Tutorial

De beste 5 gratis weer-apps voor Windows Phone

Als je naar huis bent gegaan, drijfnat omdat de voorspelling zei dat het zonnig zal zijn met 0% kans op regen en je geen zin hebt om een ​​paraplu te nemen, dan is dit het juiste artikel voor jou. Er is niet veel dat je kunt doen aan het weer, maar we kunnen je in ieder geval op de hoogte houden, dus we hebben verschillende weer-apps getest en getest om aan te bevelen als onze top 5. Onze keuzes zijn voornamelijk gericht op het weer, kunnen worden gebruikt voor meer locaties, hebben goede beoordelingen (minimaal 3 sterren), ze zijn gratis en ze zien er goed uit. Laten we eens kijken wat we hebben gevonden:

1. AccuWeather

AccuWeather is een van de meest populaire en nauwkeurige weertoepassingen. De versie die is ontworpen voor Windows Phone-gebruikers heeft het laatste nieuws en informatie en wordt geleverd met een aantal geweldige functies. Het bevat lokale voorspellingen voor bijna 3 miljoen wereldwijde locaties in 27 talen. Voorspellingen omvatten huidige omstandigheden, prognoses per uur voor de komende 72 uur en uitgebreide prognoses voor de komende 15 dagen.

Nadat u het hebt geïnstalleerd, gaat u akkoord met de licentievoorwaarden en typt u vervolgens de locatie in waarvoor u het weerbericht wilt hebben. Je zult merken dat de applicatie een aantal aantrekkelijke animaties heeft die samen met het weer zullen veranderen. U kunt door menu's navigeren door op het scherm te vegen.

Het eerste deel van de app is Now . Het biedt enige basisinformatie over de huidige weersomstandigheden weergegeven met locatienaam en tijd, temperatuur, windsnelheid, windsnelheid en windrichting, neerslag en hoeveelheden, vochtigheid, zichtbaarheid, UV-index, bewolking, druk en AM- en PM-tijden voor zonsopkomst en zonsondergang.

Het volgende gedeelte heet Prognose . Het geeft een korte samenvatting van wat u kunt verwachten van het weer in de komende 3-5 dagen voor uw locatie.

Het gedeelte met de naam Hourly omvat de uurlijkse prognose voor de komende 72 uur. De app bevat ook een aantal volledig interactieve Bing-kaarten op volledig scherm met daarop de nauwkeurige weergegevens van AccuWeather, waaronder Amerikaanse, Canadese, Europese en Japanse radar.

Het meest interessante gedeelte van de app is Meer . Het heeft een aantal geweldige functies, zoals Lifestyle, die allerlei activiteiten aanbeveelt die bij het weer passen.

In dit gedeelte vindt u ook Video's over wereldprognoses, Instellingen en Locaties waar u meerdere locaties kunt toevoegen of verwijderen.

Met deze app kun je aanpasbare live-tegels instellen voor meerdere locaties. Het vergrendelingsscherm bevat ook een prachtige foto die de huidige weersomstandigheden van uw locatie illustreert.

2. Blauwe luchten

Blue Skies is weer een geweldige weer-app voor Windows Phone. Het beste ding over deze app is de eenvoud en elegantie. De app is heel gemakkelijk te gebruiken en het is ook een van de meest accurate.

Blue Skies biedt, zoals de meeste apps van dit type, een samenvatting van het volgende uur, een 24-uursprognose en een 5-daagse voorspelling. De app bevat ook gedetailleerde weersinformatie, waaronder: neerslag, vochtigheid, windsnelheid, zonsopgang en zonsondergang. Het toont ook waarschuwingen en adviezen op basis van het weer, die u gemakkelijk kunt vinden door door de menu's te vegen.

Je hebt de mogelijkheid om een ​​transparante live-tegel toe te voegen aan het startscherm. U kunt ook kiezen hoe vaak de livetegel updates zijn, zodat u het batterijverbruik verlaagt.

De app bevat ook radarkaarten met 3 kaartopties: neerslag, wolk en temperatuur, voor uw huidige locatie en de omliggende gebieden.

3. Vieather

Als je een fan bent van schone en eenvoudige apps, maar ook een geweldig ontwerp wilt, dan is Vieather de perfecte app voor jou. Het biedt alle basisfuncties die een weer-app nodig heeft, zoals een uurprognose, een samenvatting van het weer voor de komende zes dagen. De app ziet er geweldig uit en we houden van de kleuren die worden gebruikt voor de gebruikersinterface.

Een van de nadelen van deze app is het feit dat je slechts 4 locaties kunt toevoegen.

We vinden dit probleem niet belangrijk, omdat er niet veel situaties zijn waarin u een voorspelling voor meer dan 4 locaties tegelijkertijd nodig hebt.

Net als elke andere respectabele Windows Phone-applicatie biedt Vieather een transparante livetegel .

4. MSN Weer

De MSN Weer-app is geschikt voor u als u veel informatie wilt. Deze app biedt snelle toegang tot 10-daagse en per uur voorspellingen, voorspellingen van meerdere vertrouwde providers en historische weergemiddelden. U kunt gemakkelijk bladeren en de huidige weersomstandigheden volgen op de locaties waar u het meest van houdt. U kunt alle locaties op het startscherm vastzetten als live-tegels.

Wat interessant is aan deze app, is het feit dat je eenvoudig je vakantie kunt plannen. U kunt bijvoorbeeld de huidige weersomstandigheden voor skigebieden of stranden controleren. Wanneer u op de hellingen wilt slaan, krijgt u een gedetailleerd rapport over sneeuwvoorspellingen, pistekaarten, ski-aanbiedingen en nieuws, webcams en 360-gradenpanorama's.

5. Weer!

Als u zich zorgen maakt over de hoeveelheid 3G-gegevens die uw apps nodig hebben om te kunnen werken, is dit de juiste app voor u. Weer! is een simplistische app die alleen basisinformatie biedt, zoals de huidige staat van het weer, de temperatuur met het minimum en het maximum van de dag en een 5-daagse voorspelling. De app heeft ook prachtige HD-weerfoto's, zodat de gebruikerservaring niet saai of onaangenaam zal zijn.

Nogmaals, zoals alle apps die we noemden, weer! heeft een live-tile die je altijd op de hoogte houdt van het weer.

Conclusie

Als je je dag wilt plannen of je je afvraagt ​​hoe je je moet aankleden of dat je een paraplu moet pakken, heb je zeker een weer-app voor je Windows Phone nodig. Zelfs als u van een minimalistische gebruikersinterface houdt of als u allerlei informatie met veel functies wilt, vindt u zeker iets dat aan uw behoeften voldoet. Laat ons weten of je geniet van de apps die we hebben voorgesteld, wat je favoriet is en waarom.