Tutorial

Hoe Windows 8 tijdelijk te maken Onthul het wachtwoord dat u net hebt getypt

Wanneer u Windows 8 gebruikt, treft u allerlei scenario's aan waarin u wordt gevraagd om een ​​wachtwoord of een ander wachtwoord in te voeren. En, zoals alle besturingssystemen doen, maskeert Windows 8 de wachtwoorden die u invoert met kogels, zodat ze niet kunnen worden gelezen door iemand in de buurt. Een nuttige veiligheidsmaatregel. Maar wat als u dubbel wilt controleren wat u zojuist hebt getypt, om zeker te weten dat het juist is. Hoe onthult u tijdelijk het wachtwoord dat u zojuist hebt ingevoerd voordat u het verzendt?

Als het programma of de functie die om een ​​wachtwoord vraagt, de moderne gebruikersinterface in Windows 8 gebruikt, wordt er een speciaal teken weergegeven zodra u begint te typen. Het lijkt op een oog en wordt overal weergegeven: wanneer u het wachtwoord van een draadloos netwerk typt waarmee u verbinding wilt maken, wanneer u uw wachtwoord of pincode typt om u bij Windows 8 aan te melden, wijzigt u het wachtwoord in pc-instellingen, enz. Maar het heeft geen niet verschijnen tenzij je begint te typen.

Klik of tik op het oogsymbool en het wachtwoord wordt onthuld zolang u het ingedrukt houdt.

Als u stopt met drukken, toont Windows 8 opnieuw kogels, in plaats van de tekens die u zojuist hebt ingevoerd.

Vanzelfsprekend werkt deze tip in alle edities van Windows 8 en allerlei apparaten, van tablets tot hybriden, tot normale pc's.

Als u op zoek bent naar andere nuttige tips over Windows 8, aarzel dan niet om onze onderstaande aanbevelingen te lezen.