Anders

Download het Starcraft 2-themapakket door 7 zelfstudies

Voor alle Starcraft 2-fans hebben we iets speciaals - Starcraft 2-themapakketten voor Windows 7. Ik heb 5 themapakketten gemaakt voor de populairste resoluties die door onze lezers worden gebruikt: 1024x768, 1280x1024, 1600x1200, 1680x1050 en 1920x1200. Elk van hen bevat verschillende afbeeldingen die als bureaubladachtergronden worden gebruikt en automatisch met een interval van 15 minuten worden gewijzigd. We wilden deze themapakketten een speciaal tintje geven. Daarom hebben we originele Starcraft 2-geluiden gebruikt om een ​​klein geluidsschema te creëren dat deel uitmaakt van de thema's. Deze geluiden worden toegepast op de volgende gebeurtenissen: Windows-aanmelding, Windows-afmelding, lege prullenbak, systeemmelding en programmafout. Als u het themapakket voor uw resolutie wilt downloaden en wilt weten hoe het te installeren, klikt u op Meer lezen .

Hoe u uw schermresolutie ziet

Voordat u een van de te downloaden themapakketten kiest, moet u weten welke geschikt is voor u. Dit betekent dat u moet weten wat uw huidige schermresolutie is. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies 'Schermresolutie' .

Houd rekening met de waarde in de vervolgkeuzelijst Resolutie, omdat dit de naam is die aangeeft welk themapakket moet worden gedownload.

Als je resolutie niet degene is die we aanbieden, kies een hogere resolutie en test deze. Je vindt het misschien leuk, ook al is het niet voor jouw specifieke resolutie. Over het algemeen worden achtergronden die zijn gemaakt voor lagere resolutie kleiner voor lagere kleuren.

Hoe een themapakket te installeren

Nadat u een themapakket hebt gedownload, gaat u naar de downloadlocatie en dubbelklikt u erop. Het configuratiescherm voor Personalisatie wordt weergegeven, het thema wordt geïnstalleerd en verschijnt in het gedeelte 'Mijn thema's' .

Als u wilt weten welke afbeeldingen zijn opgenomen, klikt u in het venster Individualisering op de koppeling Achtergrond bureaublad .

Om te luisteren naar de geluiden van Starcraft 2 die we hebben ingesteld, klik je op Geluiden in het configuratiescherm voor persoonlijke instellingen.

Download links

Je kunt dit thema hier downloaden.

Conclusie

We hopen dat je dit themapakket leuk vond en dat de aangeboden oplossingen aan jouw behoeften voldeden. Als je vragen hebt over onze Starcraft 2-themapakketten, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten. Als je wilt dat we themapakketten maken die speciaal zijn bedoeld voor andere games die je leuk vindt, kun je ons dit in een opmerking vertellen.