Anders

Kunstenaars blootleggen via Windows-thema's - David Burlacu

David Burlacu is een 25-jarige fotograaf. Vóór maart 2012 zou je hem gemakkelijk tegen kunnen komen bij elk indie- of rockconcert in Boekarest. Makkelijk te herkennen, groot, het zicht van de fans blokkerende, altijd gericht op de beweging op het podium, altijd lachend en genietend van de foto's die hij moest maken. Wanneer een lokale band de naam David zou horen, vroeg geen van hen "David wie?". Want hier, als je onder de 26 bent en je geniet van het nachtleven, heb je David zeker minstens een keer ontmoet.

Maar nu verhuisde hij naar New York en achtervolgt de underground scene in de VS. Zoals gewoonlijk gaat hij naar vele concerten en snapshots alles de moeite waard. Dit is wat hij ons moest vertellen over het belangrijkste in zijn leven: fotografie.

Introductie van David Burlacu

Laten we via dit korte interview meer over David te weten komen:

Aan welke universiteit heb je deelgenomen?
Ik heb een Bachelors diploma in Accounting en Masters in Communicatie & Adverteren.

Wanneer ben je vrienden geworden met fotografie?
Toen ze voor het eerst naar mij knipoogde. Er speelde een band op het podium en om onduidelijke reden had ik een spiegelreflexcamera bij me. Hiermee ben ik begonnen ...

Welke camera gebruikt u en welke software gebruikt u voor nabewerking?
Pentax K-7, Noise Ninja en Adobe Photoshop CS5. Adobe Photoshop CS6 is te raar voor mij. Bovendien haat mijn laptop me genoeg zoals het is en geeft hij er de voorkeur aan om de oudere versie te gebruiken.

Wat raad je aan voor beginners die fotografie willen leren?
Blijf uit de buurt van film. Het is een zekere weg naar faillissement. Neem prime-lenzen, gebruik de pop-up flitser niet, krijg wat trainingsvideo's voor Adobe Photoshop en probeer niet in slaap te vallen tijdens het kijken.

Wat is je favoriete type fotografie - portret, landschap, stilleven, wat maakt je zoomfocus en vastlegging?
Concertfotografie is mijn schuldige plezier. Er is een bepaalde hoeveelheid vrijheid die niet in staat is om de lichten te besturen. Je moet werken met wat je hebt. Ook weet je nooit wat het eindresultaat zal zijn.

Wat houdt je 24/7 aan het werk?
Fotografie, muziek, Red Bull en veel mueslirepen.

Welke andere artiesten volg je?
Matthew Eisman is best cool ... en Todd Owyoung voor techniek.

Wat is je plan met fotografie vanaf hier?
Laat een band me als hun officiële fotograaf ondertekenen en ga met ze mee op tournee over de hele wereld.

Geniet van David's werk via een Windows-thema - Download koppelingen

David heeft enkele van zijn werken gedeeld, met een breed scala aan opnames die we in twee Windows-thema's hebben ingepakt: een voor Windows 7 en een voor Windows 8. Het thema is hetzelfde in beide besturingssystemen.

Het Windows 7-thema kan hier worden gedownload. Het Windows 8-thema kan hier worden gedownload.

COPYRIGHT: David Burlacu. Als u van plan bent de afbeeldingen in dit thema te gebruiken voor iets anders dan uw bureaubladachtergronden, hebt u schriftelijke toestemming van de auteur nodig.

Volg David's Work

Als je meer wilt weten over Davids werk, kun je zijn website bezoeken: David Burlacu Photography.

We willen David bedanken voor het delen van zijn werk met ons en onze lezers en we wensen hem het beste in zijn Amerikaanse avontuur.