Tutorial

De bureaubladtegel ontbreekt in het startscherm? Hoe toe te voegen

Het kan voorkomen dat uw bureaubladtegel verdwenen is in het startscherm. Ongelukken gebeuren en je wilt het terug hebben. Gelukkig maakt Windows 8 het gemakkelijk om de tegel terug aan het startscherm toe te voegen. Hier is hoe:

De bureaubladtegel toevoegen aan het startvenster van Windows 8

De bureaubladtegel toont je huidige achtergrond en is standaard op het startscherm te vinden, ergens goed zichtbaar geplaatst.

Als u het nergens kunt vinden, is de procedure om het terug toe te voegen snel en pijnloos. Typ in het startscherm het woord "bureaublad" . Windows 8 geeft een paar resultaten weer. De eerste zou het bureaublad moeten zijn.

Klik met de rechtermuisknop of houd ingedrukt, om het te selecteren. Klik of tik vervolgens op "Pin to Start" .

De bureaubladtegel bevindt zich weer op het startscherm maar niet in de oorspronkelijke positie. Schuif het startscherm naar rechts totdat u het vindt. Sleep het vervolgens naar een meer zichtbare positie.

Conclusie

Als u op zoek bent naar meer tips over het werken met tegels en het startscherm, aarzel dan niet om de artikelen te lezen die hieronder worden aanbevolen. Als je nog vragen hebt over dit artikel, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten.