Anders

Download het Ubuntu 13.04-bureaubladthema voor Windows 7 en Windows 8

Een van de dingen die ik leuk vind aan Ubuntu, is dat het hoogwaardige wallpapers combineert met elke nieuwe versie van het besturingssysteem, net als Windows. Voor hun 13.04-versie heeft Canonical een behangwedstrijd georganiseerd die een aantal fantastische inzendingen heeft ontvangen. Daarom heeft Ubuntu 13.04 enkele van de beste wallpapers die er zijn. Daarom heb ik besloten ze in te pakken in een thema voor Windows 7 en Windows 8, zodat Windows-gebruikers er ook van kunnen genieten. Het ziet er goed uit en je moet het uitproberen.

Het Ubuntu 13.04-thema voor Windows 7 en Windows 8

Er zijn 15 Ubuntu-wallpapers met een hoge resolutie in het thema opgenomen. Zelfs als u geen fan bent van Ubuntu, zult u hun schoonheid en elegantie waarderen.

Ik heb ook de standaardkleur die door Windows wordt gebruikt voor menu's en vensters, aangepast aan die van Ubuntu. Last but not least heb ik een klein geluidsschema met Ubuntu-geluiden toegevoegd.

Download het Ubuntu 13.04-thema voor Windows 7 en Windows 8

Je kunt de thema's hier downloaden: Windows 7-thema en Windows 8-thema.

Andere thema's

Ik hoop dat je zult genieten van dit door Ubuntu geïnspireerde thema. Als u op zoek bent naar andere fantastische thema's voor Windows, aarzel dan niet om de hieronder aanbevolen thema's te proberen.