Beoordeling

Gratis Android-spel van de maand - Herziening van Star Wars: Galaxy of Heroes

Ben je klaar om de epische saga voort te zetten? Voel je de kracht in je? Na 32 jaar is het wachten eindelijk voorbij: de Force is eindelijk aan het ontwaken en we kunnen duiken in een andere aflevering van misschien wel het beste verhaal ooit geschreven. En onze niveaus van midichlorians stijgen nog hoger, wetende dat we meer te genieten hebben dan de nieuwe Star Wars-film. EA heeft zojuist Star Wars uitgebracht: Galaxy of Heroes voor Android, dus je kunt je dagelijkse dosis meesterlijke Sci-Fi hebben vlak voor of na het gaan naar de bioscoop. En het is een redelijk goede game voor Android, dus laten we eens kijken wat het te bieden heeft voor zowel fans als casual gamers:

Kom, doe mee met de donkere kant!

Rustig maar, jonge padawan, er valt nog veel te leren voordat je kunt zien of er echt koekjes aan de andere kant zijn: eerst moet je in ieder geval weten waar het hier om gaat. Star Wars: Galaxy of Heroes is een klassiek turn-based vechtspel met RPG-achtige gevechten, zoiets als de gevechten in de meeste Japanse rollenspellen, zoals de Final Fantasy-serie. Het doel van het spel is om helden te verzamelen van zowel de lichte als de donkere kant van de kracht en door te gaan met een reeks veldslagen die vele soorten beloningen verzamelen, je helden upgraden en onderweg nieuwe functies ontsluiten.

De hele game is opgezet als een groot holotable toernooi: volgens Wookieepedia is een holotable "een entertainment- en communicatieapparaat dat wordt gebruikt om virtuele games te spelen, dingen te bekijken of om communicatie tot stand te brengen met andere wezens" in het Star Wars-universum. In ons geval wordt het gebruikt om deze gevechten tegen vijanden op bekende locaties uit de saga te spelen.

Wanneer u de game voor het eerst start, wordt u begroet door een zelfstudie die u door de eerste stappen van het spel leidt en u de belangrijkste functies ervan laat zien. Dit maakt het een beetje eenvoudiger, omdat er veel te ontdekken valt. Je zult zien dat je in het begin alleen Light Side Battles kunt spelen, waar je een team van Light Side-personages kunt opzetten om teams te verslaan die zijn gemaakt van personages uit de Dark Side. Deze gevechten zijn tegen de AI, maar zodra je speler level 8 hebt bereikt, ontgrendel je de Squad Arena, de eerste plaats waar je je kunt meten met menselijke tegenstanders en hun teams.

Verzamel en verover

Wanneer je ten strijde trekt, moet je altijd een team van maximaal zes personages opzetten, en dit vereist een groot aantal strategische vaardigheden. Alle personages hebben hun specifieke sterke en zwakke punten, speciale vaardigheden en upgrades, dus veel hangt af van je teamopstelling. Eenmaal in de strijd komen de personages om de beurt om aan te vallen: elk personage heeft een basisaanval en een of meer speciale vaardigheden: deze speciale vaardigheden kunnen slechts één keer in een paar beurten worden gebruikt. Het doel van elke slag is natuurlijk om alle vijandige personages te vernietigen, terwijl ten minste één van je eigen personages overleeft.

Als je een gevecht wint, krijg je een reeks beloningen, waarmee je personages nog sterker kunnen worden. Je kunt oefydrids krijgen die kunnen worden gebruikt om het niveau van de personages te verhogen, waardoor ze krachtiger worden. Uitrusting is ook belangrijk: door voorwerpen toe te wijzen aan de versnellingssleuven van de personages, kun je hun statistieken vergroten, en zodra je al hun slots hebt ingevuld, kun je hun versnellingsniveau upgraden - doe dit een paar keer en het personage krijgt een nieuw vermogen.

Je kunt ook character shards vinden: deze zijn specifiek voor elk personage en als je een volledige set vindt, kun je een nieuw personage ontgrendelen. Of je kunt het aantal sterren upgraden van een personage dat je al hebt - hoe meer sterren het heeft, hoe sterker het is. Er zijn ook vier soorten hulpmiddelen die je kunt verzamelen: kristallen (gebruikt voor het kopen van datakaarten, energieverslaving, zendingen en het resetten van cooldown-timers), credits (vereist voor het upgraden van het personageniveau, vaardigheden en aantal sterren), energie (vereist om te vechten) gevechten - het ververst met één punt in 6 minuten) en simkaarten (gebruikt om direct weer gevechten te voltooien die eerder zijn voltooid met een perfecte score en nieuwe beloningen te ontvangen).

