Tutorial

Hoe u Xbox One-spellen of de Xbox One Live Gold gratis proefversie activeert

Wanneer u een Xbox One-console koopt, ontvangt u een 14 dagen gratis Xbox One Live Gold-proefversie die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot alle functies van de console. Je kunt ook een code ontvangen om een ​​game gratis te activeren, afhankelijk van de Xbox One-editie die je hebt gekocht. Ik kocht bijvoorbeeld een Xbox One Fifa 14 Special-editie die een kaart bevat met details voor het activeren van FIFA 14 op mijn console. Hier leest u hoe u zowel uw gratis Xbox One Live Gold-proefversie als elke game die u misschien hebt gekocht met of zonder uw console kunt activeren.

Stap 1. Ga naar de Games Store

Log eerst in bij je Xbox One met je Microsoft-account. Zoek vervolgens naar de kaart (en) voor wat u activeert. Deze kaart moet op zijn minst een activeringscode of een code plus een QR-code bevatten.

Ga nu naar de winkel en selecteer Games .

In de winkel worden de nieuwste games weergegeven. Scrol naar rechts en je zult een tegel vinden met de tekst "Gebruik een code" . Selecteer het.

Als u uw stem wilt gebruiken om sneller te komen, schakelt u spraakherkenning op uw console in en zegt u: "Xbox, gebruik een code" .

Stap 2. Activeer je Xbox One Live Gold-proef of je spel

Neem de kaart met de QR-code voor het terugvorderen van je game of je Xbox One Live Gold-proef en plaats deze voor de Kinect. De Kinect zal het snel herkennen en scannen. Als het scannen niet werkt of als u alleen een code beschikbaar hebt, selecteert u "Of voert u de code van 25 tekens in", typt u uw code en selecteert u Verder.

Vervolgens geeft Xbox One een samenvatting van wat het zal activeren (welke game of abonnement). Als u wilt activeren wat u verwacht, selecteert u Bevestigen . Anders selecteert u Annuleren en probeert u het opnieuw.

U bent op de hoogte van het succes van de activering.

Selecteer Sluiten . Als je je Xbox One Live Gold-proefabonnement hebt geactiveerd, hoef je niets meer te doen. De procedure stopt hier. Als je een spel hebt geactiveerd, lees je het volgende gedeelte en volg je de instructies.

Stap 3. Installeer je spel

Als je een spel hebt geactiveerd, ga dan naar de Store en selecteer Games . Zoek de game die je net hebt geactiveerd, open deze en selecteer Installeren .

Wacht vervolgens tot het download- en installatieproces is voltooid. Als je een groot spel zoals FIFA 14 installeert, wapent u dan met wat geduld. Dit proces kost nogal wat tijd.

Conclusie

Zoals je kunt zien, is het proces voor het activeren van games en je Xbox One Live Gold-proef niet zo gecompliceerd. De Kinect helpt veel bij het sneller maken van spraakopdrachten en het scannen van QR-codes, wat geweldig is. Heb je problemen gehad met het activeren van abonnementen of games op je Xbox One?