Anders

Hoe u uw Windows 7 Aanlogscherm kunt aanpassen

We gaan door met onze serie over het aanpassen van het uiterlijk van Windows 7 met een artikel over aanmeldingsschermen. Hoewel u nu veel visuele elementen rechtstreeks vanuit het configuratiescherm kunt aanpassen, kunt u nog steeds het aanmeldingsscherm niet wijzigen. Net als bij eerdere versies van Windows, moet u hulpprogramma's van derden voor deze taak gebruiken. In deze gids zal ik laten zien welke hulpmiddelen u kunt gebruiken om het aanmeldingsscherm te wijzigen, om met hen te werken en ook een paar downloadlocaties te delen.

Beste Windows 7-inlogscherm-editors

Er zijn veel freeware-programma's van derden die kunnen worden gebruikt om het aanmeldingsscherm te wijzigen. Functies zoals een voorbeeld van het nieuwe aanmeldingsscherm of het herstellen van het standaardscherm zijn algemene functies voor de meeste programma's van dit type. Enkele van de meest bekende programma's zijn: Tweaks.com Logon Changer voor Windows 7, Thoosje's Windows 7 Logon Editor en Windows 7 Logon Screen Editor ontwikkeld door een DeviantART-lid genaamd bcubing.

Ik zal mijn favoriete tool voor deze taak gedetailleerd presenteren: Tweaks.com Logon Changer voor Windows 7. Ik vind het leuk omdat het gratis is, je hoeft het alleen maar te downloaden en uit te pakken, het vereist geen installatie en het heeft minder dan 1 MB groot. Nadat u de toepassing hebt geopend, klikt u op 'Aanmeldingsscherm wijzigen' en bladert u naar de achtergrond die u als aanmeldingsachtergrond wilt instellen.

Een van de Windows 7-vereisten als het gaat om de achtergrond van het aanmeldingsscherm is dat de afbeelding niet groter mag zijn dan 245 KB. Met deze tool hoeft u zich er geen zorgen over te maken. Als je een afbeelding selecteert die groter is dan 245 KB, vraagt ​​het programma je deze informatie op te vragen en laat je je daar zorgen over maken.

Als u een voorbeeld van het nieuwe aanmeldingsscherm wilt bekijken, drukt u op de knop Test .

Als u niet tevreden bent over hoe uw nieuwe aanmeldingsscherm eruitziet, kunt u teruggaan naar het origineel door op de knop ' Terug naar standaard aanmeldingsscherm' te klikken.

Aanmelding schermrotator

Ik zou ook graag een heel coole applicatie willen presenteren, voor diegenen onder jullie die zich snel vervelen. Aanmeldscherm Rotator is een hulpmiddel waarmee u meerdere afbeeldingen als aanmeldingsschermachtergrond kunt instellen en ze met een gewenst interval kunt verwisselen. Om precies te zijn, kunt u mappen met afbeeldingen of afzonderlijke afbeeldingen selecteren waaruit het programma een willekeurige achtergrond voor het aanmeldingsscherm kiest.

Het instellingenmenu biedt u de mogelijkheid om het aanmeldscherm bij elke aanmelding, elke dag of elke keer dat u uw computer vergrendelt te veranderen.

Een andere leuke optie is het selecteren hoe de inlogschermknop eruit ziet: met donkerdere of lichtere tekst en schaduwen of geen tekstschaduw en donkerdere knop.

Locaties downloaden voor Aanmeldscherm-achtergronden

Ik moest wat zoeken om de meest interessante achtergronden voor het Windows 7-aanmeldingsscherm te vinden en hier zijn ze:

  • blogsdna.com - biedt een aantal mooie afbeeldingen voor uw aanmeldingsscherm.
  • thoosje.com - deze site heeft een van de bovenstaande bewerkingsprogramma's gemaakt en heeft ook een galerij met achtergronden.
  • deviantART - heeft een aantal geweldige achtergronden voor aanmeldingsschermen die het proberen waard zijn.

Een andere optie is om een ​​van de afbeeldingen te gebruiken die zijn ontworpen als achtergrond en deze toe te passen voor de achtergrond van uw aanmeldingsscherm.

Conclusie

Zoals u kunt zien, zijn de hulpprogramma's van derden die zijn ontworpen om uw aanmeldingsscherm van Windows 7 te wijzigen zeer eenvoudig te gebruiken. Het zou leuk geweest zijn om dit standaard te kunnen doen, rechtstreeks vanuit Windows 7. Ik hoop dat Microsoft met toekomstige versies van Windows een complete set visuele aanpassingshulpmiddelen zal aanbieden en dat we niet hoeven te downloaden en gebruiken tools van derden. Ze hebben een stap in de goede richting gezet met thema's in Windows 7 en ik hoop dat de trend zich voortzet.

Als je nog andere coole apps kent voor deze taak of een paar goede downloadlocaties, aarzel dan niet om ze in een commentaar te delen.