Anders

De 4 beste Ebook-apps voor Windows Phone

Als u graag leest en een Windows Phone bezit, weet u misschien dat het niet zo eenvoudig is om een ​​goede Ebooklezer-app te vinden. Het aantal beschikbare apps is vrij klein en veel ervan zijn nogal nutteloos, vol met advertenties of je moet ervoor betalen. Daarom besloten we om wat onderzoek te doen en een aantal van de beste Ebook-readers voor Windows Phone te presenteren. Laten we beginnen:

1. Bookviser Reader

Bookviser Reader is een van de meest gewaardeerde eBook-readers in de winkel. Deze app heeft meer dan 4 miljoen gebruikers van over de hele wereld, voornamelijk vanwege de schone gebruikersinterface en omdat het een lange lijst met functies biedt.

Bookviser ondersteunt drie Ebook-indelingen: ePub, fb2 en txt en biedt eenvoudige toegang tot een grote verzameling e-boeken. U hebt meerdere opties om uw virtuele bibliotheek op uw Windows Phone te maken. Eerst moet je een Bookviser-account aanmaken in de app of rechtstreeks vanuit je browser. Vervolgens kunt u Ebooks zoeken en downloaden van openbare catalogi zoals F eedBooks, Project Gutenberg en Smashword of u kunt ze importeren vanaf uw SD-kaart of vanaf uw OneDrive. U kunt ook boeken downloaden via uw webbrowser en ze vervolgens toevoegen aan uw Bookviser- account, waarmee de bestanden automatisch worden gesynchroniseerd op al uw Windows-apparaten.

Bookviser biedt ook meerdere aanpassingsmogelijkheden. U kunt de kleurenthema's voor dag en nacht instellen, het lettertype en de grootte kiezen die worden gebruikt voor het weergeven van de e-boeken, marges en regelafstand aanpassen en een animatie voor het omslaan van pagina's selecteren. Als u aan het lezen bent en u wilt niet teruggaan naar het instellingenmenu, kunt u het menu Snelle instellingen gebruiken om de helderheid, lettergrootte of omschakelen tussen dag / nacht-modus tijdens het lezen aan te passen.

Bookviser laat je ook met tekst werken. U kunt tekstfragmenten kopiëren, vertalen of delen, zoeken naar woorddefinities in de app, woorden markeren met de grijze kleur en bladwijzers maken die op elk moment kunnen worden bekeken.

Als u toegang wilt tot Premium-functies zoals Multi Color Highlighter, Vintage Paper, Thema's, Notes en vele andere, moet u een abonnement aanschaffen. Bookviser biedt maandelijkse, jaarlijkse en onbeperkte abonnementen op 2, 17 $, 5, 41 $ en 10, 73 $.

Over het algemeen vinden we dit een geweldige app en we raden het ten zeerste aan. De minimalistische en zeer aanpasbare interface, de gemakkelijke toegang tot een grote collectie boeken, de lange lijst met functies en de mogelijkheid om uw boeken te synchroniseren met al uw Windows-apparaten, maken deze app het proberen waard, zelfs als u de Premium-versie niet koopt . We houden ook erg van de realistische pagina-draaiende animatie.

Downloadpagina : Bookviser Reader

2. Amazon Kindle

De Amazon Kindle- app is ontwikkeld door Amazon en is een goed alternatief als je geen Kindle-apparaat wilt kopen. Je hebt toegang tot meer dan 1 miljoen boeken in de Kindle Store en je kunt je eigen virtuele bibliotheek bekijken. We hebben al gesproken over de functies en gebruikersinterface in een van onze eerdere handleidingen: Hoe de Kindle-app voor Windows Phone 8.1 gebruiken om Ebooks te lezen.

We vinden deze app vooral leuk vanwege de eenvoud en de comfortabele leeservaring, maar op sommige niveaus zijn er zeker verbeteringen nodig. Naast het feit dat je Kindle Store alleen als boekbron kunt gebruiken (op andere platforms kun je ook Calibre gebruiken), kun je geen boeken kopen in de app en moet je dit doen met een webbrowser. We vinden deze aanpak vervelend. De app is ook vrij eenvoudig en mist functies die aanwezig zijn in de Windows 8.1- en Windows 10-apps, zoals het markeren van tekst, het toevoegen van notities of het zoeken naar woorddefinities. Aan de positieve kant vinden we het leuk dat je je e-boeken op je apparaten kunt synchroniseren en dat je de leesopties eenvoudig kunt aanpassen.

Downloadpagina: Amazon Kindle

3. Tucan-lezer

Tucan-lezer is een andere app die gemakkelijk tot uw topkeuzes behoort. Sommigen zullen misschien zeggen dat dit de beste Ebook-lezer is die is ontwikkeld voor Windows Phone, vooral vanwege het grote aantal beschikbare functies en de sterk aanpasbare gebruikersinterface.