De meester van kaarten

In het gedeelte Gegevenskaarten kun je twee verschillende soorten kaarten (of pakketten) kopen: Chromium en Bronzium. Deze, wanneer gekocht, laten willekeurig karakters, personenscherven, uitrusting of credits vallen. Elke 20 minuten kun je gratis een Bronzium-kaart krijgen, maar de krachtigere Chromium-kaarten kunnen alleen voor kristallen worden gekocht.

En hier komen we bij het meest problematische deel van het spel: kristallen zijn echt moeilijk te verkrijgen en het duurt lang voordat een groot deel ervan is verkregen. Maar u kunt natuurlijk packs van hen kopen voor echt geld. In de beginfase van het spel is dit geen echt probleem, omdat je vol energie zit. Later wordt het spel echter tijdsgebonden, omdat energie langzaam regenereert en je niet veel kristallen hebt om energieversladingen aan te schaffen. We kunnen alleen maar hopen dat EA een eerlijk spel heeft gemaakt en dat dingen op de lange termijn redelijk goed uitkomen, wat betekent dat je niet verplicht zult zijn om geld uit te geven om plezier te hebben met het spel.

Naast kaarten kun je ook zendingartikelen kopen: dit zijn karakterenscherven, trainingsdroids en verschillende soorten uitrusting - als je iets slechts nodig hebt, kun je het hier krijgen in plaats van gevechten te vechten in de hoop erover te struikelen. Zendingen worden aan het begin geblokkeerd, net als vele andere delen: bijvoorbeeld, Squad Arena, waar je tegen menselijke tegenstanders kunt vechten, ontgrendelt op niveau 8, maar gebeurtenissen ontgrendelen op level 52, dus het duurt een hele tijd om elk aspect van de game te ervaren. spel.

Omdat dit een Star Wars-spel is, moeten we de functies vermelden die betrekking hebben op dit universum. Gelukkig had de ontwikkelaar EA geen enkel probleem om de rechten te verkrijgen, dus alles is echt authentiek: je kunt de bekende helden en schurken uit de films verzamelen en ermee vechten en scènes bezoeken die je alleen op het grote scherm hebt gezien. De muziek, de graphics, de geluiden en de personages zijn allemaal vertrouwd en goed ontworpen. De game biedt een echte uitdaging, en niet alleen in lengte: de veldslagen worden steeds moeilijker en als dat nog niet genoeg is, kun je ze allemaal opnieuw spelen in een speciale harde modus, waar je speciale personenscherven kunt verdienen.

Download: Star Wars: Galaxy of Heroes.

Product Nominaal 4/5

Vonnis

2015 is een geweldig jaar voor Star Wars-fans: de saga komt terug met een langverwachte zevende aflevering, terwijl gamers een goed vechtspel kregen voor onze Android-tablets en smartphones, die heel wat van onze tijd kunnen kosten. Zelfs het verkennen van de belangrijkste functies duurt een half uur. Wat EA met Star Wars heeft weten te bereiken: Galaxy of Heroes is het creëren van een mooie mix van kaarten verzamelen, RPG en actievolle gevechten, alles gehuld in een visueel aantrekkelijk pakket.

Als de softwaregigant het is, zal Electronic Arts waarschijnlijk nieuwe inhoud in het spel blijven pompen, dus we kunnen gerust zeggen dat we ons er niet lang mee zullen vervelen. De herhalingswaarde is enorm, omdat je altijd een paar gevechten kunt doen en je altijd kunt sleutelen aan de uitrusting en verschillende vaardigheden van je helden.

Misschien is het enige probleem van het spel de aanwezigheid van microtransacties, ook wel bekend als "in-app-aankopen". We hopen van harte dat dit de gameplayervaring op de lange termijn niet zal vernietigen (iemand herinnert Dungeon Keeper op Android nog?) En zal alleen extra's leveren in plaats van verplicht te zijn. We kijken er erg naar uit om een ​​geweldige game van EA te zien die volledig vrij is van allerlei in-app-betalingen, maar nog steeds een kwaliteitsproduct is. Weet je, gewoon voor de grap. Maar tot die tijd, haal je lichtzwaarden eruit en red de melkweg nog een keer!