Beoordeling

Het Logitech K480 Bluetooth-toetsenbord voor meerdere apparaten bekijken

Logitech is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve gamingproducten, voornamelijk pc-randapparatuur, en mobiele en pc-accessoires. Een van hun nieuwste producten is het Bluetooth Multi-Device K480-toetsenbord, dat belooft te werken met elke smartphone, tablet of apparaat dat is uitgerust met Bluetooth. We hebben het toetsenbord meer dan een week getest en we willen onze bevindingen graag in deze review delen:

Unboxing van het Logitech K480 toetsenbord met meerdere apparaten

Het K480-toetsenbord met meerdere apparaten van Logitech wordt geleverd in een mooie lichtgekleurde doos, met het product op de voorkant.

Op de achterkant van de doos vonden we technische specificaties, in meerdere talen.

In de doos vonden we het toetsenbord, twee AAA-batterijen vooraf geïnstalleerd, de gebruikersdocumentatie en een stuk papier met de link naar de productpagina. We vonden het vreemd dat een toetsenbord speciaal voor mobiele apparaten geen oplaadbare batterij gebruikt.

De verpakking is echt eenvoudig en niet zo aantrekkelijk, maar dat is niet iets dat er echt toe doet, toch?

Hardwarespecificaties

Op het eerste gezicht zie je dat het Logitech K480 Bluetooth-toetsenbord voor meerdere apparaten niet is zoals het ultradunne Apple-toetsenbord of andere slanke producten. Met een gewicht van 820 gram (1.807lbs) en 20 millimeter (0.78 inch) dik is de Logitech K480 duidelijk niet het meest draagbare toetsenbord dat gemakkelijk in je bagage past, maar het compenseert qua efficiëntie.

De volledige afmetingen zijn 195 x 299 x 20 mm of 7, 67 x 11, 77 x 0, 78 inch (hoogte x breedte x diepte) en, zoals u ziet, is deze groter dan alle andere vergelijkbare producten. Dit maakt het de perfecte gadget voor mensen die op kantoor werken en meerdere mobiele apparaten gebruiken. Het draadloze toetsenbord is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart. We presenteren het witte model voor deze beoordeling, maar ik geef persoonlijk de voorkeur aan de zwarte. Zoals u kunt zien, is het toetsenbord volledig van plastic gemaakt, behalve de toetsenbordbenen die van silicone zijn gemaakt voor betere stabilisatie op gladde oppervlakken.

Over de bovenrand van het bord, boven de functietoetsen, bevindt zich een rubberen opening. Bedoeld om als een displaystand te fungeren, deze loopt over de breedte van het toetsenbord. Het is ontworpen om mobiele apparaten zo groot als een 10-inch (258 mm) tablet te houden. De standaard kan worden gebruikt voor telefoons en tablets in een comfortabele hoek van 50 graden, en is breed genoeg om een ​​tablet naast een smartphone te houden, als beide in de portretmodus zijn gericht.

Dit ronde toetsenbord geeft goed geplaatste ronde toetsen, diepe bewegingen en een fatsoenlijke, maar enigszins slappe respons weer. De K480 is comfortabel om op te typen en biedt een aangename tactiele feedback zodra je hem in handen hebt. De sleuteling is specifiek ontworpen voor meerdere besturingssystemen, met "Alt" en "Cmd" -toetsen voor Windows en MacOS. Voor mobiele apparaten biedt de bovenste rij toetsen snelkoppelingen voor de start- en terugtoetsen die worden gevonden op Android- en iOS-apparaten.

In dit gebied heeft Logitech nog wat meer werk te doen omdat de opdrachttoetsen niet volledig werken voor sommige ondersteunde distributies. Het K480-toetsenbord gebruikt Bluetooth voor het tot stand brengen van de verbinding tussen apparaten en kan maximaal drie apparaten koppelen met behulp van het volgende besturingssysteem: Windows, Chrome-OS, Android, Mac OS en iOS. U kunt hier de volledige set specificaties van het toetsenbord vinden: Bluetooth-toetsenbord K480 voor meerdere apparaten.

