Tutorial

Windows Phone: schakelen tussen apps zoals met Alt-Tab in Windows

Als u geen ervaring hebt met het Windows Phone-apparaat, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u snel kunt schakelen tussen apps. In eerste instantie kun je op de knop Terug tikken totdat je bij de app komt waarnaar je wilt overschakelen, maar dat is niet erg productief. Er is een betere methode en het werkt net als Alt-Tab in Windows. U kunt als volgt snel schakelen tussen apps in Windows Phone:

De knop Terug doet de magie!

In Windows Phone helpt de knop Terug u schakelen tussen open apps. Als u er één keer op drukt, gaat u naar de vorige app die u hebt geopend. Als u de knop Vorige ingedrukt houdt, ziet u een lijst met al uw open apps.

Wanneer de lijst met geopende apps wordt weergegeven, wordt de huidige app uitgezoomd.

Schuif vervolgens naar links of rechts totdat u de app vindt waarnaar u wilt overschakelen.

Tik op het voorbeeld van de app waarnaar je wilt overschakelen en je bent klaar. U kunt de app-switcher ook gebruiken om apps te sluiten door op het X- teken te tikken in de rechterbovenhoek van het voorbeeld van de app die u wilt sluiten.

Conclusie

Nu u weet hoe u snel kunt schakelen tussen apps in Windows Phone, zult u veel productiever zijn dan voorheen. Zoals je ziet, is de app-switcher heel gemakkelijk te gebruiken. Als u op zoek bent naar meer handige tips en trucs over Windows Phone, lees dan de hieronder aanbevolen handleidingen.