Boek

IC3: Internet en Computing Core-certificering Global Standard 4 Studiegids

Eerder dit jaar publiceerde ik een boek dat voor mij een primeur was: een boek voor een internationale certificering op het gebied van digitale vaardigheden. Om preciezer te zijn, schreef ik het boek voor de IC3 Global Standard 4-certificering, dat bedoeld is om mensen te helpen al hun examens af te leggen wanneer ze zich aanmelden voor deze certificering. Als u meer wilt weten over de certificering en het boek zelf, aarzel dan niet om dit artikel te lezen:

De IC3 Global Standard 4-certificering

De IC3-training en -certificering is een wereldwijd programma dat is ontworpen om de digitale leesvaardigheden van een individu te certificeren die verband houden met elementair computer- en internetgebruik. Het geniet wereldwijde erkenning als de wereldwijde standaard voor digitale geletterdheid. Zowel voor de student als voor de werkzoekende biedt IC3 de basis voor kennis die nodig is voor succes, en het is een gerespecteerde en internationaal erkende referentie die de meest relevante computervaardigheden weerspiegelt die nodig zijn in de huidige academische en zakelijke omgevingen.

Het boek dat ik heb geschreven, is ontworpen voor de nieuwste versie van IC3: Global Standard 4, met gloednieuwe inhoud die betrekking heeft op concepten zoals sociale media, cloud computing, zoeken op het web, privacy, veiligheid enzovoort.

De IC3 Global Standard 4-certificering bestaat uit drie individuele examens:

  1. Grondbeginselen van het verzamelen van gegevens - dit onderzoek omvat een gedegen basiskennis van computerhardware, software, besturingssystemen, randapparatuur en probleemoplossing om u te helpen de meeste waarde en effectiviteit van computertechnologie te krijgen. U kunt meer over dit onderzoek lezen door dit PDF-document te lezen.
  2. Belangrijkste applicaties - omvat populaire tekstverwerkings-, spreadsheet- en presentatietoepassingen en de algemene kenmerken van alle toepassingen om u te helpen sneller te leren, slimmer te werken en uzelf beter voor te stellen. In het boek behandelde ik Microsoft Office 2010-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Access. U kunt meer over dit onderzoek lezen door dit PDF-document te lezen.
  3. Online wonen - behandelt vaardigheden voor het werken in een internet- of netwerkomgeving en maximaliseert uw communicatie, educatie, samenwerking en sociale interactie op een veilige en ethische manier. In het boek behandelde ik onderwerpen als: surfen op het web, computernetwerken, online communiceren met anderen, hoe je je gezondheid kunt behouden terwijl je computers gebruikt en hoe je je gedraagt ​​als een verantwoordelijke digitale burger. U kunt meer over dit onderzoek lezen door dit PDF-document te lezen.

Individuen die op zoek zijn naar IC3-certificering zijn verplicht om alle drie de IC3-examens af te leggen en te behalen: basisprincipes van het gebruik, belangrijkste applicaties en online wonen. De examens zijn gebaseerd op Windows 7 en Microsoft Office 2010 en mijn boek behandelt beide producten. Dit boek is bedoeld voor personen die hun IC3 GS4-certificering willen behalen.

De IC3: Internet en Computing Core-certificering Global Standard 4 Studiegids

Het doel van dit boek is om u voor te bereiden op de certificeringsexamens en behandelt alle eerder genoemde gebieden. Het bevat alle informatie die u nodig hebt om de vereiste examens te halen. Het bevat ook voorbeelden van examenvragen, plus opmerkingen en waarschuwingen die ik heb toegevoegd om problemen die u in uw eigen omgeving ervaart te verminderen.

Het boek wordt aangeboden in twee varianten: een grote "IC3: Internet en Computing Core-certificering Global Standard 4 Study Guide", dat is 648 pagina's lang en bevat alles wat u nodig hebt voor het behalen van alle drie examens, en kleinere, individuele boeken, één voor elk onderzoek :

  • IC3: Internet en Computing Core Certificering Computing Fundamentals Studiegids
  • IC3: Internet en Computing Core-certificering Belangrijkste toepassingen Global Standard 4 Studiegids
  • IC3: Internet en Computing Core-certificering Online studiegids voor levenden

De kleinere boeken zijn tussen 190 en 300 pagina's elk.

Waar is het boek (en) te koop?

Waar te kopen

Koop nu Koop nu

Als u geïnteresseerd bent in de IC3 Global Standard 4-certificeringsexamens, raad ik u aan het grotere boek te kopen, want het is een betere deal. Je kunt het vinden op Amazon.com en Amazon.co.uk in zowel Kindle- als pocketformaat.

De kleinere boeken kunnen worden gekocht via de volgende links:

  • IC3: Internet en Computing Core Certificering Computing Fundamentals Studiegids - Amazon.com en Amazon.co.uk.
  • IC3: Internet en Computing Core-certificering Belangrijkste toepassingen Global Standard 4 Studiegids - Amazon.com en Amazon.co.uk.
  • IC3: Internet en Computing Core-certificering Online studiegids leven - Amazon.com en Amazon.co.uk.

Heb je feedback?

Als je een van deze boeken koopt en je hebt wat feedback voor me, aarzel dan niet om het hieronder te delen, met behulp van het opmerkingenformulier op de website. Dank je!