Anders

Download de bureaubladsnelkoppeling naar pc Instellingen / instellingen voor Windows 8.1 & Windows 10

Hoewel we de moderne interface van Windows 8.1 en Windows 10 graag gebruiken, is er één ding dat we zeker niet leuk vinden: het is nogal moeilijk om aangepaste snelkoppelingen naar verschillende apps en configuratiepanelen te maken, inclusief de nieuwe app Instellingen van Windows 10. Daarom hebben we besloten om u onze eigen speciale snelkoppeling te geven voor pc-instellingen in Windows 8.1 en Instellingen in Windows 10, waarbij een beetje aangepast scripten was vereist. De snelkoppeling werkt voor beide besturingssystemen:

De bureaubladsnelkoppeling naar pc-instellingen en instellingen

Download het archief aan het einde van dit artikel en pak het uit. Binnenin vindt u het bestand PC Settings.exe . Kopieer het naar het bureaublad of een andere locatie die u geschikt lijkt.

Een dubbele klik of tik erop start PC-instellingen in Windows 8.1.

In Windows 10 wordt de app Instellingen gestart.

Een snelkoppeling naar instellingen maken in Windows 10

In tegenstelling tot Windows 8.1 biedt Windows 10 een manier om een ​​snelkoppeling te maken voor de app Instellingen . Het is gewoon niet gemakkelijk om erachter te komen dat je dit kunt doen.

Als u een snelkoppeling wilt maken voor de app Instellingen, opent u het menu Start en sleept en sleept u de koppeling Instellingen naar het bureaublad of naar een andere locatie die u geschikt lijkt.

De snelkoppeling wordt gemaakt waar u het naartoe hebt gesleept. U kunt de app Instellingen nu rechtstreeks vanuit die snelkoppeling openen.

Conclusie

We zijn ervan overtuigd dat deze kleine truc nuttig is voor een groot aantal gebruikers die liever snelkoppelingen gebruiken in plaats van veel verschillende menu's en knoppen door te nemen, om nuttige panelen zoals pc-instellingen in Windows 8.1 of instellingen in Windows 10 te starten. zijn op zoek naar andere handige snelkoppelingen voor Windows 8.1 en Windows 10, aarzel niet om onze onderstaande aanbevelingen te bekijken.

Downloadlink: pc_settings.zip