Beoordeling

Beveiliging voor iedereen - ExpressVPN 6 voor Windows

Als u in het algemeen om uw privacy en de bescherming van uw informatie geeft, moet u ook om uw digitale leven geven. Tegenwoordig slaan we steeds meer gegevens digitaal op, en we zijn er zeker van dat het u niet zou interesseren dat dit zou worden aangetast. Het is bekend dat u uw computers en apparaten moet beschermen tegen malware, maar hoe zit het met de beveiliging van uw online verbindingen en webbrowsing? Dat is waar een VPN-service van pas komt: het codeert uw verbinding, maakt u anoniem en biedt u mogelijk zelfs toegang tot bronnen die eerder in uw regio waren geblokkeerd. Vandaag beoordelen we de nieuwste versie van ExpressVPN voor Windows, een van de meest populaire VPN-services op het web. Lees verder en leer wat het te bieden heeft:

Wat ExpressVPN 6 te bieden heeft

ExpressVPN is een bedrijf gevestigd in de Britse Maagdeneilanden, een Brits overzees gebied. Dit betekent dat het bedrijf wordt beheerst door de wetgeving die van toepassing is op de Britse Maagdeneilanden, wat op zijn beurt betekent dat ze u een groter niveau van vertrouwen op het gebied van privacy dan bijvoorbeeld de Verenigde Staten moeten kunnen bieden. Een ander positief kenmerk is dat ExpressVPN uw netwerkverkeer helemaal niet registreert, wat waarschijnlijk belangrijk is voor veel gebruikers.

ExpressVPN komt niet in verschillende versies of edities: wanneer u een abonnement koopt, krijgt u alles wat deze service biedt. De prijs is alleen afhankelijk van de duur van je abonnement, omdat je een abonnement van een maand, een halfjaar of een jaar kunt krijgen, afhankelijk van je behoeften. Eerder bood het bedrijf een VPN-service aan voor één apparaat met een abonnement: gelukkig is dit veranderd en nu dekken alle abonnementen drie apparaten van elk type waarvoor een ExpressVPN-app beschikbaar is.

Als u de service op meer dan drie apparaten wilt gebruiken, hebt u twee keuzes: koop meer abonnementen (en ontvang drie extra apparaten bij elk van hen), of gebruik de ExpressVPN-app voor draadloze routers en bescherm elk apparaat uw thuisnetwerk. Dit is een veel betere aanbieding dan de vorige, en de meeste gebruikers zullen waarschijnlijk toch geen VPN-services nodig hebben op meer dan drie apparaten. Houd er ook rekening mee dat deze limiet geldt voor apparaten die tegelijkertijd zijn aangesloten: u kunt ExpressVPN op elk gewenst aantal apparaten installeren, maar er kunnen slechts drie apparaten tegelijkertijd worden aangesloten.

Wilt u ExpressVPN testen voordat u het koopt? Moeilijk geluk, ze bieden geen gratis service, zelfs niet een die maar een paar dagen werkt. Toch hebt u 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat kan worden beschouwd als een testfase van een maand: als u niet tevreden bent met wat u krijgt, vraagt ​​u gewoon om uw geld terug. Er is een gratis proefversie beschikbaar op mobiele apparaten, maar momenteel richten we ons op de Windows-versie van de applicatie.

Wat de wereldwijde dekking betreft, adverteert ExpressVPN op haar website dat ze "meer dan 145 VPN-servers in 94 landen over de hele wereld hebben.Elke locatie kan honderden servers hebben, waarbij elke server duizenden IP's bevat". U kunt de volledige lijst met landen in het programma zelf bekijken en er zijn echt 94 landen waaruit u kunt kiezen. Deze omvatten Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, India en Azië-Pacific, inclusief Rusland, waarvan bekend is dat het een moeilijk land is om een ​​VPN-server te vinden.

Een leuk aspect dat we zouden willen delen is het feit dat, toen we contact opnamen met het ondersteuningsteam van ExpressVPN, we het via de live chat-optie op hun website deden en we aangenaam verrast waren dat we iemand hadden om mee te praten in minder dan 10 seconden . Dat is echt een goede ondersteuningsdienst.

Omdat we het hebben over een privacygerelateerde service, is het bovendien belangrijk om te vermelden dat, wanneer u een abonnement aanschaft, ExpressVPN een Bitcoin-optie voor betaling bevat. Als u ervoor kiest om het te gebruiken, is alles wat u op het gebied van persoonlijke informatie moet opgeven een e-mailadres. Bovendien kunt u de TOR-browser gebruiken om u aan te melden voor de service via een speciale TOR-pagina, die de maximale anonimiteit biedt.