Een van de voordelen van de app is het grote aantal formaten dat wordt ondersteund ( .html, .fb2, fb2.zip, .pdf, .mobi (DRM-vrij), ePub (DRM-vrij), txt, txt. zip ). De app kan ook .zip- en .rar- bestanden openen. U kunt boeken uit verschillende bronnen uploaden: OneDrive, uw Windows Phone, Dropbox, OPDS, Google Drive enzovoort. De boeken kunnen worden gedownload via uw webbrowser of rechtstreeks vanaf uw pc, via een WiFi-verbinding.

Een ander voordeel van de app is de zeer aanpasbare leeservaring. U kunt de paginakleuren, het lettertype en de paginaovergangen personaliseren. U kunt snel schakelen tussen de dag- en nachtmodus, de oriëntatie wijzigen, het vergrendelingsscherm tijdens het lezen voorkomen of de batterijbesparende modus inschakelen.

Tucan-lezer heeft een aantal coole functies, die je zelden ziet in andere apps in zijn soort. Een daarvan is het Speech-boek, een tekst-naar-spraak-tool die u kunt gebruiken voor e-boeken die zijn geschreven in het Engels, Duits, Frans en Italiaans. U kunt het spraakgeslacht, de snelheid en de stemafstand selecteren en u kunt ook een timer toevoegen, waarna de toepassing wordt gesloten.

Een ander kenmerk is spritz, dat woord voor woord zal weergeven. Deze tool maakt gebruik van een algoritme dat geacht wordt om uw leessnelheid te verhogen, uw focus te verhogen en ook plezier te hebben tijdens het lezen. U kunt verschillende snelheden instellen in woorden per minuut en zien welke het beste voor u werkt. Je zult geleidelijk de snelheid kunnen verhogen, je zal je beter kunnen concentreren en meer memoriseren. Je kunt hier de wetenschap achter dit algoritme bekijken.

We kunnen zeggen dat we deze app erg leuk vinden, en we raden het ten zeerste aan. Het is zeer intuïtief en innovatief, en een groot aantal opties maken het voor iedereen mogelijk om de beste leeservaring te krijgen. De app heeft heel veel functies, die het voor sommigen moeilijk kunnen maken om bepaalde opties te vinden, maar als je er eenmaal aan gewend bent, zul je het leuk vinden. De app kan ook beter worden georganiseerd en het ontwerp kan worden verbeterd omdat we het een beetje ongepolijst vinden.

Downloadpagina: Tucan-lezer

4. Freda

Freda is een andere betrouwbare keuze als het gaat om Ebook-lezers en het onderscheidt zich van de andere apps in zijn soort door de goed georganiseerde gebruikersinterface. De applicatie is niet erg rijk aan functies, maar het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en het doet zijn werk.

Hoewel het eenvoudig is, biedt het alle belangrijke functies die het nodig heeft voor een goede leeservaring. Het ondersteunt ePub (DRM-vrije), .fb2, .html en .txt bestandsindelingen. Freda kan boeken krijgen van online catalogi zoals Feedbooks, Smashwords en Project Gutenberg. Of, als u een bestaande boekenverzameling heeft, kunt u OneDrive, DropBox of Calibre gebruiken om de boeken naar uw Windows Phone te downloaden. Freda heeft ook een dyslectische omgeving voor diegenen die aan deze aandoening lijden.

Wat we het leukst vinden aan de app, is de mogelijkheid om het effect van een tikgebaar overal op je scherm te regelen. Stel dat u het scherm met snelkoppelingen wilt openen telkens wanneer u op de rechteronderhoek drukt. Druk gewoon op de rechterbenedenhoek van het scherm en kies de schermknop voor het openen van snelkoppelingen . U kunt dit doen met elk deel van uw scherm om meer controle over de app te krijgen.

Freda is redelijk goed in doen wat het moet doen en het heeft alle belangrijke functies die je nodig hebt. Het heeft echter niet alle opwindende functies van de Tucan-lezer of de geweldige interface van Bookviser . Dus als je wilt lezen maar je wilt het zo simpel mogelijk houden, dan is deze app misschien een goede keuze voor jou.

Download pagina: Freda

Conclusie

Zoals u ziet, biedt onze selectie een alternatief voor elk type gebruiker. Het maakt niet uit of u veel functies wilt, een eenvoudige gebruikersinterface of een comfortabele leeservaring, u zult zeker iets vinden dat bij u past. Van alle apps die we u hebben laten zien, onderscheiden Tucan-lezer en Bookviser zich als de meest gevulde apps, met het grootste aantal ondersteunde bestandsindelingen en met de beste ontwerpen. Als u andere Ebook-lezers voor Windows Phone kent en denkt dat ze het verdienen om in onze lijst te staan, aarzel dan niet om ze met ons te delen in de onderstaande opmerkingen.