Tutorial

Hoe kaarten in dit station Drive + voor Windows Phone aan te passen

Hier is Drive + voor Windows Phone een van de meest betrouwbare GPS-navigatie-apps in de winkel . De app is gebundeld met veel functies die worden beschreven in verschillende handleidingen die we hebben gepubliceerd. Een belangrijk onderdeel van de navigatie-ervaring is de manier waarop uw kaarten eruitzien. Een goede kaart moet allerlei informatie bevatten, maar deze moet ook licht zijn, zodat u hem gemakkelijk kunt volgen. Natuurlijk is de manier waarop een goede kaart eruitziet een kwestie van persoonlijke voorkeur. In dit artikel laten we u zien hoe u uw kaarten in Here Drive + kunt aanpassen zoals u wilt. Laten we beginnen:

Hoe u uw kaarten kunt aanpassen wanneer u Drive + voor Windows Phone gebruikt

Open eerst de Here Drive + -app en tik op Kaartopties voor meer informatie.

Met de eerste optie, Verkeersstromen, kunt u de manier aanpassen waarop uw app live verkeersupdates ontvangt en deze op de kaart weergeeft.

Ten eerste kunt u deze functie in- of uitschakelen. Houd er rekening mee dat u een internetverbinding nodig hebt om live verkeersupdates te ontvangen, dus zorg ervoor dat de online-modus is ingeschakeld. Hieronder kunt u het tijdsbestek kiezen waarop de verkeersinformatie wordt bijgewerkt. Als u uw dataplan wilt opslaan, selecteert u "Tijdens navigatie verbergt u verkeersstromen die mijn route niet beïnvloeden" .

Als u teruggaat naar het scherm Kaartopties, kunt u toestaan ​​dat de app Landmarks op uw kaart weergeeft.

In hetzelfde scherm heeft u de dag- / nachtweergave .

Deze modus heeft geen invloed op de helderheid van het scherm, maar op de kleuren die de kaart gebruikt: heldere kleuren overdag en donkere kleuren tijdens de nacht. Standaard staat deze optie ingesteld op Automatisch .

De manier waarop het werkt, is vrij eenvoudig. De dagmodus wordt automatisch ingeschakeld bij zonsopgang en de nachtmodus wordt ingeschakeld bij zonsondergang of wanneer u een tunnel binnengaat. Als u wilt, kunt u echter de dagmodus of de nachtmodus naar wens kiezen.

In het scherm Mapopties kun je ook de oriëntatie van je kaart instellen. U kunt 3D, 2D of Noorden boven kiezen .

Door op Favorieten te drukken, kunt u de weergave van uw favoriete plaatsen op de kaart inschakelen en hieronder kunt u Autozoom in- of uitschakelen.

De laatste optie in het scherm Kaartopties is Weergeven op kaart .

Op dit scherm kunt u de interessante punten selecteren die u op de kaart wilt zien, zoals ziekenhuizen, hotels, benzinestations, enzovoort.

Wanneer u klaar bent met het configureren van al uw instellingen, kunt u zonder zorgen teruggaan naar het hoofdmenu, omdat uw wijzigingen automatisch worden opgeslagen en onmiddellijk worden toegepast.

Conclusie

Zoals u kunt zien, is het aanpassen van uw kaart in Here Drive + een vrij eenvoudig iets om te doen. Alle opties zijn gegroepeerd op één scherm, zodat ze gemakkelijk te bereiken zijn. De kaart die u gebruikt voor navigatie heeft nu de gewenste instellingen. De procedure kan heel snel worden uitgevoerd. Voor meer tips over hoe u Here Drive + kunt gebruiken, leest u hieronder onze aanbevelingen.