Het Logitech K480-toetsenbord voor meerdere apparaten gebruiken

Het instellen van het toetsenbord is vrij eenvoudig, omdat we alle instructies hebben die nodig zijn boven de toetsen. Laten we beginnen:

Stap 1: Draai het bord ondersteboven, rechts van de batterijsleuf, je kunt de Aan / Uit-schakelaar vinden. Wanneer u het toetsenbord inschakelt, verschijnt er een groen lampje naast de schakelaar.

Stap 2: Schakel de Bluetooth-adapter op uw apparaat in en zoek het toetsenbord in de lijst.

Stap 3: Nu moeten we de twee knoppen vinden die zich in de rechterbovenhoek van het toetsenbord bevinden.

Het volgende dat we moeten weten, is dat de linkerknop voor Android-, Windows- en ChromeOS-gebruikers is en de rechterknop voor iOS en MacOS. Selecteer de knop die geschikt is voor uw apparaat en houd deze drie seconden vast, de tijd waarin het blauwe licht zou moeten flikkeren. Dat geeft aan dat u moet selecteren om verbinding te maken met het toetsenbord op uw mobiele apparaat.

Stap 4: Vervolgens verschijnt er een venster met de mededeling dat u een combinatie op het toetsenbord moet invoeren en vervolgens op Enter drukt. Daarna gaat het knipperende lampje continu blauw branden om aan te geven dat u verbonden bent en klaar voor gebruik.

Laten we het nu hebben over de functie die het toetsenbord van de Logitech K480 beroemd heeft gemaakt: efficiënt parallel meerdere mobiele apparaten gebruiken.

Aan de linkerbovenkant van het toetsenbord ziet u een draaischijf met drie beschikbare schakelposities. Elk van de posities van de wijzer geeft een paar verbindingen aan tussen het toetsenbord en een mobiel apparaat. Als je een gekoppeld apparaat hebt op het eerste kanaal, maar je wilt er nog een toevoegen, hoef je alleen maar het kanaal te veranderen en de stappen te herhalen die we hebben beschreven voor. Wanneer u van een apparaat naar een ander overschakelt, kunt u direct doorgaan met typen op het huidige apparaat. Daarom is het Logitech- team volgens mij gefeliciteerd met deze functie.

Stel dat u met de trein reist en dat het toetsenbord en de tablet van de Logitech K480 zijn ingesteld om te werken aan een project dat de tijd verliest . U hoort een zoemer van uw smartphone, waar u een sms-bericht van uw beste vriend ziet en u twee een gesprek start. Het volgende dat je weet, is dat je verschuift van het werken op de tablet, naar het schrijven van sms-berichten op de smartphone in zijn kleine toetsenbord, wat zo'n vervelende lus is dat je erin verstrikt raakt. Welnu, we hebben een oplossing daarvoor. Je schakelt gewoon van kanaal, verbindt de telefoon (tenzij het een Windows Phone is) en: Voila! U kunt nu tijd en zenuwen besparen door in seconden tussen de twee apparaten te schakelen. Ik weet! Cool toch?

Waar te kopen

Koop nu Nu kopen Productbeoordeling 4/5

Vonnis

Het Logitech K480 Bluetooth-toetsenbord voor meerdere apparaten slaagt in zijn alles-in-één benadering. Via Bluetooth om een ​​draadloze verbinding tot stand te brengen, is het toetsenbord compatibel met bijna alle besturingssystemen en dankzij het innovatieve draaimechanisme kunt u naadloos schakelen tussen maximaal drie apparaten. Daarom is de Logitech K480 het perfecte wapen voor mensen die de hele dag op kantoor werken en / of voor zaken moeten reizen en het meest efficiënte toetsenbord willen, dat in een oogwenk kan schakelen tussen apparaten en een comfortabele typervaring kan bieden bij een eerlijke prijs.