Beoordeling

Beveiliging voor iedereen - Beoordeling van PureVPN

Waar u het internet ook voor gebruikt, veiligheid is essentieel. Tegenwoordig zijn er steeds meer risico's, variërend van malware tot hackers, spyware, identiteitsdiefstal, enzovoort. Hoewel het gebruik van een goede antivirus essentieel is, wordt het ten zeerste aanbevolen om een ​​VPN-service te gebruiken om uw privacy op internet te beschermen. Er zijn veel services om uit te kiezen, PureVPN is daar een van. Lees deze review en kijk of dit een goede keuze voor u is:

Wat PureVPN te bieden heeft

PureVPN is een van de oudste VPN-serviceproviders op de markt. De dienst werd in 2007 in Hong Kong gelanceerd. Het bedrijf is de enige bekende in zijn soort in Hong Kong, waardoor het uniek is. Ook is er een voordeel omdat de dienst kan werken zonder de last van zogenaamde "Big Brother-wetten", en het bedrijf kan VPN aanbieden zonder gehinderd te worden door overheidsmonitoring. Toch is er een recent geval waarin PureVPN logboeken aan de FBI heeft verstrekt in een strafrechtelijk onderzoek.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

U kunt zich abonneren op de PureVPN- service door een van de drie beschikbare plannen te kiezen, die alleen verschillen in prijs en duur:

  • het plan van 1 maand kost $ 9, 95 per maand
  • het 6- maandenplan heeft een prijs van $ 47.70 per 6 maanden (of $ 7.95 / maand)
  • het 2-jarige plan komt uit op $ 59 voor twee jaar (of $ 2, 45 / maand) als vakantiedeal

Het bedrijf biedt geen gratis proefversie van de PureVPN- software; je kunt een 3-daagse proefaccount kopen voor $ 2, 50, of een van de drie abonnementen kopen, die allemaal een 7-dagen niet-goed-geld-terug garantie hebben.

Alle plannen worden geleverd met dezelfde basisfuncties van de PureVPN- service. Ze bieden onbeperkte snelheid en bandbreedte, meer dan 750 servers in 140 landen, P2P-ondersteuning, antivirus, anti-malware, inbraakdetectie en -bescherming, ad-blocking, app-filtering, vijf gelijktijdige verbindingen, gesplitste tunneling, 256-bits gegevensversleuteling, compatibiliteit met meerdere protocollen (OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP en IKEv2), een internet kill-switch en DDoS Protection.

PureVPN heeft speciale toepassingen voor Windows, Mac OS, Android, iOS, Android TV, Kodi en Firestick, evenals VPN-plug-ins voor Chrome en Firefox. Het kan handmatig worden geconfigureerd op elk besturingssysteem dat VPN-ondersteuning biedt, en u kunt het ook op veel routers instellen, waardoor uw hele netwerk wordt beschermd. In deze review concentreren we ons op de PureVPN- toepassing voor Windows.

Wat de wereldwijde dekking van de VPN-server betreft, heeft PureVPN een indrukwekkende lijst van servers verspreid over de hele wereld en alle continenten. Er zijn ook enkele zeldzame landen, zoals Rusland, of locaties in Afrika of Zuid-Amerika. Merk op dat sommige van deze servers virtuele servers zijn, wat betekent dat ze niet fysiek zijn waar ze lijken te zijn - deze zijn gemarkeerd op de PureVPN- website en moeten dezelfde VPN-ervaring bieden als de fysieke servers.

Wanneer u zich abonneert op de VPN-service, kunt u kiezen uit verschillende betaalmethoden: hoewel u niet rechtstreeks met uw creditcard of betaalpas kunt betalen, kunt u PayPal, Alipay, Cashu, een reeks cadeaubonnen, cryptocurrencies via CoinPayments en alle betalingen gebruiken methoden aangeboden door PaymentWall. De mogelijkheid om in cryptocurrencies te betalen betekent dat u de service alleen met een e-mailadres en zonder aanvullende persoonlijke informatie kunt bestellen.

Downloaden en installeren

Om de PureVPN- toepassing op Windows te installeren, moet u het 28.0 MB installatiebestand downloaden en uitvoeren, genaamd purevpn_setup.exe . Het installatieprogramma is eenvoudig en de toepassing wordt binnen enkele seconden geïnstalleerd.

PureVPN kan u vragen om de installatie van virtuele netwerkstuurprogramma's ( TAP-Windows Provider V9 Netwerkadapters) toe te staan . Als u daarom wordt gevraagd, kiest u Installeren om de installatie toe te staan; anders zal de applicatie niet werken.

Merk op dat als u andere VPN-software hebt geïnstalleerd, de virtuele netwerkadapters conflicteren, waardoor een of beide VPN-toepassingen onbruikbaar worden. Het wordt aanbevolen om op elk moment slechts één VPN-client op uw Windows-computer te hebben geïnstalleerd.

