Nieuws

Hoe maak je je klaar voor Cyber ​​Monday 2015

Dit jaar is Cyber ​​Monday op 30 november en wordt het voorspeld als de grootste dag van het winkelen ooit voor e-commerce. Ondanks de stijging van het verkoopvolume van 17% vorig jaar, voorspelt Adobe Digital Index (ADI) voor 2015 een nieuwe stijging van 12%, goed voor een totaal van 3 miljard dollar. Laten we eens kijken naar wat mensen bereid zijn om zoveel geld uit te geven en hoe we ons kunnen voorbereiden op de beste ervaring van deze Cyber ​​Monday:

Wat wordt er groot en wanneer?

De wet van beroemdheid op internet is ook van toepassing op Cyber ​​Monday-shopping. Wat populair is, zal nog meer zijn. Meestal geven we ongeveer 65% van ons geld uit aan 1% van de producten die we kopen. Tijdens dit verkoopseizoen krijgt de beste 1% van de verkochte producten 76% van wat we uitgeven. Een van de effecten van deze concentratie is dat de labels die niet op voorraad zijn deze week zullen worden getoond, maar dat ze op Cyber ​​Monday het maximale aantal zullen halen. Houd dus de topverkopers in de gaten en sta klaar om de kortingen op hen te halen terwijl ze duren.

Een van de voordelen van online winkelen is om de goederen bij u thuis af te leveren. We zijn geneigd te vergeten dat verzending kan bijdragen aan de factuur. Het goede nieuws is dat Cyber ​​Monday naar verwachting zeer goede aanbiedingen op verzendkosten heeft. Wanneer u prijzen tussen verschillende winkels vergelijkt, moet u controleren hoeveel de levering zal toevoegen aan de totale factuur. Aangezien alle winkeliers de winstmarge proberen te verkleinen, kan het verschil tussen de aanbiedingen door de verzendkosten worden gemaakt.

Social media gaan dit jaar centraal staan ​​in winkelen. De daadwerkelijke directe verkoop zal vrij laag zijn (minder dan 3%), dus dit gaat niet over impulsaankopen. Sociale media zullen een belangrijke beïnvloeder zijn bij winkelbeslissingen. De producten die worden besproken op sociale media zijn precies de producten die dit jaar bovenaan in de verkoopgrafieken staan.

Producten die deze Cyber ​​Monday heel populair kunnen zijn

Laten we eens kijken naar waar mensen over praten.

  • Speelgoed : de nieuwe schattige robot Star Wars, BB-8, zal in de stappen van R2-D2 volgen en een van de favoriete personages worden van de nieuwe film, The Force Awakens. De kleine robot wordt het best verkopende speelgoed dit seizoen. Sphero heeft het goed gedaan om het personage tot leven te brengen. Bekijk hier meer details. Barbie en American Girl Doll treden toe tot het podium van topverkopers. Zelfs als BB-8 niet jouw ding is, is Cyber ​​Monday de beste dag om speelgoed te doen. De kortingen bereikten de hoogste aantallen op maandag en de prijzen zullen naar verwachting tot Kerstmis gestaag stijgen.
  • Wearables, videostreaming en tablets : Apple neemt de taart in al deze categorieën. Apple Watch verkoopt de meeste draagbare producten, gevolgd door GoPro en FitBit. Apple TV staat bovenaan de videostreamingservices die door Roku en Chromecast zijn samengevoegd. iPad is de bestverkopende tablet, gevolgd door Kindle en iPad Mini.
  • Gaming consoles : Sony's voorsprong in de console-oorlog zal de komende tijd worden gehandhaafd. Playstation 4 zal de verkoop leiden in gaming-hardware. Microsoft krijgt een troostprijs met Minecraft en Halo 5 als best verkopende games.
  • Tv-toestellen : Sony wint ook de 4K-tv-race met een sterke voorsprong gevolgd door LG en Samsung.

Kleding is niet populair bij kortingen op Cyber ​​Monday. De prijzen zullen naar verwachting tegen Kerstmis dalen, dus als er geen dringende behoefte aan is, is het misschien een goed idee om uw aankopen uit te stellen.

Hoe maak je je klaar voor Cyber ​​Monday?

Hoewel het lijkt alsof je voor je computer hoeft te doen, hoef je niet veel te doen voor de enthousiaste Cyber ​​Monday-shopper.

Van sociale media wordt voorspeld dat het dit seizoen een topaanbieder is van verkoopdeals. Zorg ervoor dat je je favoriete online retailers volgt. De nieuwsbrieven blijven een goede bron van informatie. Amazon raadt je bijvoorbeeld aan je te abonneren op hun dagelijkse deals voorafgaand aan het winkelcentrum.

Een andere grote trend is het gebruik van mobiele apparaten om producten en kortingen te controleren en beslissingen te nemen. Meer dan 50% van de klanten zal dit dit jaar doen (wat een primeur is) en 29% van de transacties zal worden gedaan op smartphones en tablets. Zorg ervoor dat je de apps van je favoriete winkels installeert om je voor te bereiden.

Het winkelen op mobiele apparaten wordt beoordeeld als een stressvolle ervaring (6 van de maximaal 7). Voor veel consumenten is de goede oude desktop of laptop wellicht de betere optie. Als u daar hulp wilt, zijn er browser-extensies waarmee u sneller kunt winkelen. Amazon biedt Amazon-assistent die kan worden geïnstalleerd op Firefox, Chrome en Internet Explorer. Voor andere voorbereidingen en watch-outs, bekijk dit materiaal.

Last but not least, zorg ervoor dat uw gebruikersaccounts zijn aangemaakt en up-to-date zijn op de websites die u van plan bent te bezoeken voor Cyber ​​Monday. Als uw creditcard is verlopen, zorg dan dat de nieuwe is geregistreerd in uw account. Controleer de fysieke adressen voor verzending, vooral als u sommige van de aankopen als cadeau wilt afleveren. Als u wachtwoorden opnieuw moet instellen omdat u ze bent vergeten, doe het dan nu. Dit alles kost kostbare tijd op maandag op websites die worden vertraagd door recordverkeer, terwijl uw beste deals de uitverkochte status bereiken.

Conclusie

Naar schatting zal 25% van de klanten dit seizoen een betere ervaring hebben dan vorig jaar. De tijd die nodig is om de aankopen te doen en de stress die daarmee gepaard gaat, daalt. Laten we ervoor zorgen dat we in deze categorie passen door het bovenstaande advies op te volgen.

Hoe bereid je je anders voor op Cyber ​​Monday? Laat hieronder een reactie achter met uw advies.

Bron 2015 Holiday Shopping-voorspelling