Nieuws

Werk je in softwareontwikkeling? Waarom probeer je niet je hand als spreker?

Werk je aan softwareontwikkeling of heb je een vriend of collega die geweldig is in zijn of haar werk in softwareontwikkeling? Als dat zo is, probeer dan de I TAKE Unconference. Het is een internationaal evenement dat meer traditionele sessies combineert, zoals gesprekken en mini-workshops, met sessies waarbij je optimaal profiteert van de enorme denkkracht van je leeftijdsgenoten. De organisatoren zijn op zoek naar sprekers en, als je een goed geïnformeerd persoon bent, zou je moeten proberen mee te doen als spreker. Hier is hoe:

De I TAKE Unconference 2016

De I TAKE Unconference is een technologie-georiënteerd evenement voor mensen die betrokken zijn bij softwareontwikkeling. Het is niet alleen voor softwareontwikkelaars, maar ook voor mensen die rollen spelen op gebieden zoals software-architectuur, testen, beveiliging, bedrijfsanalyse, big data enzovoort.

De vierde editie van dit evenement vindt plaats in Boekarest, Roemenië, op 19-20 mei 2016. Het evenement staat open voor softwarespecialisten over de hele wereld en het biedt een internationaal publiek, evenals vele internationale sprekers.

I TAKE Unconference omvat hands-on sessies, presentaties en gratis discussies over de nieuwste technologieën en trends. Als u meer wilt weten over het evenement, evenals over eerdere edities, moet u deze pagina lezen.

Bevestigde sprekers

Spreken van sprekers, tot nu toe zijn twee grote namen bevestigd: James Shore en Rachel Davies. Het zijn beide internationale experts die auteur of co-auteur zijn van boeken over Agile softwareontwikkeling.

Word lid van de sprekerslijst

Als u een ervaren professional bent die zich bezighoudt met softwareontwikkeling, aarzel dan niet om aan de sprekerslijst deel te nemen in een van de rollen die we eerder hebben genoemd. De oproep tot sprekers is geopend tot 22 december.

Als je zelf geen expert bent, maar je hebt een vriend of een collega die in dit geval een uitstekende baan als spreker zou hebben, aarzel dan niet om hem of haar deze aankondiging te doen.