Anders

De beste 4 Instagram-clients voor Windows Phone

Als je een Windows Phone bezit en ook Instagram gebruikt, weet je waarschijnlijk dat een officiële app pas onlangs is uitgebracht. En die app is sinds altijd in BETA. In de tussentijd hebben tal van onafhankelijke ontwikkelaars hun eigen clienten voor Instagram gemaakt, in een poging dezelfde ervaring te bieden die de Android- of iOS-versies bieden. Toen Instagram BETA werd uitgebracht, ontbraken enkele functies en sommige van deze niet-officiële apps hadden meer functies dan de officiële app. Dus besloten we om een ​​beetje onderzoek te doen en een aantal van de beste Instagram- clients die beschikbaar zijn in de Store voor Windows Phone aan te bieden . Laten we beginnen:

1. Instagram BETA

De officiële Instagram-app is in 2013 in Windows Phone verschenen. Hoewel de app sindsdien in BETA is geweest, heeft de app slechts enkele van de functies die de versies iOS en Android bieden. U kunt uw foto's aanpassen met verschillende filtereffecten en deze meteen delen met Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr en Foursquare. Je kunt communiceren met je vrienden door likes en reacties te ontvangen.

De app heeft echter een aantal nadelen. Een groot nadeel is het feit dat u geen video's kunt uploaden, terwijl Android- en iOS-versies al enige tijd met deze update bezig zijn. Een ander nadeel is het feit dat u geen privéberichten kunt verzenden of ontvangen, zogenaamde Direct-berichten. Andere gebruikers klaagden over de trage toepassing van de app, onvoldoende filtereffecten, het onvermogen om mensen in reacties te taggen of de ontbrekende ondersteuning voor niet-vierkante afbeeldingen of afbeeldingen met een hoge resolutie.

Over het algemeen is het een redelijk goede app, maar deze moet zeker op meerdere niveaus worden verbeterd. We hopen dat Instagram er iets aan zal doen en werken om deze app beter te maken.

Downloadpagina: Instagram BETA

2. 6tag

6tag is de meest gebruikte Instagram-app voor Windows Phone, met meer dan 100.000 beoordelingen en met de meeste functies. Veel van zijn populariteit komt van het feit dat de app erg dicht bij de echte Instagram staat, met alle originele filters en een lange lijst met functies die Instagram BETA niet heeft.

Allereerst heeft het beeldbewerkingsproces veel meer opties. De app ondersteunt foto's met een hoge resolutie en maakt ze niet onscherp tijdens het uploaden. Verder heb je meer controle over het bewerken: je hebt meer filters beschikbaar, je kunt de sterkte van het filtereffect aanpassen, een rand toevoegen, vervagen en anderen.

Ook heeft 6tag een functie waarnaar lang op Instagram BETA-gebruikers werd uitgekeken: de mogelijkheid om video's te plaatsen. Het heeft echter enkele beperkingen. Je kunt slechts één video gratis plaatsen. Om deze functie regelmatig te gebruiken, hebt u de advertentievrije versie gekocht, die ongeveer 1, 37 $ (1, 29 €) kost.

Een ander welkom kenmerk van deze app is het feit dat u directe berichten kunt verzenden of ontvangen. Nu kunt u privéafbeeldingen, video's, spraak- of tekstberichten verzenden.

De app biedt ook de mogelijkheid om meerdere Instagram-accounts te beheren en eenvoudig tussen hen te schakelen, een andere functie die Instagram BETA niet heeft.

We denken dat ondanks de kleine bugs en crashes die het soms tegenkomt, de app echt goed is en we raden het ten zeerste aan. De minimalistische interface, dicht bij het oorspronkelijke Instragram, gecombineerd met een lange lijst met functies, maakt het gebruik van 6tag waard.

Download pagina: 6tag

3. Pictastic voor Instagram

Pictastic voor Instagram is een andere goede keuze. Hoewel het niet alle opties heeft die 6tag heeft, heeft het alle basisfuncties die nodig zijn voor een redelijke Instagram-ervaring. Net als veel andere Instagram-clients ontbreekt de functie voor het uploaden van video's, maar kun je ook Directe berichten en Instagram-tags gebruiken.

De tool voor het bewerken van foto's is ook redelijk goed. Het heeft een relatief groot aantal filtereffecten, u kunt randen toevoegen en afbeeldingen draaien. Vervolgens kunt u bijschriften toevoegen, taggen en snel uw Instagram-afbeeldingen posten op Facebook, Flickr, Tumblr, Pinterest en Twitter.

Een andere leuke functie is de mogelijkheid om een ​​fotocollage te maken. U kunt kiezen uit verschillende sjablonen, de afbeeldingen en de filtereffecten toevoegen.

We denken dat deze app potentieel heeft, maar hij kan enkele verbeteringen gebruiken. Wat ons een beetje hinderde, zijn de advertenties die ergens onderaan het scherm tussen de onderste menubalk en de inhoud van de app worden geplaatst. Ook kan het ontwerp op sommige niveaus worden verbeterd, omdat we het een beetje ongepolijst vinden.

Downloadpagina: Pictastic voor Instagram

4. WPGram

WPGram is een andere app die het vermelden waard is. Hoewel het niet over veel belangrijke functies beschikt, zoals het bewerken en uploaden van afbeeldingen of het maken van een account in de app, kunt u uw Instagram-berichten delen met uw sociale netwerk of e-mail, zoals berichten of opmerkingen plaatsen of gebruikers volgen op Instagram.

Onlangs is video-ondersteuning toegevoegd, zodat u geposte video's kunt bekijken. U kunt echter geen video's op Instagram plaatsen.

Over het algemeen vinden we dat deze app enkele verbeteringen behoeft. Het mist veel basisfuncties, die je misschien weg kunnen sturen. Je kunt verschillende acties uitvoeren, behalve het plaatsen van foto's of video's die voor sommigen een groot nadeel kunnen zijn.

Aan de positieve kant gebruikt het de ontwerptaal van Windows Phone, wat we erg leuk vinden en het wordt geleverd met een Live Tile.

Downloadpagina: WPGram

Conclusie

Sommige van de door ons gepresenteerde apps zijn op bepaalde manieren beter dan de officiële Instagram-client voor Windows Phone. Natuurlijk is geen van hen perfect en kunnen ze allemaal worden verbeterd. Echter, degene die opvalt vanaf de achterkant als het beste aanbod is 6tag. We hebben het ten zeerste aanbevolen aan alle Instagram-gebruikers met een Windows Phone-apparaat. Als je andere goede Instagram-clients kent voor Windows Phone, aarzel dan niet om ze te delen in de reacties hieronder.