Tutorial

5 dingen die u kunt doen met de My People-hub in Windows 10

In Windows 10 Fall Creators Update introduceert Microsoft een nieuwe functie met de naam Mijn mensen . Het is ontworpen om de communicatie met vrienden en andere belangrijke personen in ons leven gemakkelijker en sneller te maken. Hoe doet het dat? Door verschillende berichten-, chatdiensten en apps te integreren in één handige kleine tool die zich op uw Windows 10-taakbalk bevindt. Hier zijn meer details over wat My People is, hoe het werkt en wat je er op dit moment mee kunt doen:

Wat is de My People-hub en wat doet het?

De My People- hub is een Windows 10-functie waarmee gebruikers sneller en gemakkelijker met anderen kunnen communiceren. My People is ontworpen als een hub die verschillende communicatieplatforms en apps integreert. Voor nu integreert het de People-, Mail- en Calendar- en Skype- apps voor Windows. Dat betekent dat u het kunt gebruiken om snelle berichten via e-mail of Skype te verzenden naar de mensen die u kent. My People kan worden geopend door op het pictogram van de taakbalk te klikken of erop te tikken, en het laat je ook je favoriete contacten op je taakbalk vastzetten, voor een nog snellere communicatie met hen.

Aanvankelijk werd My People door Microsoft aangekondigd beschikbaar te zijn vanaf Windows 10 Creators Update, maar helaas was de functie toen nog niet helemaal klaar. Microsoft heeft de release uitgesteld tot de Fall Creators Update-versie van Windows 10, die in het najaar van 2017 zal verschijnen. In de toekomst zal My People waarschijnlijk ook meer integraties krijgen met andere communicatie-apps. Laten we een rondleiding geven over de belangrijkste dingen die u nu met de My People-hub kunt doen:

1. Zie de contactgegevens van de mensen die u kent en de tijdlijn met berichten tussen u en hen

De eerste app die is geïntegreerd in de My People- hub is de app Personen .

Een klik of tik op de tegel Personen van een persoon in Mijn mensen toont de contactgegevens en vervolgens de tijdlijn met alle e-mailberichten die u en die persoon naar elkaar hebben verzonden.

2. Bewerk de contactgegevens van de mensen die u kent

Terwijl u naar de contactgegevens en de tijdlijn van een bepaalde persoon in Mijn mensen kijkt, kunt u ook de details van die contactpersoon bewerken. Om dat te doen, klik / tik je op de menuknop (het heeft een pictogram met drie stippen) in de rechterbovenhoek. Dat opent de app Personen en laat u de details van die persoon bewerken.

3. Stuur e-mailberichten naar mensen

De tegel E-mail van de pagina van een persoon in de hub Mijn mensen maakt gebruik van de app Mail en Agenda om e-mailberichten te lezen en te verzenden.

Als u een e-mail wilt verzenden, klikt of tikt u op de knop + onder aan de pagina Mijn mensen van een persoon. Vervolgens kunt u het e-mailbericht in hetzelfde venster samenstellen en dit verzenden door de papieren vliegtuigknop vanaf de onderkant in te drukken.

Het is een vrij handig hulpmiddel om te gebruiken wanneer u e-mail gebruikt als een belangrijk communicatiemiddel met anderen.

4. Chat met anderen via Skype

De derde app die is geïntegreerd met Mijn mensen is Skype. U kunt een tegel voor Skype op de pagina van elke persoon vinden in Mijn mensen als die persoon een Skype-account heeft.

Door te klikken of te tikken op Skype opent u de app in hetzelfde venster en krijgt u toegang tot alles wat Skype te bieden heeft.

Hier volgen meer tutorials over Skype voor het geval u meer wilt weten over deze zeer nuttige app: Skype.

5. Pin uw favoriete mensen op de taakbalk voor een nog snellere communicatie met hen

Als al het bovenstaande geweldig klinkt, dan zou je misschien je favoriete personen op je taakbalk willen vastpinnen. Op die manier kunt u sneller met hen communiceren. Het enige dat nodig is, is een klik of een tik op hun afbeeldingen en u krijgt toegang tot alle dingen waarover we in dit artikel hebben gesproken. Nette, toch?

Om een ​​favoriet persoon in uw taakbalk vast te pinnen, opent u Mijn mensen en zoekt u de persoon op die u wilt vastzetten, op het tabblad Personen, in de lijst Pin-suggestie of door te zoeken op de pagina Zoeken en contacten vastzetten. Wanneer u op een persoon klikt of erop tikt, wordt hij of zij automatisch vastgezet aan uw taakbalk. Het is zo eenvoudig als dat!

Zodra een persoon aan uw taakbalk is vastgemaakt, kunt u zijn of haar afbeelding in een kleine cirkel weergeven.

Let echter op bij wie uw taakbalk en Mijn mensen vastgelegde contacten zien, omdat sommige mensen beledigd zijn om te ontdekken dat ze niet uw favoriete contacten zijn. En ... iedereen die de hand op uw computer legt, kan allerlei soorten prankberichten verzenden. :)

Conclusie

My People is een leuk idee, en het kan een handige functie zijn voor snelle communicatie met mensen die er het meest toe doen in je leven. Denkt u echter dat het voldoende is om alleen Skype en twee andere apps te integreren? Denkt u dat het in staat zou moeten zijn om meer vergelijkbare diensten en applicaties te gebruiken? We zouden het geweldig vinden als het kon integreren met WhatsApp, Messenger van Facebook en Slack. En jij dan?