Boek

Windows 8.1 Stap voor stap - Het beste boek voor Windows 8.1 is beschikbaar

Als u plant om Windows 8.1 te gebruiken of een pc, hybride of tablet met Windows 8.1 te kopen, kunt u overwegen er een goede handleiding voor te kopen. We zijn verheugd aan te kondigen dat Windows 8.1 stap voor stap wereldwijd beschikbaar is en dat u enkele goede aanbiedingen online kunt vinden. Ook is het nu goed gevuld op alle distributiekanalen.

Windows 8.1 Stap voor stap - Een goed boek veranderde in een geweldig boek

Terwijl we stap voor stap aan Windows 8.1 werkten, hebben we alle feedback die we kregen ter harte genomen. U zult zien dat we alles wat goed was in Windows 8 stap voor stap hebben gebruikt en het verbeterd hebben, op basis van uw advies en aanbevelingen. Daarom bevat het nieuwe boek nog meer tips, meer nuttige oefenbestanden en meer inhoud die de moeite van het lezen waard is.

Als je Step 8 Step 8 Step 8 Step 8 Step 8 Step 8 Step 8 Step 8 Step 8 8 liefhebt, zul je Step 8 stap voor stap verliefd worden.

What's Inside Windows 8.1 Stap voor stap

Windows 8.1 Stap voor stap is 810 pagina's lang, het is opgesplitst in 21 hoofdstukken en 4 appendices. Het beslaat bijna alles wat er te weten valt over het gebruik van Windows 8.1, van het gebruik van het Startscherm, het aanpassen van het, tot netwerken met Windows 8.1, het gebruiken van SkyDrive en het configureren van zijn beveiligingsapps en functies. Hoofdstuk 20 deelt 20 tips die uw computerervaring zullen verbeteren, terwijl de app-listen handige snelkoppelingen zullen delen en u zullen leren hoe u Windows 8.1 moet installeren, er een upgrade naar moet uitvoeren en uw gegevens naar uw nieuwe Windows 8.1-computer of -apparaat kunt verplaatsen.

Waar kunt u Windows 8.1 stap voor stap vinden?

Windows 8.1 kan stap voor stap op verschillende locaties worden gekocht:

  • Amazon US - De Kindle-versie kost $ 21, 07. De pocketversie heeft de beste prijs voor alle kanalen - $ 21, 66.
  • Amazon UK - De Kindle-versie is verkrijgbaar voor £ 15.19, terwijl de paperback £ 22, 99 kost.
  • Amazon Canada - De Kindle-versie is beschikbaar voor $ 15, 65 en de paperback voor $ 19, 75.
  • Barnes & Noble - De pocketversie is geprijsd op $ 22.09 en de digitale Nook-versie op $ 15.49.