Downloaden en installeren

Het downloaden en installeren van ExpressVPN op Windows is geen ingewikkeld proces, maar u kunt de toepassing niet downloaden tenzij u een abonnement op hun website koopt. Zodra u de betaling hebt voltooid, ontvangt u een e-mail met een koppeling naar uw installatiebestand en een notitie met uw activeringscode die u tijdens de installatie nodig hebt.

U kunt vervolgens het installatiebestand van 14, 9 MB downloaden, genaamd expressvpn_6.1.2.2062.exe. De bestandsnaam zal met de tijd veranderen, als er nieuwe versies verschijnen.

De installatieprocedure is eenvoudig: voer het installatiebestand uit en klik op de grote installatieknop . Het is de moeite waard te vermelden dat, om ExpressVPN te kunnen installeren, je beheerdersrechten nodig hebt.

Ook installeert ExpressVPN een set virtuele netwerkstuurprogramma's - TAP-Windows Provider V9 netwerkadapters - om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Als u ernaar wordt gevraagd, kiest u Ja om de installatie toe te staan, anders werkt ExpressVPN niet.

Merk op dat als u andere VPN-software hebt geïnstalleerd, de virtuele netwerkadapters conflicteren, waardoor een of beide VPN-toepassingen onbruikbaar worden. Het wordt aanbevolen om op elk moment slechts één VPN-client op uw Windows-computer te hebben geïnstalleerd.

Voer ten slotte uw activeringscode in om de installatie te voltooien en gebruik ExpressVPN.

Onze eerste indruk van ExpressVPN voor Windows is vrij positief: u krijgt toegang tot een groot aantal servers, de installatie is heel eenvoudig en u kunt betalen in Bitcoins. Het is misschien vreemd dat je geen proefversie van de software krijgt, maar je kunt heel gemakkelijk je geld terugkrijgen als je het niet leuk vindt.

ExpressVPN 6 gebruiken op Windows

Als je op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken VPN-client, dan heb je die! Nadat u de toepassing hebt gestart, wordt u begroet met het volgende scherm.

Hier is de belangrijkste focus de enorme aan / uit-knop in het midden van het toepassingsvenster. Helemaal daaronder ziet u een VPN-server die door ExpressVPN voor u wordt aanbevolen. Deze automatische selectiefunctie wordt Smart location genoemd . Als u geen specifieke VPN-server nodig hebt, drukt u gewoon op de grote knop en start u de verbinding met de aanbevolen server.

ExpressVPN toont u een snelle voortgangsbalk voor de verbinding, en zodra deze is vastgesteld, wordt het schildsymbool rond de hoofdknop groen. Dat is alles, u bent verbonden met de VPN-server! Om de verbinding te verbreken, drukt u opnieuw op de grote knop.

Natuurlijk moet u vaak verbinding maken met een server in een bepaald land (of zelfs stad). Dat is wanneer de functie Kies locatie handig is. Klik voordat u verbinding maakt op de knop Kies locatie : er verschijnt een venster met de beschikbare VPN-servers.

Op het eerste tabblad ziet u een selectie van servers die voor u worden aanbevolen. U kunt op een landnaam dubbelklikken om verbinding te maken met een server in dat land, of op de kleine pijl naast de naam van het land klikken om een ​​lijst met servers daar te openen. Hier kunt u nogmaals op een specifieke server dubbelklikken om verbinding te maken.

Als u een server uit een ander land nodig hebt, klikt u op het tabblad Alles, waar elke beschikbare ExpressVPN-server wordt vermeld, gecategoriseerd op continenten.

Houd er rekening mee dat u ook uw favoriete landen en servers kunt kiezen door op het pictogram Weinig start naast hun naam te klikken. Wanneer u als favoriet een land of een server instelt, verschijnt deze op het tabblad Favorieten . Hier ziet u ook de drie meest recente servers waarmee u verbinding hebt gemaakt. Dit is een handige manier om uw meest gebruikte servers op één plaats op te slaan, zodat u ze niet telkens in een lijst hoeft op te zoeken als u ze wilt gebruiken.

ExpressVPN is heel gemakkelijk te gebruiken. Als u een VPN-verbinding met een beschikbare server nodig hebt, hoeft u slechts op een knop te drukken. En als u een specifiek land of een specifieke stad moet kiezen, is de functie Locatie kiezen ook handig. Het is ook handig om je favorieten op één plek te verzamelen als je veel ExpressVPN gebruikt.

Ga naar de tweede pagina van deze recensie om meer te weten te komen over de geavanceerde functies van ExpressVPN 6 en de resultaten die zijn behaald in onze prestatiebenchmarks. U zult ook ons ​​definitieve oordeel voor dit product zien.