Nieuws

Ciprian Rusen - uw vertrouwde Microsoft MVP, Windows Consumer Expert

Op april Fools 'dag ontving ik het beste nieuws van het jaar en het was geen grap: Microsoft heeft me erkend als MVP, Windows Consumer Expert. Dit is goed nieuws voor mij en voor ons, hier bij 7 tutorials . Daarom zou ik graag met u willen delen wat deze prijs voor mij betekent, voor ons als een team en voor u, onze lezers.

Wat is Microsoft MVP?

Microsoft MVP betekent Microsoft Most Valuable Professional en het is een onderscheiding van Microsoft aan "uitzonderlijke, onafhankelijke community leaders die hun passie, technische expertise en praktische kennis van Microsoft-producten delen met anderen."

MVP's zijn altijd mensen buiten Microsoft omdat deze prijs niet wordt toegekend aan werknemers van Microsoft. Veel MVP's zijn actief op verschillende online communities waar ze gebruikers helpen, anderen veel spreken in het openbaar over verschillende Microsoft-technologieën, anderen hebben hun persoonlijke blogs en communities waar ze hun lezers helpen, terwijl anderen MVC-technologieën schrijven die duizenden helpen mensen die ze lezen.

Deze prijs is slechts één jaar geldig en MVP's moeten bewijzen dat ze hun uitstekende werk in het helpen van anderen hebben voortgezet om te worden verlengd. De prijs wordt toegekend voor zeer specifieke expertisegebieden. MVP-awards voor Windows zijn bijvoorbeeld opgesplitst in Windows Consumer Expert en Windows IT Pro, afhankelijk van het activiteitenterrein: de consumentenruimte of de ruimte voor IT-professionals. Als u nieuwsgierig bent naar de lijst met gebieden en technologieën waar de MVP-award wordt gegeven, gebruikt u dit zoekformulier en selecteert u Technische expertise .

Het ontvangen van een dergelijke prijs is erg moeilijk, omdat het betekent dat je een uitzonderlijk vermogen moet hebben om anderen te helpen bij het gebruiken van Microsoft-technologieën en -producten, je moet bewijzen dat je heel goed geïnformeerd bent over het hele vakgebied en, bovendien, andere MVP's of mensen van Microsoft moeten uw activiteit opmerken en u voorstellen als kandidaat voor deze prijs.

Er zijn een paar duizend MVP's over de hele wereld en de lijst bevat veel mensen wier werk ik diep respecteer: Ed Bott (auteur van tientallen technische boeken en prijswinnende computerjournalist), Lowell Heddings (hoofdredacteur bij How-To Geek) ) of Joli Ballew (mijn co-auteur van de Windows Step by Step-boeken), om u een paar voorbeelden te geven. Het zijn ongeveer 120 Windows Consumer Experts over de hele wereld en vanaf gisteren ben ik er een van. Ook ben ik de eerste Roemeen die wordt erkend als een Windows Consumer Expert.

Waarom heb ik deze Award ontvangen?

Omdat ik erin geslaagd was om aan alle eerder genoemde criteria te voldoen en omdat ik met een geweldig team werk dat me veel heeft geholpen.

Persoonlijk neem ik deze prijs als een erkenning van het werk dat we hier doen bij 7 tutorials . Als een team publiceren we elk jaar honderden artikelen en tutorials en met een ieder doen we ons best om de kwaliteit en degelijkheid van ons schrijven te vergroten. Om u een idee te geven, hebben 3 miljoen mensen ons werk alleen al in het laatste jaar gelezen, terwijl onze meest gelezen gids het afgelopen jaar 205445 keer is gelezen. We zijn erg blij dat ons werk zo'n impact heeft en het is geweldig om het door Microsoft te laten erkennen.

Daarbovenop, met de hulp van anderen in het team en tijdens het werken met andere co-auteurs, heb ik in het afgelopen jaar 2 boeken met Microsoft Press gepubliceerd, boeken waarvan je weet of je ons al een tijdje volgt. .

Af en toe ben ik ook actief op openbare communities zoals Microsoft Answers, SuperUser of O'Reilly Answers.

Wat betekent de MVP-titel voor onze lezers?

Ik denk dat dit u de garantie geeft dat wij alleen kwaliteitsadvies publiceren over het gebruik van de producten op onze website. Als u ons al een tijdje leest, denk ik dat u ons precies hierom leest, maar als u nog geen 7 zelfstudielessen hebt, bent u er zeker van dat u in goed gezelschap bent.

Als we toegang hebben tot de bronnen en roadmaps van Microsoft, kunnen we het werk dat we hier doen in 7 zelfstudies beter plannen. We zullen beter voorbereid zijn op wat er van Microsoft komt en we zullen meer artikelen en tutorials publiceren die nuttig voor u zijn.

Last but not least luisteren we naar uw e-mails en opmerkingen. Daarom nemen we uw feedback over het gebruik van de producten van Microsoft en zullen we deze opnieuw delen met Microsoft, zodat zij er rekening mee houden in hun toekomstige producten en updates.

Ik zal nog een reden hebben om regelmatig naar de VS te reizen en tenminste één wereldwijd evenement bij te wonen dat elk jaar door Microsoft wordt georganiseerd voor haar MVP's. Dit betekent dat we de kans krijgen om vergaderingen met onze lezers in de Verenigde Staten te organiseren, elkaar beter te leren kennen en je nog een manier hebt waarop je feedback kunt geven over wat we doen en wat we nog meer willen. do.

Wat betekent de MVP-titel voor ons?

Allereerst is dit een grote erkenning voor ons werk. De prijs alleen maakt ons blij en trots. Het bevat echter enkele zeer mooie voordelen, zoals:

  • Gemakkelijke toegang tot de technische hulpmiddelen en producten van Microsoft.
  • Privé-informatie over routekaarten voor Microsoft-producten en aankomende technologische functies. Nee, we zullen u van tevoren niets bekendmaken, maar het helpt ons ons werk beter te plannen, zodat we u in de toekomst meer van dienst kunnen zijn.
  • De kans om directe feedback te geven aan Microsoft met betrekking tot hun producten.
  • Toegang tot regionale en wereldwijde evenementen, gericht op de MVP-gemeenschap.

Conclusie

Dat is het voor het goede nieuws van vandaag. Bedankt voor het lezen van ons, bedankt voor uw steun en blijf op de hoogte van 7 zelfstudies .