Beoordeling

ASUS Whetstone Review - Een geweldige kwaliteit muismat door Republic of Gamers

ASUS heeft een nieuw muismatje toegevoegd aan zijn Republic of Gamers productlijn - de ASUS Whetstone. Een behoorlijk geïnspireerde naamgeving, omdat wetstenen worden gebruikt voor het slijpen van snijgereedschappen en wapens, en nog een recent gelanceerd ROG-product - de ASUS Sica die de naam draagt ​​van een scherp wapen! We hebben de Whetstone een tijdje gebruikt om onze spelwapens aan te scherpen en nu zijn we klaar om onze conclusies te delen. Lees deze recensie om te weten of deze muismat goed voor je is.

Unboxing De ASUS Whetstone

Aangezien de Whetstone deel uitmaakt van het merk Republic of Gamers, is de verpakking er ook een specifieke aan. Een rode en zwarte doos met een vierkante uitsnede, waarin je de muismat kunt zien en voelen zonder hem uit de doos te halen.

Zodra u de doos met ROG-merk verwijdert, vindt u de muismat in een zwarte doos.

Hardwarespecificaties

De Whetstone is een middelgrote muismat van 320 x 270 x 2 mm (12, 5 x 10, 6 x 0, 07 inch) en weegt 220 g. Dat is het equivalent van 7, 76 gram, voor onze vrienden die het imperiale systeem gebruiken :). In het vak worden ook enkele belangrijke functies van de muismat weergegeven, zoals:

  • Duurzame siliconenstof gebouwd met Maya-geïnspireerde markeringen en een lasergesneden Republic of Gamers-logo
  • Wasbare, geurloze en gemakkelijk te reinigen materialen
  • Draagbaar, oprolbaar ontwerp dat gemakkelijk kan worden meegenomen en stevig en plat blijft als het wordt neergelegd

Je vindt de volledige lijst met specificaties hier: ASUS ROG Whetstone - Specificaties.

De ASUS Whetstone gebruiken

We hebben de Whetstone een aantal weken gebruikt met meerdere gaming- en niet-gamingmuizen, waaronder de ASUS Sica. Alle muizen werkten goed op de Whetstone, het zweefvliegen verliep soepel en we ondervonden geen volgproblemen, ongeacht welke muis we gebruikten.

Onder de andere muizen die we op de Whetstone hebben gebruikt, kunnen we de Razer DeathAdder 2013, de Tt eSPORTS BLACK, de Microsoft Sculpt Comfort noemen. en de Microsoft Explorer Touch. Ze werkten allemaal perfect op de Whetstone zonder problemen met het volgen. Het grootste voordeel van de Whetstone is, vanuit ons oogpunt, het feit dat ASUS een op siliconen gebaseerd materiaal koos om het te bouwen, waardoor het een stuk duurzamer is dan stoffen muismatten die vaak in de loop van de tijd slijten. We hielden ook van de textuur op het kussen, waarvan ASUS zegt dat deze op Maya's is geïnspireerd. Het ROG-logo is ook een leuke touch, waardoor de pad zeker zal opvallen tijdens een LAN-feestje.

De ASUS Whetstone was ook heel gemakkelijk schoon te maken, de waterbestendige coating maakte het proces behoorlijk pijnloos. We hebben de muismat net gewassen, met een droge doek afgeveegd en deze was binnen de kortste keren schoon. Gezien het adhesieniveau dat wordt geboden door de rode siliconenbasis, zal het niet uit de hand glippen en zult u niet de behoefte voelen om extra voorzichtig te zijn met de muismat wanneer u plotselinge bewegingen maakt in de games die u speelt.

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Het enige dat de Whetstone mist en we hadden het hier graag gezien, is een aangehechte polssteun. Dit kan echter een beperking zijn geweest voor de draagbaarheid en vouwbaarheid van de pad, dus we beschouwen dit niet als een groot nadeel.

Product Nominaal 4/5

Vonnis

Het merk Republic of Gamers heeft wederom een ​​kwaliteitsproduct kunnen aanbieden dat door veel van zijn klanten zal worden gewaardeerd. De Whetstone is een geweldige muismat met goede aanhankelijkheid en precisieniveaus voor veel verschillende soorten muizen. We raden het fans van het merk ROG aan die op zoek zijn naar een gemakkelijk mee te nemen muismat voor hun LAN-feestjes. Ook zullen niet-gamers dit muismat waarderen vanwege zijn duurzaamheid en precisie.