Onze eerste indruk van PureVPN is positief: de service biedt veel VPN-servers die de hele wereld bestrijken, en u kunt zelfs servers vinden in landen waar ze zelden beschikbaar zijn in andere VPN-services. De installatieprocedure is eenvoudig en snel. Er is geen gratis proefversie beschikbaar, maar er is een 7-dagen niet-goed-geld-terug-garantie die handig is als u van gedachten verandert. Volledige privacy is gegarandeerd tijdens de aankoop als u ervoor kiest om in cryptocurrencies te betalen . Hoewel de service veel geweldige functies heeft, is het niet OK dat het bedrijf logboeken bijhoudt van gebruikersactiviteiten.

PureVPN gebruiken op Windows

Bij de eerste lancering begroet de PureVPN- applicatie u met een inlogscherm: om deze service te gebruiken, moet u een account hebben en inloggen.

Voer uw inloggegevens in en klik op Aanmelden om de app te gebruiken. Als u nog geen account hebt, klikt u op Aanmelden om uw browser te openen en er een te maken en een abonnement te kopen.

Zodra u bent ingelogd, krijgt u een moduskiezerinterface te zien. PureVPN heeft vijf vooraf ingestelde modi om uit te kiezen, en elk van hen heeft een ander doel. Dit zijn de volgende:

  • Stream: sneller voor videostreaming en gaming
  • Internetvrijheid: voor toegang tot alle online-inhoud, geografische beperkingen omzeilen
  • Beveiliging / Privacy: volledige beveiliging tegen cyberdreigingen en volledige anonimiteit
  • Bestanden delen: gewijd aan het delen van bestanden, meestal op P2P-netwerken
  • Toegewijde IP: als u uw IP-adres bij PureVPN koopt, kunt u het met deze modus gebruiken

De verschillende modi bieden verschillende saldi tussen beveiliging en snelheid. Je kunt erover lezen op deze specifieke ondersteuningspagina.

Om verbinding te maken, moet je eerst een modus kiezen: als je de VPN niet voor een specifiek doel nodig hebt, wil je gewoon snel verbinding maken, dan kun je Internet Freedom of Security / Privacy selecteren voor extra veiligheid.

Klik of tik vervolgens op de grote knop Verbinden om verbinding te maken met een vooraf geselecteerde server. Dit is niet noodzakelijk de snelste of de dichtstbijzijnde server, het is gewoon een standaardserver.

U kunt nu zien dat de verbinding bezig is.

Nadat de verbinding tot stand is gebracht, wordt alle relevante verbindingsinformatie op het scherm weergegeven. Klik op de knop Verbinding verbreken om de verbinding met de VPN te verbreken .

Deze methode verbindt u met een standaard VPN-server, maar in veel gevallen heeft u iets specifiekers nodig: een snelle server in de buurt van uw fysieke locatie of een server die is geconfigureerd voor uw specifieke gebruikscasus. In elke modus is er een server-selector, waar u elk land of zelfs stad kunt kiezen om verbinding mee te maken. Klik gewoon op de naam van het land om het te openen.

Bovenop de lijst kunt u uw favoriete servers zien - klik op de ster in de buurt van een server om deze als favoriet te markeren. Na uw favorieten ziet u alle beschikbare servers.

In de vrijheidsmodi Stream en Internet kunt u ook per doel een server kiezen. Dit werkt op dezelfde manier als de land / stadselector, maar hier ziet u een lijst met verschillende doelen, die staan ​​voor servers die zijn geconfigureerd als de beste voor die specifieke doelen. Kies uw doel in plaats van een land om verbinding te maken.

U kunt er ook voor kiezen om een ping-test uit te voeren die de tijd van gegevensoverdracht meet tussen uw computer en de VPN-servers. Deze waarde kan handig zijn om de snelst mogelijke server te selecteren. Vergeet niet dat hoe lager de ping, hoe beter.

Om de modus te wijzigen, klikt u op de koppeling Modus wijzigen op het hoofdscherm. Hiermee wordt het tabblad Selectiemodus van de Voorkeuren geopend, waar u een van de vijf modi kunt kiezen.

De gebruikersinterface van PureVPN is een beetje rommelig en lijkt in eerste instantie ingewikkeld. De introductie van vijf verschillende modi maakt de dingen eenvoudig als je een specifiek doel in gedachten hebt, maar het kan beginners in de war brengen, die gewoon verbinding willen maken met een VPN-server en het gaan gebruiken. Ping-tijdmeting, serverfiltering op doel en de optie om uw favoriete servers op te slaan zijn welkom extra functies en maken de applicatie gemakkelijker te gebruiken.

Ga naar de tweede pagina van deze recensie om meer te weten te komen over de extra functies die PureVPN biedt en de resultaten die zijn behaald in onze prestatiebenchmarks. U vindt ook ons ​​definitieve oordeel voor dit VPN-product.