Boek

Microsoft Office Professional 2013 Stap voor stap - Het derde boek van ons team

Wist u dat ik ook betrokken was bij het schrijven van een Microsoft Office 2013-boek? Ja, we hebben geen tutorials over de nieuwe Microsoft Office-suite geschreven, maar dit betekent niet dat we het niet leuk vinden en we kunnen er geen boeken over schrijven. Deze keer was ik een van de zeven co-auteurs (ja, die veel!) Van een boek met meer dan 1200 pagina's. Het is groter en zwaarder dan de Bijbel, maar jongen, het heeft veel nuttige inhoud.

Microsoft Office Professional 2013 Stap voor stap - What's Inside the Book

Als u meer wilt weten over wat er in het boek staat, gaat u naar deze pagina: Microsoft Office Professional 2013 Stap voor stap. U kunt de beschrijving ervan lezen en door de inhoudsopgave bladeren. Het is echt lang: het boek is opgesplitst in 8 delen en 43 hoofdstukken.

Gelukkig hoef je niet alle hoofdstukken te lezen. Lees eerst Deel 1 - Basisprincipes van Office Professional 2013 voor meer informatie over het nieuwe kantoor. Lees vervolgens de hoofdstukken die u interesseren, over de Office-toepassingen die u eerst wilt gebruiken. Een voorbeeldhoofdstuk is hier te vinden, in PDF-vorm: Microsoft Office Professional 2013 Stap voor stap - Voorbeeld.

Ciprian's bijdrage aan Microsoft Office Professional 2013 stap voor stap

Microsoft Office Professional 2013 is een grote suite en een handleiding die probeert alles te bedekken wat belangrijk is, kan alleen groot zijn. We hebben het moeilijk gehad om de grootte van het boek op 1200 pagina's te houden en er is meer inhoud die we wilden hebben. Maar ik weet niet zeker hoeveel mensen het hadden gewaagd een boek te kopen dat 1500 of 2000 pagina's lang is. Daarom hebben we ons best gedaan om de essentie en een paar extra's te leveren, terwijl het aantal pagina's beheersbaar bleef.

Zoals u op de covers van het boek kunt lezen, is het redactieteam groter dan voor andere boeken. We waren 7 co-auteurs: Beth Melton, Mark Dodge, Echo Swinford, Andrew Couch, Eric Legault, Ben M. Schorr en ikzelf - Ciprian Adrian Rusen. Ieder van ons was verantwoordelijk voor het schrijven van de hoofdstukken die betrekking hadden op een van de applicaties in de Office-suite: Word, Powerpoint, Excel, Outlook, OneNote, Access en Publisher. Deze hulpmiddelen zijn ook opgenomen in Office 365. Als u dus een Office 365-abonnement hebt, is dit boek ook voor u. Persoonlijk was ik eigenaar van het schrijven van de laatste hoofdstukken - die over Publisher. Het is een van de minder populaire Office-toepassingen, maar dat betekent niet dat het niet goed is in wat het doet. Als u materialen wilt maken die visueel communiceren (visitekaartjes, aangepaste kalenders, posters, tijdschriftaankondigingen, enz.), Is Publisher de perfecte tool voor de klus. Tijdens het schrijven van deze hoofdstukken heb ik veel geëxperimenteerd en heb ik van deze applicatie leren houden.

Waar te Stap voor stap Microsoft Office Professional 2013 te kopen

Microsoft Office Professional 2013 is stap voor stap beschikbaar vanaf vandaag, in de Verenigde Staten en Canada. Het zal ook internationaal beschikbaar zijn vanaf 21 juni 2013. Uiteraard zijn er veel locaties om het te kopen. Hier zijn een paar die u kunt gebruiken:

  • Amazon.com - ze bieden een van de beste deals bij de lancering - $ 26, 56 voor de paperback-editie.
  • Amazon Canada - een van de beste deals in Canada - CDN $ 29, 78 voor de pocketeditie.
  • Amazon UK - de paperback-editie kan worden voorbesteld voor £ 31.05.
  • Amazon Duitsland - het boek kan vooraf worden besteld voor EUR 43, 26.

Lees het boek alstublieft

Als je het boek koopt en het leest, lees het dan. Uw feedback zal nuttig zijn voor andere lezers en voor al het redactieteam. We willen weten wat u vindt van ons werk, wat er geweldig is en waar we in de toekomst kunnen verbeteren.