Nieuws

De iPhone krijgt zijn eerste door Apple gemaakte batterijhouder. Zou je het kopen?

Apple heeft een batterijhoes uitgebracht die zowel op de iPhone 6 als de iPhone 6s past. De overstap is ongekend voor Apple, dat stevig vasthoudt aan het dunne ontwerp voor zijn smartphones. Het produceren van een batterijbehuizing betekent dat ze een legitieme behoefte toegeven om de capaciteit van de oorspronkelijke batterij van hun smartphone aan te vullen. Laten we eens kijken naar de batterijkast en zien wat Apple hun klanten biedt:

De Smart Case van de iPhone 6s breekt het dunne ontwerp van Apple

Apple heeft tot nu toe de roep om grotere batterijen geschuwd en zich aan zijn pistolen gehouden vanwege het strakke ontwerp van zijn iPhone. In feite is elke nieuwe iPhone dunner dan zijn voorganger, die geweldige techniek toonde voor indrukwekkende looks.

Met deze achtergrond is het verrassend dat Apple zo'n vork in de weg heeft gezet en een product pusht dat zijn vlaggenschip smartphone dikker zal maken.

Foto: Apple

Allereerst is de batterijhouder bedoeld voor iPhone 6 en iPhone 6s. De naam van het product in de online Apple-winkel geeft de iPhone 6s (iPhone 6s Smart Battery Case) aan, maar laat je niet voor de gek houden. Een paar regels verderop in de beschrijving verduidelijkt Apple dat het product ook volledig wordt ondersteund voor iPhone 6.

Een batterijhoes die bij je iPhone past als een handschoen

Er zijn veel batterijbehuizingen voor iPhones, gemaakt door externe leveranciers. Apple's versie heeft slechts een 1, 877 mAh lading, wat niet zo indrukwekkend is, aangezien je batterijkoffers zoals deze van Diskin kunt vinden die 3, 050 mAh bieden. Wat Apple aanbiedt dat deze batterijbehuizing onderscheidt, is een zeer goede integratie met de hardware en software van de iPhone:

  • Het opladen van de behuizing gebeurt via een Lightning-connector, wat betekent dat u geen aparte oplader voor de behuizing nodig hebt. Veel batterijbehuizingen van andere leveranciers laden wel een micro USB-connector op. Een ander voordeel is dat de smartphone en de behuizing beide worden opgeladen wanneer de Lightning-connector op de behuizing is bevestigd. Een minpuntje is dat de batterijhouder je iPhone meteen oplaadt terwijl je hem aansluit, zelfs als de telefoon volledig is opgeladen.
  • De case heeft een microfoon en een luidspreker, omdat deze de originele iPhone-covers bedekt. Een bijkomend voordeel is dat de luidspreker aan de voorzijde staat, wat zorgt voor betere audio.
  • De software wordt zich bewust van het batterijvak wanneer deze is aangesloten en toont de telefoon en de batterijen afzonderlijk, hoeveel ze nog hebben en het oplaadbord wanneer ze op de oplader zijn aangesloten.
  • De materialen zijn van superieure kwaliteit, inclusief een microfiber voering die de iPhone beschermt. De batterij zelf steekt echter uit in de hoes en creëert een verdikking aan de achterkant van de telefoon. Je moet je afvragen of een dikker ontwerp van de iPhone 6 of 6S op zijn hele oppervlak niet de betere optie zou zijn geweest.
  • U moet de hoofdtelefoonverbinding controleren. De behuizing biedt een kanaal waarmee rechtstreeks op de iPhone kan worden aangesloten. Het kanaal is mogelijk niet groot genoeg voor alle hoofdtelefoonaansluitingen.

Het geval van extra levensduur van de batterij

Apple blijft weg van het specificeren van het milliampère-uur voor de batterijen van zijn iPhones. Dit is misschien niet helemaal ongerechtvaardigd, want de platte vergelijking van de capaciteiten van batterijen tussen smartphones kan bedrieglijk zijn. Om eerlijk te zijn heeft Apple fantastische apparaten geproduceerd die meer kunnen doen met nog minder batterijcapaciteit. Een goed voorbeeld is de iPhone 6, die een kleinere batterij heeft dan de iPhone 5, maar toch nog langer meegaat. iPhone 6s krimpt de batterijcapaciteit nog meer terug.

Dat gezegd hebbende, is de lijst van gebruiksuren, wat Apple in de specificaties voor iPhone 6 en 6s doet, evenzeer bedrieglijk. De vermelde prestaties voor elk type gebruik (zoals internet, gesprekstijd, videoweergave) komen niet overeen met het werkelijke gebruik.

Als u nu beslist om een ​​iPhone 6 of 6S te kopen, stellen de tests voor het echte leven de gebruiksduur van een volledige batterijlading op ongeveer 7 en een half uur. Natuurlijk is dit een gemiddelde en het daadwerkelijke gebruik kan per geval aanzienlijk variëren. Het afspelen van video kan 11 uur duren terwijl het spelen van games de batterij kan leegraken in 3 en een half uur. Als je er een hebt, weet je al het beste hoeveel je kunt vertrouwen op de batterij van je iPhone.

Het batterijvak voegt 80% toe aan de gebruikstijd. De behuizing heeft een grotere batterij dan de iPhone, maar de overdracht van energie is nooit perfect vanuit een batterijbehuizing. Het is logisch om het te gebruiken als u een zware gebruiker bent en de avond niet kunt bereiken met één volle batterij of als u de gemoedsrust wilt hebben dat er een back-up beschikbaar is wanneer u de nachtelijke lading overslaat.

Welke iPhone-batterijhouder gebruik je?

Ik weet zeker dat veel iPhone-bezitters al een batterijhouder hebben. Als u dat ook doet, laat ons dan weten welk geval u gebruikt. Is het beter dan die gemaakt door Apple? En wat denk je van Apple's batterijbehuizing? Zou je het kopen?

Source The Verge