Boek

Windows 10 At Work For Dummies - Waarom zou je het moeten lezen?

Deze maand is mijn 7e boek gepubliceerd. Zoals je misschien zou verwachten, gaat het om Windows 10 en het is een belangrijke lancering voor mij: het is mijn eerste boek dat is gepubliceerd onder het merk For Dummies . Ik werk niet langer met Microsoft Press en ik ben overgestapt naar werken met Wiley, de uitgever die For Dummies bezit. Het boek heet Windows 10 At Work For Dummies en dit is wat u krijgt als u besluit om het te kopen:

Windows 10 At Work For Dummies - Wat zit er in het boek?

Windows 10 At Work For Dummies is vooral gericht op mensen die Windows 10 op het werk gebruiken. Het maakt gebruik van een taakgerichte aanpak voor gebruikers die bekend zijn met Windows en die snel op de hoogte willen worden van de nieuwste functies in Windows 10. Het boek bevat meer dan 300 taken die betrekking hebben op gebieden zoals: het gebruik van het nieuwe menu Start, met behulp van nieuwe apps zoals Mail, Calendar, Cortana enzovoort, werken met apparaten, uw werk doen terwijl u onderweg bent, uw gegevens beschermen en uw privacy verbeteren bij het gebruik van Windows 10.

Bij het schrijven van dit boek dacht ik aan zakelijke professionals die een Windows 10-apparaat van hun werkplek ontvangen. Ze zullen het op kantoor gebruiken, tijdens het reizen en wanneer ze vanuit huis werken. De meest voorkomende situaties die een professionele professional zal doormaken, zijn allemaal opgenomen in het boek. U leert bijvoorbeeld hoe u VPN-verbindingen tot stand kunt brengen en gebruiken, hoe u uw proxy-instellingen kunt wijzigen of hoe u de werkmappenfunctie kunt gebruiken om toegang te krijgen tot uw werk wanneer u thuis bent. Beveiliging en codering zijn ook belangrijke onderwerpen die in het boek worden behandeld.

Windows 10 At Work For Dummies heeft 416 pagina's en is verdeeld in 25 hoofdstukken, elk georganiseerd in een reeks taken. Elke taak wordt op een zeer eenvoudige manier uitgelegd en als u mijn instructies volgt, moet u geen problemen ondervinden bij het uitvoeren van de taken waarin u bent geïnteresseerd.

Toegang tot video-tutorials van Windows 10

Aan het einde van het boek vindt u een toegangscode die u kunt gebruiken om u te registreren op de For Dummies- website. Hiermee kun je toegang krijgen tot een reeks korte videozelfstudies die sleutelbegrippen en hulpmiddelen illustreren in Windows 10. In totaal krijg je toegang tot 150 stapsgewijze video's die de inhoud van het boek aanvullen.

Koop Windows 10 At Work For Dummies

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Als u geïnteresseerd bent in dit boek, kunt u het vinden in vele bibliotheken en online winkels in de VS, Canada en het VK. Een van de beste plaatsen waar je het kunt kopen, is Amazon. Daar vindt u het boek zowel in het Kindle-formaat als in paperback.

Om het boek te kopen, klikt u op de opties in het blok 'Waar te koop' of op deze links: Amazon.com of Amazon.co.uk.

Lees het boek alstublieft

Als je het boek koopt en leest, bekijk het dan op Amazon. Uw feedback is erg waardevol en het zal anderen ook helpen beslissen of dit boek de moeite waard is om te kopen of niet. Wees daarom niet verlegen en druk je mening hierover uit: Wat vond je leuk? Wat mist er? Wat zou je willen hebben opgenomen in toekomstige herdrukken van het boek?