excel-spreadsheets gebruikt. Maar mogelijk zijn de Office-apps niet op al uw Windows 10-computers en apparaten geïnstalleerd. Om met dergelijke bestanden op elke Windows 10-pc te kunnen werken, hoeft u alleen maar de Office Online- extensie voor Microsoft Edge te installeren. Hiermee kunt u Office-bestanden rechtstreeks vanuit de browser bekijken, bewerken of zelfs maken.

Downloaden: Office Online

Conclusie

Het aantal add-ons dat beschikbaar is voor Microsoft Edge is momenteel niet enorm, maar het groeit nog steeds . Dat betekent ook dat het aantal nuttige en kwalitatieve uitbreidingen toeneemt. Onze lijst bevat alle die we leuk vinden en blijven gebruiken. Welke andere extensies zou u graag zien worden ontwikkeld voor Microsoft Edge? Zijn er al andere extensies beschikbaar die u wilt dat wij aan deze lijst toevoegen?