Anders

Digital Citizen Awards - Het populairste antivirusproduct van het jaar 2017

Een paar weken geleden hebben we je gevraagd om een ​​stem uit te brengen voor je favoriete antivirusproduct van 2017. De genomineerden waaruit je kon kiezen, waren de beste beveiligingsproducten die we de afgelopen paar maanden hebben beoordeeld. Alfabetisch waren uw keuzes: Bitdefender Total Security 2017, BullGuard Premium Protection, ESET Smart Security Premium, F-Secure Total Security en Privacy 2017, Kaspersky Total Security 2017 en Trend Micro Maximum Security 2017 . Nu is de poll afgelopen en is het tijd voor ons om het antivirusproduct bekend te maken dat in 2017 de 'Reader's Choice'- prijs heeft gewonnen:

Digital Citizen - De Reader's Choice gaat naar Bitdefender

Het antivirusproduct dat dit jaar de "Reader's Choice" -prijs heeft gewonnen, is Bitdefender Total Security 2017.

In onze openbare stemcampagne was 46% van de stemmen voor Bitdefender Total Security 2017 het antivirusproduct 'Reader's Choice' van het jaar. U kunt de verdeling van alle stemmen in het cirkeldiagram hieronder bekijken. De grafiek laat duidelijk zien dat Bitdefender werd gevolgd door F-Secure, Kaspersky en ESET.

Alle producten die we hebben genomineerd voor deze prijs zijn zeer efficiënte beveiligingsoplossingen. Geen van hen slaagde er echter in de harten van onze lezers te winnen zoals Bitdefender deed. Het bedrijf wint deze prijs voor het tweede jaar op rij en bewijst dat hun antivirusproducten erg populair zijn bij de lezers van Digital Citizen.

Waarom kiezen voor Bitdefender Total Security 2017 als uw favoriete antivirusproduct is een verstandige keuze

Als je hebt gestemd voor de winnaar van de 'Reader's Choice'-prijs dit jaar, was je stem een ​​verstandige keuze. Bitdefender antivirusproducten staan ​​bovenaan de ladder als het gaat om efficiëntie, betrouwbaarheid en prestaties. Deze prestaties zijn niet alleen duidelijk in onze beoordelingen, maar ook in tests die door andere organisaties zijn uitgevoerd. AV-test gaf Bitdefender bijvoorbeeld hun "Beste Prestaties" -prijs, en AV-Comparatives gaven het hun "Outstanding Product" -prijs.

Hier zijn enkele redenen waarom het kiezen van Bitdefender een verstandige keuze is:

  • Bitdefender Total Security 2017 biedt een van de beste antivirusengines ter wereld die al jaren op rij aan de top van antivirusprogramma's staat
  • Het bevat een firewallmodule van topkwaliteit die u kan beschermen tegen netwerkbedreigingen
  • Zijn webschild verdedigt u tegen de schadelijke websites die u bezoekt, ongeacht de browser die u gebruikt
  • Bitdefender biedt een elegante gebruikersinterface die eenvoudig te gebruiken is voor alle gebruikers, zowel technisch als niet-technisch
  • Het bundelt vele nuttige extra hulpmiddelen, waaronder ouderlijk toezicht, een veilige vernietiging van bestanden en antidiefstalfuncties
  • Het heeft een klein negatief effect op de prestaties van uw computer

Of u nu voor Bitdefender Total Security 2017 koos om welke reden dan ook, of omdat u gewoon dol bent op hun merk, dit antivirusproduct is een van de beste die u kunt kopen.

Waarom heb je gestemd voor Bitdefender?

Er zijn veel redenen om te stemmen voor Bitdefender Total Security 2017 als het beste antivirusproduct van het jaar. Hoewel we in dit artikel een paar van hen noemden, en we weten zeker dat ook veel van uw redenen uw reden waren, zijn we nog steeds nieuwsgierig om van u te horen: waarom heeft u voor Bitdefender gestemd? Waarom hou je meer van de producten van Bitdefender dan anderen?